Quantcast
"Убийците от Солсбъри": Не сме агенти, ходихме да видим катедралата | Page 7 | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

326 постове / 0 нови
Последно съобщение

Страници

Iezuit
снимка на Iezuit

Вашата агитка твърди, че са страшни убийци. 

 

А вашата - че са актьори от британски сериал. И че снимките, на които се вижда как излизат от летището, са фалшиви и те не са били там.

Сега се оказа, че са били там - и вие ловко се врътнахте "Ама разбира се, че са били! Като туристи!".

Щяхте да сте смешни, ако не бяхте жалки.

Казуса
снимка на Казуса

А вашата - че са актьори от британски сериал. И че снимките, на които се вижда как излизат от летището, са фалшиви и те не са били там.

 

Аз перснонално такова нещо не съм твърдял. И сега с чиста съвест ще ви се подигравам оттук до Солзбъри и обратно :D

Simplified Solu...
снимка на Simplified Solutions 2

Кой е казвал това?

 

Че какви други, щом са руснаци, могат да бъдат?

Няма да са педраси, я?

 

Ми ето -  това ти  го казваш, пък после приписваш казаното на някой друг и даже обвиняваш този друг в увъртане.

Хептен се оплете. ?

 

mark111

никой не попита туристите как така са открити следи от новичок в стаята им и какво правят в солсбъри около къщата на Скрипал,която не е точно до катедралата

Душко

Джеймз Бонд агеет 007 на Нецно Величество , дето сваля рускирите по полилеите , ряпа да яде по сравнение с новите английски бръщолевения...

Гандaлф

Тъй и кво сега. Ингилизите че си затраят кат бити пеераси.

Нема ли да поискат барем да ги разпитат?

Ми до СС стигнаха.  Па сега

Simplified Solu...
снимка на Simplified Solutions 2

 и те не са били там.

 

Това никой не го е казвал! Никой!

Казуса
снимка на Казуса

никой не попита туристите как така са открити следи от новичок в стаята им и какво правят в солсбъри около къщата на Скрипал,която не е точно до катедралата

 

 

Със същия успех и теб могат да те питат, спря ли да пише по един литър водка всяка сутрин.

67

Откога питам и всички служби си мълчат: защо требе да се трови Юлия на чужда територия? Нямат един резервен бомж в Москва, що ли? Няма лед да се подхлъзне? Аннушка вече не разлива олио? 

 

Хамел е прав за филма. Дай да добавя моите две стотинки:

Сцена първа: ГРУ е закъсало за кадри и срочно трябва да отрови Скрипал и щерка, щото те работят за испанското разузнаване. Генералитетът е в поза партер, защото агенти няма никакви! Налага се екстрена вербовка и инструктаж! Застават двама агенти-ГРУшници на терминала в Шереметьево и започват да разглеждат пътуващите. Хоп, двама съмнителни типове с още по-съмнителни биографии и най-важното, съмнително влажни погледи! ГРУшниците ги привикват в тъмната стаичка и обясняват, че а не са взели "Новичок"-а във флакон от "Нина Ричи" и гречката в торбичка от "Прада", а са разказали на съседите им за влажните погледи. Двамата влюбени са готови на всичко за да запазят тайната си. 

Сцена втора: В хотела двамата внимателно отварят флакона с БОВ, за да се убедят в убойната му сила. Тъй като на тях нищо не им става, те решават, че ГРУшниците са били майтапчии, и хукват на туризъм. Обаче по пътя си спомнят от инструктажа, че даденото им БОВ се държи по различен начин в дъжд и на суша, затова бегом се прибират да се стане нещо инфекция. Това налага второто посещение в Солзбъри на следващия ден - на вратата трябва да се накапе нещо, гречката трябва да се насипе във формата на петолъчка, известна още като пентаграма, а после остатъците от черното дело трябва да се утилизират. Пентаграмата обаче излиза накриво, защото котаракът на Скрипалови, обръгнал на шпионски номера, стремително се юрва да си спасява кожата (откъде котаракът е наясно с миризмата на "Новичок" е тема за секвела, няма да се излагаме с един епизод, а?!) Объркани от това развитие на плана, двамата влюбени хукват към местния контейнер за използвани дрехи вместо към контейнер за боклук, метват торбичката от "Прада" и с ужас разбират, че флаконът "Нина Ричи" е паднал някъде по пътя! Няма време за търсене, ако някой го настъпи този флакон, градът Солзбъри отива по дяволите с цялото си население и присъдружна лаборатория за химически отрови. Момците решават, че срамът е по-добър избор от ковчега, и се евакуират по спешност. 

