Quantcast
"Убийците от Солсбъри": Не сме агенти, ходихме да видим катедралата | Page 2 | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

326 постове / 0 нови
Последно съобщение

Страници

salvation555

Ахаха, някой забеляза ли как в един момент в сайта имаше две горещи, тази с УБИЙЦИТЕ!!! и друга  в която ги наричаха "заподозрените"? После русофобск... журналистич... евроатлантическата баданарка се намеси и остана тази? Жорнализъм, та дрънка. 

67

"На тея момчета им съсипаха живота. Искат някога да им се извинят. Никога няма да им се извинят."

Сега е ред на руската държава да съсипе живота на обвинителите. С частен иск за уронване на достойнството и материални щети за бизнеса. Даже няма да е нужно да ходят до Албиона, приличен адвокат ще одере триста и трийсет кожи, особено като поиска доказателства. 

SSlavov

Тези младежи си оправиха живота  - може в парламента  депутатин , управител на Лужники ,все пак разбира от фитнес .Свършиха я като кучето на нивата , но не иде да станат пазванти ,защото грушниците ще станат за смях  - да ти кажат да хвърлиш флакона в кофата за смет ,а ти да го сложиш в кутията за събиране на помощи .

Или са прекалено самонадеяни  , или нивото на организацията е ниско .

nanyac

Хората имащи връзки с разузнавания живеят живот неотличим от този на нормалните хора. Дори и семействата им не подозират.

Заявиха, че нямали били връзка с разузнаването... и кой да им верва? Има си хас пък да кажат че имат, това си е държавна измяна.

Като цяло легендата е слаба и изглеждат уплашени. Може да са новобранци, или по-скоро да не са обучени оперативни кадри, а инцидентно употребени цивилни. Мотивацията е лесна, или "за Родину" или просто за да нямат проблеми. Уж фасулска работа, да напръскаш дръжката на една врата. Обаче всички вкупом са подценили британците, а според някои това е умишлено, епизод от безкрайната борба за власт и кокал между двете кремълски силовашки групировки.

 

Каквото и да е, младежите се изправят пред страшни перспективи:

1. Край на задграничните командировки, независимо накъде и защо.

2. Поне две родни силови служби биха извлекли полза от смъртта им.

Тъжно и поучително.

 

Philip_J_Fry
снимка на Philip_J_Fry

Някакви факти за вината им ? Официално UK  не ги е обвинила за нищо. Не е предивила иск да бъдат разпитвани екстрадирани.....................

4-5 месеца търсеха да навържат някой Руснак в близост до мястото дето бритите отровиха Скрипалите.

nanyac

Какво екстрадиране за какъв разпит, не беше ли вече заявено че няма такива лица?

jarl_Ragnar
снимка на jarl_Ragnar

то, като цяло блудкажа който си нацвъкал и прилича на порно шпионски трилър е слаб... с милиони АКО-та...

 

но да, най логичното е, да извършиш покушение срещу тотално безличен бивш агент, който ти е бил в ръцете, при това го правиш по най- легитимиращия те като извършител- с бойно отровно вещество с руско име...

 

Льо Каре сигурно се смее с глас някъде в имение в Северна Ирландия

tub

***

Philip_J_Fry
снимка на Philip_J_Fry

Защо бягаш от темата бре . Ако са виновни защо няма повдигнати обвинения ? Искане за разпити нещо ?

 

За 5 месеца намериха две шматки дето са били в Англия и ги набедиха.

Old_BG
снимка на Old_BG

Не, пак не си разбрал! Нормално.

vladofff

Брей, и аз ходих миналата година на проклетия им остров, дали няма и мен да ме изтипосат за нещо. Така, както са тръгнали нещата, а и както беше по филма, всеки от матрицата, при необходимост, може да стане "агент". 

mark111

The spies who went home because it was cold

Iezuit
снимка на Iezuit

А как само допреди 2-3 дена напоително бе обяснявано в този форум (и в целокупното русофилско медийно пространство) как такива лица няма - били са английски актьори, и как снимките са били фалшификат - щото били на един и същ коридор по едно и също време. Нямало бе!

 

?

 

Сега същите разобличители и обяснявачи забравят одма какви са ги снасяли преди и почват със същата убедителност да дуднат, че тези били едни обикновени туристи и как наглосаксите им почернили живота.

 

Как да не си прави майтап човек с подобни обяснявачи??

D4D5
снимка на D4D5

А как само допреди 2-3 дена напоително бе обяснявано в този форум (и в целокупното русофилско медийно пространство) как такива лица няма - били са английски актьори, и как снимките са били фалшификат - щото били на един и същ коридор по едно и също време. Нямало бе!

 

?

 

Сега същите разобличители и обяснявачи забравят одма какви са ги снасяли преди и почват със същата убедителност да дуднат, че тези били едни обикновени туристи и как наглосаксите им почернили живота.

 

Как да не си прави майтап човек с подобни обяснявачи?

