facebook
twitter

Вие сте тук

9 постове / 0 нови
Последно съобщение
Вестник СЕГА
Дадоха на съд Румен Овчаров заради "Мини Бобов дол"

Бившият енергиен министър Румен Овчаров и още двама души отиват на съд за умишлена безстопанственост, ощетила „Мини Бобов дол“ с 24 милиона лева.

Обвинителният акт срещу тримата е внесен в Специализирания наказателен съд, който трябва да насрочи делото в открито съдебно заседание, предаде БНР.

Прокуратурата внася за втори път обвинителния акт срещу Овчаров в спецсъда. Освен него -  за умишлена безстопанственост, ощетила „Мини Бобов дол“, са предадени на съд и бившата заместничка на Овчаров - Анна Янева, и бившият изпълнителен директор на дружеството Пламен Стефанов.

При първото внасяне на обвинителния акт преди година Специализираният съд откри съществени процесуални нарушения и прекрати делото.

При коригирането му спецобвинението разшири кръга на обвиняемите и почти утрои размера на щетата, нанесена на „Мини Бобов дол“ - от почти 9 милиона на над 24 милиона лева.

Към статията във в. СЕГА
Шумахер
снимка на Шумахер

Добре знаете, че Уикилийкс пусна доста грами на Байърли. Една от тях беше поздрав за Овчаров: «Румен Овчаров е свързан с корупционни схеми и руски енергийни интереси…» Каква изненада! Овчаров вика, че грамата била несериозна, плод на слухове. Да, бе! Той и Бойко вика, че Байърли си писал грамите по жълтата преса. Само дето Байърли не е клоун като Уорлик. Байърли  след това стана посланик в Москва. А САЩ навсякъде могат да пратят клоун, но не и там…

Румен Овчаров вика за АЕЦ „Белене”: „Така, както я караме, накрая ще си платим сметките, ще си изядем боя и ще си излижем солта…” Може и така да стане. Но във вица, на който се позовава Овчаров, не става дума за бой, а за нещо по-срамно… Каквото дойде. Между другото, искам да напомня, щото някак се забрави, че проектът за „Белене” беше размразен през 2004 г. от царя. Дали ще сбъркам, ако допусна, че първата „вноска” е отишла при него? А втората при автора на „големия шлем”. Бойко е чак трета жичка за водичка…

Пък Румен Петков влязъл в болница. Много му се събра и на него, Уорлик направо го извади от контакт… „Стандарт” съобщава, че е приет в белодробната клиника. Лекарите предполагали, че е изкарал настинка, която е преминала в пневмония. И накрая дописката на журналистите завършва по следния неочакван начин: „Бившият вътрешен министър не бе открит за коментар.” „Из цялото село те търсих, дедо попе, само у вас не проверих.” Ами как ще го откриете, бе, нали е в болница, в белодробната клиника. Това е точно като милиционерското: „Заподозреният се качи в асансьора и изчезна в неизвестна посока…” 
 

 

Justinian2
снимка на Justinian2

Пък Румен Петков влязъл в болница.… „Стандарт” съобщава, че е приет в белодробната клиника.

 Пак си го е мандлихерцал над някой шадраван , дълго време ! Та му са изстинали белите дробове...😎

SSlavov

 На представянето на евродепутатите др.Овчаров беше на първи ред и радостно аплодираше , видимо съгласен с новите леви .Интересно е дали ще бъде защитен от столетницата  или ще бъде пратен в графата И други  от новата вълна помитаща „Хайверената левица и чеверме-социалистите“

 Видимо изповядваш леви идеи.

За мен “ляво” – да уточня, за всеки случай – не е стигмата......В България бившите комунисти, които се преименуваха на социалисти, са твърдо ядро, което бавно се топи.....Дори тотално проваленият Станишев бе изпратен с почести.....И още: лявото трябва да отстоява прогресивното данъчно облагане. .....В кръга на анекдота, лично въведох понятието “хайверена левица” в една статия в сп. „Тема“ от 2007. Казваше се „Хайверената левица и чеверме-социалистите“.....Прие облагите на евродепутатството, намърда се в комисариатите. .....................

Памфуций
снимка на Памфуций

Като стана дума за "Бобов дол", какво става с тоя хубав човек, Ковачки?

kissсинджира

Това, че един посланик е казал нещо, не го прави факт, драги герберасти. Още повече, че Овчаров не го съдят за това, за което е казал посланика.

 

А герберастите го съдят за да го накажат с дела, не с присъда, защото знаят, че нямат доказателства. Както са нямали за нито едно отот поръчко дела срещу Лечков, срещу Гуцанов, срещу Йончева. Но тъпкано ще им се върне, тъпкано.

rorik

https://www.youtube.com/watch?v=ci56qd-3UOg

 

Смешна , по точно жалка история за една сауна и два навеса. Я си припомнете тоз чиляк.Я се вслушайте какво ви говори. 

Най високите цени  с Росия от време оно за България. 

Нали ревяхте за народен съд . Сега що се сърдите . Внимавайте какво си поискате , че то взело та ви се дало.  

Лoвkия

Това, че един посланик е казал нещо, не го прави факт, драги герберасти. 

Абе не знам, драги другарю, твоичките викат, че щом в грамите пишело дето Баце е мафиот, значи е истина.

Или пък грамите лъжат само за вашите...

RRZ4

"Дадоха на съд Румен Овчаров заради "Мини Бобов дол""

 

Браво! Почна се!

 

Всичко се връща в този живот. Румен Овчаров може да започва да се облича топло!

×