Последна сцена: нищо неподозиращ солзбърчанин намира месеци по-късно злополучния флакон (което показва колко често се чистят публичните места в Албиона, но нейсе, акцентът не е върху това!) и го подарява на приятелката си. Тя, за разлика от котарака на Скрипалови, се полива с маслената течност и умира. Защо се полива приятелят й остава въпрос за сиквела.

Заключителни кадри: ГРУ награждава бойците на невидимия фронт с близалки и пътешествие до ... 
 

Simplified Solu...
снимка на Simplified Solutions 2

 не беше ли вече заявено че няма такива лица?

 

За кой ли път - НЕ! Не беше.

Думите на Захарова бяха, че тези снимки и имена нищо не им говорят.

 

Но пък от Скотланд Ярд казаха, че имената вероятно са фалшиви, както и паспортите. ?

Пантелей

А бе, тя е ясна, ама да се посмеем още малко. Макар, че не е християнско.

Двамата ихтамнети, които ги нямаше, щото тов. Захарова им нямаше пръстовите отпечатъци, сами се намериха, и като доблестни православни християни, под бащинския, но строг взор на тов. Путин, бърже, бърже, посетиха Солсбъри, и потом, напук на всички кремълски апологети, взеха, че изтърсиха, че ги има.

Как да не се смееш. 

Имаха време да си научат всичките отговори, докато ГРУ безуспешно ги търсеше.

Имаха време, и пак се оплетоха.

Може би "Нина Риччи" им попречи??

AnonimusBG

Истината ще я четат нашите деца или внуци след 50 - 60 години в мемоарите на разни шпиони и разведчики и то най-вероятно редактирана и от двете страни.

Както сега четем за 40-те, 50-те, 60-те.

Според мен нещата са толкова завъртяни, че едва ли някой от нас може да си представи.

rorik

Тия са ги ползвали за "мулета" ли , що ли??

 

hamel

и с ужас разбират, че флаконът "Нина Ричи" е паднал някъде по пътя!

Заедно с ена ушанка и балалайка

Simplified Solu...
снимка на Simplified Solutions 2

Двамата ихтамнети, които ги нямаше, щото тов. Захарова им нямаше пръстовите отпечатъци,

 

Тов. Захарова поиска отпечатъците, за да ги търсят. Щото от Скотланд Ярд казаха - повтарям!, че имената им вероятно са фалшиви.

 

nanyac

Да бе, без отпечатъци те миличките в МИД е нямало как да научат кои са двамата пътници на АЕРОФЛОТ от точно определена дата и с точно определени физиономии, защото видите ли някакви ингилизи се съмнявали че имената са фалшиви.

67

"Заедно с ена ушанка и балалайка"

Добро сценично решение, ще го включим към инструкциите за костюмерите! 

Дай едно рамо, никак не мога да натикам в сценария мечка, а руски шпионин без мечка - деньги на ветер! 

Iezuit
снимка на Iezuit

сами се намериха, и като доблестни православни християни, под бащинския, но строг взор на тов. Путин,

 

И се намериха веднага (на другия ден) след като Путин им припомни да се намерят. И цяла седмица след отправените от британците обвинения, от които двамата са се поболяли от мъка и стрес.?

Явно кремълската ОПГ или съвсем го кара през пръсти и не им дреме дали ще ги изловят, или не са вярвали, че ще ги изловят по бели гащи. Цяла седмица да мислят как да реагират - и накрая да се излагат със скалъпените обяснения по пропагандния рупор РТ...

Пантелей

 Щото от Скотланд Ярд казаха - повтарям!, че имената им вероятно са фалшиви.

Е? И как ги намериха? нищо, че имената им фалшиви, и нямат пръстови отпечатъци?

Както казах - те като добри християни са се появили сами - без да ги търсят. Щото са съзнателни дребни фитнес търговци. Нали??

Казуса
снимка на Казуса

Тов. Захарова поиска отпечатъците, за да ги търсят. Щото от Скотланд Ярд казаха - повтарям!, че имената им вероятно са фалшиви.

