Quantcast
Пинокио от Банкя | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

64 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Пинокио от Банкя

Бойко Борисов редовно съчинява легенди за семейството си, представяйки се за репресиран от комунистите. Вади сърцераздерателни истории винаги, когато му липсват аргументи. И може би тези легенди щяха да засенчят фактите, ако премиерът сам не се оплиташе и не си противоречеше.

Към статията във в. СЕГА

Страници

Антоан Савов

Този човек и на сън лъже

Светозар

Добре, че Корнелия Нинова и Елена Йончева не лъжат, но не се знае коя от двете по не лъже. Знатният свинар Георги Гергов, Р. Овч., Кирил Добрев, Бриго Аспарухов, Борислав Гуцанов, Антон Кутев, Емилия Масларова, Светлана Шаренкова и те въобще не знаят как се лъже.

Джиджи

И може би тези легенди щяха да засенчат фактите, ако премиерът сам не се оплиташе и не си противоречеше.

Ами забравя вече, ве!!! 😂

 

На възраст е човекОт ... 😏💪🎃

maestrata

И той чака едни 50 лева!Хвала!🙆

вила

Срам, падение... 😢

noooo1

По-лесно е да се публикуват случаите, когато не е лъгал. Има интервюта, когато поне 80% от казаното са тотални лъжи.

Доц.Трътлев

Няма ли някой от апологетите на въпросния индивид да коментира горното?

Дженевра

Апологетите мислят проклятия срещу Путин и Байдън. Защото ние всичко сме си подредили в държавата и, по завета на един от най-тачените национални герои, трябва да почнем да подреждаме и други държави. Те имат нужда от нашата помощ.

принцеса Даяна

"да коментира горното"

То това "горното" недоразумение поне на пасквил да приличаше. Бабикянско "творчество" нещо...

Дженевра

Грешите. Тук творец и изпълнител на главната роля е Бойко Борисов. И той е неподражаем! Това друг човек не може да го измисли.

Under_My_Thumb

Извън темата:

В Денвър прозвуча първият изстрел на Втората гражданска война в страната на Господаря на подмандатната територия

 

Left-Wing Security Guard Charged With First Degree Murder In Denver Shooting Of Trump Supporter

by Tyler Durden

Sun, 10/11/2020 - 10:30

Update (10/11/2020, 1030ET): The shooter, identified as Matthew Doloff, has been charged with first degree murder in the shooting of the Patriot Prayer demonstrator at the Denver Civic Center on Saturday. He has been booked into the Denver jail system.

https://www.zerohedge.com/political/conservative-killed-alleged-antifa-militant-after-denver-rally?utm_campaign=&utm_content=Zerohedge%3A+The+Durden+Dispatch&utm_medium=email&utm_source=zh_newsletter

 

stoffm

Съсредоточването върху  личността на премиера е класически похват на главните действащи фактори в задкулисието. Борисов се разглежда едва ли не, като виновен за съществуването на олигархията, без когото тя мигом би изчезнала, заедно с всички нейни злини. Учудващо е наличието на граждани, вярващи в тази постановка.

atlantis

Учудващо е наличието на граждани, които подкрепят това банкянско недуразумение, което крепи съществуващата олигархия, независимо кой е виновен за нея.

Джиджи

Нед., 11/10/2020 - 21:08 (нов)

@stoffm

Борисов се разглежда едва ли не като виновен за съществуването на олигархията,без когото тя мигом би изчезнала, заедно с всички нейни злини.

НЕ ❗️❗️❗️

 

Без Борисов, олигархията няма как да изчезне, а още по-малко – МИГОМ. 😅

 

Но без Борисов ,чак такваз олигархия нямаше как да бъде създадена, заедно с всички нейни злини. 👃

Учудващо е наличието на граждани, вярващи в тази постановка.

А за мен е учудващо наличието на форумци, дето се учудват на това, какво мислят техните колеги тук и едва ли не ги порицават от неква измислена позиция, на която те самѝ са се възкачили там нейде из висините. 😁💭💩💨

 

А отгоре на сичкото, екстраполират височайшите си съждения И върху останалите "граждани" ... 😲💩😂💩😂💩😂

 

 

принцеса Даяна

Ako "крепи съществуващата олигархия" защо същата тази олигархия иска да го свали заедно с Гешев??

(хайде да не ти подсказвам. мадам)

Гордост или срам

А ти явно не знаеш какво е това олигархия. Предполагам мнението ти го формира ПИК.

atlantis

Какво да ми подскажеш? 😂 Май по-добре е малко да се образоваш. По този повод, ще изполвам речника за чужди думи.  Олигархия -  В робовлоделческия държавен строй - форма на управление, при която властта е в ръцете на малцинство от аристократи и богаташи. 2. Държава с такова управление. 3. Власт на експлоататорско малцинство, която почива на подкупи и насилие.    Както виждаш при всички случаи става въпрос за ВЛАСТ. Кой е на власт? _ ( хайде да не ти подсказвам. мадам)

Антоан Савов

Да тук не става въпрос за олигархия, олигархията е нещо добро в сравнение с Борисовото. Това си е най-обикновенно крадене на обществени ресурси. Олигарсите имат бизнес, те използват политиците за монополно положение да речем, но в крайна сметка бизнесът е реален. Тук имаме най-обикновенни много нагли бандити. Забравих и прости.

