facebook
twitter

Вие сте тук

9 постове / 0 нови
Последно съобщение
Вестник СЕГА
Дадоха на съд Румен Овчаров заради "Мини Бобов дол"

Бившият енергиен министър Румен Овчаров и още двама души отиват на съд за умишлена безстопанственост, ощетила „Мини Бобов дол“ с 24 милиона лева.

Обвинителният акт срещу тримата е внесен в Специализирания наказателен съд, който трябва да насрочи делото в открито съдебно заседание, предаде БНР.

Прокуратурата внася за втори път обвинителния акт срещу Овчаров в спецсъда. Освен него -  за умишлена безстопанственост, ощетила „Мини Бобов дол“, са предадени на съд и бившата заместничка на Овчаров - Анна Янева, и бившият изпълнителен директор на дружеството Пламен Стефанов.

При първото внасяне на обвинителния акт преди година Специализираният съд откри съществени процесуални нарушения и прекрати делото.

При коригирането му спецобвинението разшири кръга на обвиняемите и почти утрои размера на щетата, нанесена на „Мини Бобов дол“ - от почти 9 милиона на над 24 милиона лева.

Към статията във в. СЕГА
Шумахер

Добре знаете, че Уикилийкс пусна доста грами на Байърли. Една от тях беше поздрав за Овчаров: «Румен Овчаров е свързан с корупционни схеми и руски енергийни интереси…» Каква изненада! Овчаров вика, че грамата била несериозна, плод на слухове. Да, бе! Той и Бойко вика, че Байърли си писал грамите по жълтата преса. Само дето Байърли не е клоун като Уорлик. Байърли  след това стана посланик в Москва. А САЩ навсякъде могат да пратят клоун, но не и там…

Румен Овчаров вика за АЕЦ „Белене”: „Така, както я караме, накрая ще си платим сметките, ще си изядем боя и ще си излижем солта…” Може и така да стане. Но във вица, на който се позовава Овчаров, не става дума за бой, а за нещо по-срамно… Каквото дойде. Между другото, искам да напомня, щото някак се забрави, че проектът за „Белене” беше размразен през 2004 г. от царя. Дали ще сбъркам, ако допусна, че първата „вноска” е отишла при него? А втората при автора на „големия шлем”. Бойко е чак трета жичка за водичка…

Пък Румен Петков влязъл в болница. Много му се събра и на него, Уорлик направо го извади от контакт… „Стандарт” съобщава, че е приет в белодробната клиника. Лекарите предполагали, че е изкарал настинка, която е преминала в пневмония. И накрая дописката на журналистите завършва по следния неочакван начин: „Бившият вътрешен министър не бе открит за коментар.” „Из цялото село те търсих, дедо попе, само у вас не проверих.” Ами как ще го откриете, бе, нали е в болница, в белодробната клиника. Това е точно като милиционерското: „Заподозреният се качи в асансьора и изчезна в неизвестна посока…” 
 

 

Justinian2
снимка на Justinian2

Пък Румен Петков влязъл в болница.… „Стандарт” съобщава, че е приет в белодробната клиника.

 Пак си го е мандлихерцал над някой шадраван , дълго време ! Та му са изстинали белите дробове...😎

SSlavov

 На представянето на евродепутатите др.Овчаров беше на първи ред и радостно аплодираше , видимо съгласен с новите леви .Интересно е дали ще бъде защитен от столетницата  или ще бъде пратен в графата И други  от новата вълна помитаща „Хайверената левица и чеверме-социалистите“

 Видимо изповядваш леви идеи.

За мен “ляво” – да уточня, за всеки случай – не е стигмата......В България бившите комунисти, които се преименуваха на социалисти, са твърдо ядро, което бавно се топи.....Дори тотално проваленият Станишев бе изпратен с почести.....И още: лявото трябва да отстоява прогресивното данъчно облагане. .....В кръга на анекдота, лично въведох понятието “хайверена левица” в една статия в сп. „Тема“ от 2007. Казваше се „Хайверената левица и чеверме-социалистите“.....Прие облагите на евродепутатството, намърда се в комисариатите. .....................

Памфуций
снимка на Памфуций

Като стана дума за "Бобов дол", какво става с тоя хубав човек, Ковачки?

kissсинджира

Това, че един посланик е казал нещо, не го прави факт, драги герберасти. Още повече, че Овчаров не го съдят за това, за което е казал посланика.

 

А герберастите го съдят за да го накажат с дела, не с присъда, защото знаят, че нямат доказателства. Както са нямали за нито едно отот поръчко дела срещу Лечков, срещу Гуцанов, срещу Йончева. Но тъпкано ще им се върне, тъпкано.

rorik

https://www.youtube.com/watch?v=ci56qd-3UOg

 

Смешна , по точно жалка история за една сауна и два навеса. Я си припомнете тоз чиляк.Я се вслушайте какво ви говори. 

Най високите цени  с Росия от време оно за България. 

Нали ревяхте за народен съд . Сега що се сърдите . Внимавайте какво си поискате , че то взело та ви се дало.  

Лoвkия

Това, че един посланик е казал нещо, не го прави факт, драги герберасти. 

Абе не знам, драги другарю, твоичките викат, че щом в грамите пишело дето Баце е мафиот, значи е истина.

Или пък грамите лъжат само за вашите...

RRZ4

"Дадоха на съд Румен Овчаров заради "Мини Бобов дол""

 

Браво! Почна се!

 

Всичко се връща в този живот. Румен Овчаров може да започва да се облича топло!

×