facebook
twitter

Вие сте тук

328 постове / 0 нови
Последно съобщение

Страници

Сашко

Всички в Честърфилд държат да им видиш катедралата и да ти разкажат историята й. Скука! 

 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Church_of_St_Mary_and_All_Saints,_Chesterfield

D4D5
снимка на D4D5

Ма не бе, те не излезли на третия ден, а на седмия. А требвало на третия, щото един другар така иска. Ако е на седмия, не се брои за излизане. ?

Iezuit
снимка на Iezuit

Това вече го обсъдихме с хамела.

 

То няма нищо за обсъждане - това е факт.

D4D5
снимка на D4D5

Само некви силно пристрастени към катедралите хора могат ф два поредни дни да бръмчат до Солсбъри и обратно, при положение че ф Лондон има ноо повече и по-интересни неща.

 

Ми мое да са силно пристрастени, мое и от Алцхаймер да страдат. Вина се доказва, а не невинност. 

Казуса
снимка на Казуса

Само некви силно пристрастени към катедралите хора могат ф два поредни дни да бръмчат до Солсбъри и обратно, при положение че ф Лондон има ноо повече и по-интересни неща.

 

Може пък да са носили разни хранителни добавки за бодибилдери. На няколко курса.

Абе, общо взето англетата пак се окъкаха... Изобщо върви им на излагации.

hamel

Баси цирка! Интервюто, според Тереза Змей, било оскърбително за Скотланд Ярд!

Пантелей

А бе, докато тов. Путин не ги призова бащински да се явят на света, не беше толкова просто.

То не бяха фотошоп, артисти, ментета, фото монтажи, дати, имена неруски, отпечатъци, паспорти, и тъй нататък.

Но, достатъчно беше тов. Путин да рече, и мигом съвестта им заговори, и те се явиха да отсрамят, спасят и защитят честта на Матушка.

Плува ли корабче??

Казуса
снимка на Казуса

Интервюто, според Тереза Змей, било оскърбително за Скотланд Ярд!

 

Съгласен съм. Аз на мястото на Тереза бих увилнил целия Скотланд Ярд заради некадърно проваления план "Новичок".

Simplified Solu...
снимка на Simplified Solutions 2

Само некви силно пристрастени към катедралите хора могат ф два поредни дни да бръмчат до Солсбъри и обратно, при положение че ф Лондон има ноо повече и по-интересни неща.

 

Абе и Симонян се подсмихваше, но може да са търсели друго, съответстващо на интересите им, но не особено подходящо за казване ( не Скрипалите), та са се хванали за катедралата.

67

"" Щото от Скотланд Ярд казаха - повтарям!, че имената им вероятно са фалшиви."

Е? И как ги намериха? нищо, че имената им фалшиви, и нямат пръстови отпечатъци?

Както казах - те като добри християни са се появили сами - без да ги търсят. Щото са съзнателни дребни фитнес търговци. Нали??"

Представи си следния сценарий. ГРУ действително е изпратило двама свои агенти с фалшиви паспорти да трепят Скрипал и щерка му. Предвидливо обаче онези агенти приличат или поне се маскират да приличат на действително съществуващите Петров и Боширов, които са си оставили отпечатъците в британското посолство. На агентите никой не им е търсил отпечатъци, по флакона няма, изобщо гаден номер. Излиза Скотланд Ярд и вика "Петров и Боширов са измислени, това са псевдоними на неизвестни агенти!" Излиза Путин и вика, а, как ще са фалшиви, ето ги, съвсем наред са си! Истинските Петров и Боширов излизат и разказват за туристическите си митарства, около тях има стотици хора, които могат да потвърдят биографиите им. Е, руското разузнаване има два паспорта по-малко, но задачата е изпълнена. ?