Жозефа
снимка на Жозефа

Както виждаш при всички случаи става въпрос за ВЛАСТ.

👌

 

Голяма досада е използването на думичката олигарх, без да ѝ знаят значението.

 

 

 

HBK

Да няма съмнение, че Бащицата Борисов е праволинеен камунист, отроче и даже бандит (от структурите на ДС, камуфлирани като бандити на трибуквените групировки от недалечното минало). Освен това е добър манипулатор и ловък оратор. Също така той е прост (по-точно недостатъчно ерудиран) и грубоват.

Но има и неща, които трябва да му се признаят – той е ефективен. В качеството си на главен секретар и понастоящем като главен кукловод на финминистъра-рекетьор и на главпрокурора-бухалка той нанесе доста съкрушаващи удари по редица куфарчета-бизнесмени, менте-производители и менте-ценители. Другояче казано той е бандит тип Робин Худ, взема от богатите (от кого другиго) с добре познати рекетьорски похвати и поддържа партията си на принципа на Али Баба и 40-те разбойника. Демек и раздава; не на всички, а само на които трябва.

Да не забравя. Той е и богобоязлив. Това е извора на неговата харизма и политическо дълголетие. Той не е интелектуален, но е е достатъчни интелигентен.  Ощипаните от него не може да не са го разбрали.

Джиджи

Пон., 12/10/2020 - 01:23 (нов)

@словата МИ

Работим по схемата за цветна революция?

Кво речи?! 👺

Тези, които я финансират с какво са по добри от сегашните?

и КОЙ 'КВО финансирал?! 👺👺

 

И стига си си измислял, щото носът ти продължава да расте ... 😇😝💋

John Slow

Той не е интелектуален, но е е достатъчни интелигентен.

😂

 

 

То това "горното" недоразумение поне на пасквил да приличаше. Бабикянско "творчество" нещо...

Някой Му се е изср@л в гащите пак. Аман вече!

Льо Клер

Послъгва съвсем безсмислено. Инфантилна работа.

Sine_metu

За мен като хуманист и лекар-общественик „казусът Б.“ стои по-иначе.

Питам се кое в борисовата психика преобладава: склонността да лъже или неспособността, навярно вродена, да изгражда и разбира каузални връзки.

Каузалност, каузалитет - причинност, причинна връзка, зависимост, взаимозависимост, обусловеност, закономерност.

 

Допускам, че е второто и дефектът в мисленето не му позволява да противодейства на нравствения дефект. Иначе казано, Борисов по-рядко лъже съзнателно и по-често просто не разбира, че лъже.

 

Христоматийният пример е „свинско-агнешкото страдание грешнаго Борисова“. Помните ли как е „гладувал“ заради комунистите? Гледали по пет свинье, ама агнешко апвал само плешка, само на Гергьовден и само понеже баща му е Методи.

За всеки човек без ментални дефекти е ясно, че нема начин да гладува семейство с по пет свинье дамазлък и че нема начин името Методи да е причината за агнеубийство по Гергьовден. Лъже ли Б. съзнателно за глупости и по толкова комичен начин, като при това се самоопровергава? Според мен - не.

Просто не осъзнава причинно-следствените връзки между нещата

 

 

Джиджи

Пон., 12/10/2020 - 08:58 (нов)

@Sine_metu

Допускам, че е второто /липсата на каузални връзки В ГЛАВАТА на Борисов!/ и дефектът в мисленето не му позволява да противодейства на нравствения дефект.

Иначе казано, Борисов по-рядко лъже съзнателно и по-често просто не разбира, че лъже.

Е те това е ❗️❗️❗️

 

И повече няма какво да се чудиш ... 😅👌👍👏💘

 

СърПичук

👏

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Баце е патологичен лъжец. Пинокио много му пасва. А тук бахур нема се весне.

whw

Да де, но той лъже постоянно. Това не е нормално, особено за поста му. Очевадно е, че не спазва и почти никакви закони. Със сигурност изнудва, заплашва /има и записи/. Човек с умствени отклонения е той, психопат някакъв. Вероятно и по-далеч да е стигал.

Джиджи

Пон., 12/10/2020 - 09:15 (нов)

@whw

Да де, но той лъже постоянно. Това не е нормално, особено за поста му.

😂

 

Аз пък ще го погледна под друг ъгъл: Той /Борисов/ НЕ Е за този пост❗️❗️❗️

 

😜

Sine_metu

Знам, че ви набива скомина, но няма да ви жаля.

 

Съюзът на юристите се скъса от суперлативи за „отците-основатели“ на Конституцията. Сигурно са заслужени в много отношения.

Но колко трябва да ти липсва най-обикновено знание за човешката природа, за да не предвидиш, че оставяйки с чл. 105 политиката в ръцете на премиер, не само умножаваш по нула постулираното в Член Първи парламентарно управление и създаваш възможно най-тежкото противоречие в държавното устройство, но и предрешаваш кризи като настоящата?

Въпрос на време бе някой Борисов да ни стане като баща, ако ме разбирате.

 

Затова - неотклонно към Горна камара на парламента

 

Страници