 

Кои са тия? Дай с имена (псевдоними). Щот и ти си кат английски пропаганден парцал - мяташ разни обвинения, но зад тях не стои нищо. 

salvation555

Боже, боже, колко мъка има, като се въртиш, белким го натаманиш. А ние все още чакаме доказателства. Че е виновно руското правителство. Това че двама руснаци са били в Солсбъри, а този ден там е имало и други, НЕ НИКАКВО ДОКАЗАТЕЛСТВО. Май ще има да чакаме, да ни представят някакво колкото и за тайните договорки на Тръмп и Русия. Същите пропагандни бълвочи, без грам доказателства. Напротив последните дни излизат доказателства че разузнавателните агенции са имали стратегия да изпускат информация за да истеризират скандала, "като луди" са съобщавали на медиите за някаква руска връзка. Но такива неща опровергаващи барековщините се пропускат от родните правоверни медии. 

Iezuit
снимка на Iezuit

Който е внасял и защитавал малоумщините на руската пропаганда си знае. Не искам да ги излагам тук. Има теми, връщаш се, четеш - линкове как тези двамцата били английски актьори или как снимките били фалшиви се внисаха в изобилие в този почтен форум.?

Old Shatterмоuth

Оправданието не е убедително, нали?

Old_BG
снимка на Old_BG

Лъжеш йезуитче, пак лъжеш, нормално! Бритите бяха натъкмили снимките им пред камерите, защо - не знам. Факт!

Никой не е заявявал, че такива лица няма! Факт!

Захарова заяви, че не знаят кои са тези лица и поискаха отпечатъци да ги идентифицират. Факт.

Ти си се връщай и гледай какво са писали форумците. Това, че някои,  НЯКОИ!!! цитираха фейкове, въобще не ги натоварва -  фейкове  цитират 99% от партнерите, ти включително! Факт!

Нищо на са доказали бритите. Има само обвинения без никакво, НИКАКВО доказателство. Факт!

Те така те!

От твоите писаници има само един факт - че си йезуит.

Съществително нарицателно име, мъжки род, тип

член на католически орден, създаден през 16. век срещу Реформацията, съществуващ и до днес

(прен., по-често)(като стил на аргументация и действие) който „увърта“ и е подъл; човек, който преследва целите си и не може да му се вярва

Тъмно пиво

"Никой не е заявявал, че такива лица няма! Факт!"

Факт ли? Какъв факт! Не е факт!Долна лъжа е! Тук изобилстваха постове и линкове как това не били руснаци, а английски актьори.

Пантелей

А бе, ще се разплете тя. И без "пръстни отпечатъци"?

Ама, тъй както описват пътешествието си, сякаш са женени?

Което (разбира се) в здравата православна империя е абсурд?

tub

И тоя се изходи...

Philip_J_Fry
снимка на Philip_J_Fry

Още нещо което казаха. Вървели са в един коридор..... Тоест онази снимка за която казваха ,че е от друг коридор си е чиста фалшификация

nanyac

Да, и е истина, защото са го казали от сърце, по настояване на Ваша Маша.

Philip_J_Fry
снимка на Philip_J_Fry

Не размахвали са епруветка с бял парх пред ООН . Вервайте ми.

 

Сергей Антонов да не забравяме . Същите англосаксонски изроди му съсипаха живота

67

"Ама, тъй както описват пътешествието си, сякаш са женени?"

Що, само семейни ли ходят на Стоунхендж или може поединично? 

Може ли още да се пие кафе еднополово или вече е лош знак? За себе си питам, че ако отидем със Симпли, Хексето и Света София на кръчма, ще бъдем ли обвинени че сме женени една за друга или най-малкото сме гадже-пиниз? 

Как беше онова за момъка, дето погледнал в голямата дупка, не видял нищо и веднага рекъл, ааа, тук има нещо, не може да няма нищо! 

D4D5
снимка на D4D5

А ти би ли чакал една седмица, за да се появиш?

На теб къв точно ти е проблемът? Когато и да се бяха появили, а и да не се бяха появили, ти щеше все да измислиш някоя тъпня. 

Iezuit
снимка на Iezuit

На теб къв точно ти е проблемът? 

Аз проблем нямам, весело ми е да ви гледам гърчовете. Проблемът е изцяло твой - как да се връткаш най-ефективно, за да следваш врътките на руската пропаганда. ?

D4D5
снимка на D4D5

Само потвърждаваш написаното по-горе от мен. 

iLimon0ff
снимка на iLimon0ff

Сега е моментът несъществуващите английски актьори от КГБ да се разходят пак до катедралата.   ?

Пантелей

Що, само семейни ли ходят на Стоунхендж или може поединично? 

Е? Как "поеденично"? Нали сами казаха, че са били двамцата??

А иначе - смях като на нямо кино. Всичките глупусти, които изписаха, на килограми и метри, уважаемите кремълски клакьори, се стовариха върху собствените им ... клавиатури.

Очаквам с интерес реновиране и омоложение на позициите на следващите редути ?

Страници