Old_BG
снимка на Old_BG

Балонът се спихна и стана безинтересен. Нататък - който има някакви подозрения - да ги доказва! Ае стига голи тъпни. Когато се представят факти, да дискутираме, ако не - да си се хранят мухичките с нацвъканото от Търиза. Ясно, че ше се експлоатира още някое време тъпнята ингилизка, докато измислят нещо друго. Да се надяваме, че няма да е чак толкова тъпо и ще представлява поне някакъв интерес от сценаристка гледна точка. Явно за повече бритите вече нямат капацитет.

А какъв театър имаха преди, а? И сериали - "Палисърс...Форсайтови..."Ех! 

known

?

Пантелей

Е, руското разузнаване има два паспорта по-малко, но задачата е изпълнена.

Тук ти вдигам всичките си палци. Точно тая многоходовка е най-вероятна.

Но поназнайвайки методите на Дългите ножове, съм убеден, че няма да се хванат на тая въдица, и  техните хора в Русия ще продължат да търсят двамата туристи. 

Но не по снимки.

moni

Редакцията, къде сте учили журналистика, да ви попитам?

"Убийците от Солсбъри" може да се употреби, едва при доказана вина и произнесени присъди!

Иначе е долна манипулация!

Подчертавам "ДОЛНА" :(

??

Simplified Solu...
снимка на Simplified Solutions 2

Ся, понеже работата е дебела, тез момчета ще си кажат все пак за какво са ходили в Солсбъри. Такива руснаци, както и българи, поляци, украинци, румънци и т.н. има из цяла Европа - опитват някаква работица или някакъв полулегален бизнес. Понякога им се получава, понякога - не.

Тези са се оказали на неподходящото място в неподходящото време.

 

D4D5
снимка на D4D5

Ако са ходили за трева, ще си кажат, ама ако е за нещо твърдо... ?

67

"Но поназнайвайки методите на Дългите ножове, съм убеден, че няма да се хванат на тая въдица, и  техните хора в Русия ще продължат да търсят двамата туристи. 

Но не по снимки."

Ми те друго нямат... Освен по дедуктивен метод, ама Русия е много голяма държава. Двама пенсионери, да речем от химическата промишленост, в малко село никому няма да направят впечатление. Могат да си ги търсят до края на света и след него. Едва ли някой ще си прави толкова труд  за третокласен, при това декласиран шпионин.

F1

Двама влюбени решили да се венчаят в Солсбъри, щото тамошният кардинал бил минал под дъгата и бил яростен привърженик на гейските работи. Да ама може би не. Валял сняг. Нещастна любоффф.

Казуса
снимка на Казуса

 

Тези са се оказали на неподходящото място в неподходящото време.

 

И на неподходящи служби тоже ☝️

Колко трябва да си тъп, за да хванеш двама неясно какви руски турист-бизнесмени и да ги изтопосаш като агенти-убийци? Как може да не ти мине през акъла, че руснаците лесно могат да намерят съгражданите си и да ги покажат на целия свят?

 

Не, не, колкото повече си мисля, толкова повече се убеждвам, че англо-саксите счупиха тъпомера.

jorro2

Британский специалист-химик Крис Басби, который ранее давал комментарии российскому телеканалу RT, арестован, сообщает Daily Mail. Известный критик позиции британского правительства по делу об отравлении в Солсбери задержан по обвинению в хранении «потенциально опасных материалов».

 

https://vz.ru/news/2018/9/13/941658.html

Пантелей

 Как може да не ти мине през акъла, че руснаците лесно могат да намерят съгражданите си и да ги покажат на целия свят?

А бе, до вчера нашироко и на дълбоко описвахте тук, как не могат да бъдат намерени. И какви са причините за това, а днес, щом тов. Путин се яви по телевизорите и с блага усмивка рече: Нашли..

И веднага стана лесно да ги намерят.

Що тъй? Вчера трудно, а днес лесно??

Mladya hqsh
снимка на Mladya hqsh

Ти днес успя да счупиш всички тъпомери.