 

 

Ся, ако бритите решат да затъват още повече в редките, могат да покажат отпечатъци на други хора. Тогава "Скотланд Ярд" ще задмине и Бени Хил  :D

Simplified Solu...
снимка на Simplified Solutions 2

И се намериха веднага (на другия ден) след като Путин им припомни да се намерят.

 

Ми не. Путин каза, че (естествено) са ги търсили и са ги открили.

Путин съобщи това и използва случая да ги прикани да се обърнат към някоя медия.

Преди това за единия вече беше разказала някаква газета.

vvatkov

"Да, на снимките на британската полиция сме ние, но не сме никакви агенти, а в Солсбъри бяхме заради прочутата катедрала, но валеше и след час се върнахме в Лондон",

  Юродиви?*

 *Юродивите обикновено са монаси, които отиват в “света”, в градовете и в “християнското” общество и вършат странни и безсмислени действия – действия на луди. В същото време тези действия винаги имат един по-дълбок смисъл: те всякога целят да разкрият същността и истината скрити зад интригите на този свят. Юродивият отива във вертепи и бордеи и дружи с лоши другари. Той живее на улицата като скитник наред със съмнителни личности като проститутки и гамени. Дава си вид сякаш живее като тях, докато в действителност им разкрива истината на спасението по достъпен начин и съобразно духовното им ниво посредством странни шеги, чудатости и нелепици.

licho

Според мен хората са някакви каналджии и прекарват някакви спортни дроги за бодибилдинг от Китай в Европа. Може и да са обратни а може и да не. Със сигурност не са убийци. Леко криминални да. Шпиони не.

Iezuit
снимка на Iezuit

Е какво "Не"? Сама казваш - Путин ги прикани да се обърнат към някоя медия и... те се обърнаха. Преди това седмица безмълвно страдаха от обвиненията, но не им дойде на акъла да излязат и да кажат това, което казаха на втория ден след като британците ги обвиниха.

 

Simplified Solu...
снимка на Simplified Solutions 2

Е? И как ги намериха? нищо, че имената им фалшиви, и нямат пръстови отпечатъци?

 

Бива ли да си толкова несъобразителен?

 

Ми първо по дадените от Скотланд Ярд имена и после по снимките в личните им документи.

Ако имената бяха фалшиви, нямаше да съвпаднат със снимките. Обаче са съвпаднали. Толкова е просто.

Казуса
снимка на Казуса

Казват, че при стрес хората реагират по различен начин. Тъдявъшните парньори се борят със зъби и нокти, внисайки най-безумни копи-пейстове от най-отявлени дневникар-коменатори. 

 

А в Лондон са изпаднали в ступор:

Британская пресса «лишилась дара речи» от интервью Петрова и Боширова

https://vz.ru//world/2018/9/13/941639.html

Simplified Solu...
снимка на Simplified Solutions 2

Преди това седмица безмълвно страдаха от обвиненията, но не им дойде на акъла да излязат и да кажат това, което казаха на втория ден след като британците ги обвиниха.

 

Това вече го обсъдихме с хамела.

Сайтът не е много user frendly, но беше скоро и ще намериш обяснението. Човещинка.

wreckage
снимка на wreckage

Само некви силно пристрастени към катедралите хора могат ф два поредни дни да се друсат с влака до Солсбъри и обратно, при положение че ф Лондон има ноо повече и по-интересни неща од катедралата ф Солсбъри.

 

Джон Констабъл, дето по един съвършен начин е нарисувал таа катедрала, е ходил дотам за един ден колкото да врътне неколко скици и после си е бил камшика, довършвайки платното ф студиото си.

 

Не казвам, че катедралата е кофти, тя е о'к, кофти е единствено ф инженерния смисъл, щото таа кула ф средата е толкова масивна, че въф фсеки момент може да разцепи целата постройка като диня.

Сашко

Всички в Честърфилд държат да им видиш катедралата и да ти разкажат историята й. Скука! 

 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Church_of_St_Mary_and_All_Saints,_Chesterfield

D4D5
снимка на D4D5

Ма не бе, те не излезли на третия ден, а на седмия. А требвало на третия, щото един другар така иска. Ако е на седмия, не се брои за излизане. ?

Страници