Quantcast
Балада за "и" | Page 2 | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

37 постове / 0 нови
Последно съобщение

Страници

Шилов

Г-н Ченов, прощавайте, но мотаенето Ви в краката на Миряна Башева прилича на джавкането на скитащо пале след отминаващ файтон.

А Джимо, почти както винаги е на ниво, за което пия глътка ирландско и запалвам една камила.

Сицилианецът
снимка на Сицилианецът

Няма как да се моташе в краката на някой който веднъж е бил номенклатура ама после изпаднал от файтона той си е там пльоснат .

керпеден_1
снимка на керпеден_1

Ха,мирише на загоряло! Бях забравил таз миризма!!! Ха,дано...

Воробянинов

Да не прекаляваме с алегориите. Това не е маса, а форум под рубрика на вестник. Димитри Иванов не е „Майстор“, а сръчен публицист със склонност да споменава имена и да скромничи, ама много видимо. Повечето от нас пък са пенсионери-многознайковци, които нямат нищо по-забавно за правене от остроумничене, ровене по сайтове и нескопосано имитиране на авторовия стил.

Георги Вълков д...

По повод на бюджета, пишман политикът Марешки изоригиналничи: „Оценката ни за бюджета е, че той е инерционен, донякъде е догонващ, но не и изпреварващ”!? Хайде да анализираме тази метафора, използваща кинематични понятия. Във физиката инерцията се дефинира като свойство на движещото се тяло да запазва първоначалното си състояние на равномерно движение, докато някаква външна сила не промени това му състояние. Или, бидейки „инерционен” бюджетът няма как да бъде и „догонващ”, защото тогава трябва да получи допълнително ускорение (за да догонва), т.е. престава да бъде в равномерно движение. Логически нонсенс. В допълнение, Марешки не казва какво трябва да се „догонва” или „изпреварва”. Но иначе е оригинален. Един мой приятел казва за подобни ситуации: „Тя и простотията може да е оригинална” ;-)

Getsbi

Поздравления за г-н Иванов!

Мислех, че се е отказал да пише - но ето ти една приятна изненада.

Английските тесктове ми идват, поне на мен малко в повече, защото стои малко средно-школско.

Нито пък JI лигльовците ме интересуват.

Ще ми се да попитам г-н Иванов, защо не преведе навреме Джеръм Д. Селинджър,

защото той, а не Хемингуей е големият войник и писател. 

Страници