Пантелей

Психоналитик сделала предположение о сфере деятельности Петрова и Боширова

 

«Они боятся сделать лишнее движение, лишнее слово сказать, очень дозированно все говорят. Есть две жертвы с высоким уровнем тревоги. Они очень контролируют все, что говорят», – сообщила газете ВЗГЛЯД психоаналитик Марина Кляшторная.

Психоаналитик Марина Кляшторная с разговоре с корреспондентом ВЗГЛЯД оценила поведение Петрова и Боширова:

«Но даже эта тема не позволяет людям верить в их искренность. Очевидно, что описание достопримечательностей Солсбери они выучили. Если мы говорим о психологическом портрете, эти люди находятся в скрытой тревоге, энергетически они очень зажаты. Это общее восприятие человека. Они боятся сделать лишнее движение, лишнее слово сказать, очень дозированно все говорят – житейские обычные вещи. Экспрессии киношной условно «Я не виновен!» – нет, есть две жертвы с высоким уровнем тревоги. Они очень контролируют все, что говорят и за телодвижениями всеми своими тоже следят», – отметила эксперт.

По словам психоаналитика, у Петрова и Боширова перед интервью уже были заготовки

https://vz.ru/news/2018/9/13/941664.html

Jules

Само некви силно пристрастени към катедралите хора могат ф два поредни дни да се друсат с влака до Солсбъри и обратно, при положение че ф Лондон има ноо повече и по-интересни неща од катедралата ф Солсбъри

 

Ф  Лондон, драги има един  "Сейнт Пол"  и  едно  "Уестминстър аби "  / за да не пиша  " еби"  /.  И двете  не могат да се сравняват  с  катедралата в Солзбъри, ако че в ебито  са погребани  много знаменитости, а в Сейнт  Пол  се жениха Чарлз и Даяна.

Някои поклонници на жълтуркото Дан Браун ходят  и в "Темпъл", но те не се броят за  познавачи на катедрали.

wreckage
снимка на wreckage

Сент Пол'с нема нищо опщо с готиката, щото е чиста неокласика, Уестминстърското е о'к, църквето ф Тампл е ноо кокетно и каменоделските реставрации на фхода са първокласни, но планът му с таа ротонда също нема нищо опщо с готиката, Сент Бартолъмю'с ф Сити до едноименната болница също е адски готина църква, ф нея снимаха четри сватби и ено погребение, но защо пиша тези неща...

 

Защото ф Лондон има ноо работи и треа да си пълен льольо, за да джиткаш два пъти до Солсбъри и да си губиш времето по влаковете.

 

 

and noone fucks with renowned author Dan Brown, even Mrs Brown doesn't fuck with him.

Казуса
снимка на Казуса

Що тъй? Вчера трудно, а днес лесно?

 

Аз и вчера си мислех, че не е тъй трудно. Имаш фамилии, цитирани номера на паспорт, посочени полети (Москва-Лондон). Колкото и да е голяма Русия, все пак регистри има. Оказа се, че хората не са гереушници, а в момента Мей сигурно и гори ухото от  неприятните думички на Меркел и Макрон, които са решили да и споделят по телефона какво мислят за играчка-плачката, дето я забърка.

studentka 2

Едно ще кажа! Може и руснаците да са посегнали на Скрипал(нищо не е доказано), но в никакъв случай не са тези двамата! И по жесток шамар по английското високомерие не съм си и представял!

fierсe
снимка на fierсe

Они, как утверждает официальный Лондон, въехали в Великобританию по настоящим паспортам, но с вымышленными именами.

чакай сега, вчера бяха с фалшиви паспорти, успяли да влязат щото руски хакери хакнали системите за сигурност на летището! пак по официален лондон!

тва не ви ли напомня на новичока? беше газ стана гречка, сетне гел, накрая нина ричи?!?

AnonimusBG

Жорро2    219

Ако може дай линк, който да не е руски за да повярват партнерите.

hamel

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6163967/Home-British-nuclear-expert-appears-Russia-Today-raided-police.html

Страници