Quantcast
Помпео: Русия да уважава суверенитета на Беларус | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

67 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Помпео: Русия да уважава суверенитета на Беларус

САЩ призовават Русия да уважава суверенитета на Беларус, заяви след преговорите си във Вашингтон с министъра на външните работи на Великобритания Доминик Рааб.

"Обсъдихме също необходимостта всички страни, особено Русия, да уважават суверенитета на Беларус", уточни Помпео. Той нарече протестите в страната "вдъхновяващи" и призова Минск да прекрати своята жестокост.

Помпео каза още, че САЩ настояват властите в Беларус "незабавно да освободят гражданин на САЩ".

По-рано пък бившият кандидат за президент на Беларус Светлана Тихановска заяви, че беларуската опозиция е готова да предостави на президента на страната Александър Лукашенко "гаранции за безопасност", ако той си отиде мирно от властта.

На въпрос на журналисти от украинското издание "Левый берег" дали на победилия на скорошните избори с 80% от гласовете Лукашенко ще бъдат дадени гаранции, Тихановска, която първо замина за Литва, а сега се намира в Полша, отговори:

"Това е въпрос на обсъждане. Разбира се, ако той си отиде мирно, човешки, такава вероятност има. Даже може да се каже - увереност. Лично аз трябва да говоря с всички хора. И мнението на всички хора ще бъде взето предвид по този въпрос".

На допълнителен въпрос за гаранции за сигурността на Лукашенко, Тихановска отвърна, че президентът ще получи "даже повече". Но не уточни дали става въпрос за по-сигурни гаранции.

Изявлението на Тихановска е ден след срещата на Лукашенко с руския президент Владимир Путин, на която Путин отново го поздрави с избирането му за шести мандат и обяви, че Русия ще отпусне заем от $1.5 млрд. на Беларус. При това руският президент изтъкна, че хората в Беларус сами трябва да решат сложната ситуация, възникнала след избора на Лукашенко и последвалите масове протести.

Към статията във в. СЕГА

Страници

Foton4ik
снимка на Foton4ik
В качеството на каква се изказва това девойче?
Бонжуар

На домакиня, слагаща тигана, без да е ходила до рибарския магазин. 

bugar
снимка на bugar

Помпео да си мери приказките ако не иска да го изхвърлят от правителството на САЩ. Така или иначе Путин ги избира - справка медиите.

АдМин

Бе то и аз искам Светлето да ме уважава, ама да не земе вместо "Хонолюлю" да рече "Хондурас", че тогаз я закъсахме

BL.N.Lmt

🏴‍☠️Европейската Прокуратура е трябва да е участник  в делото срещу гн. Васил Божков. 🏴‍☠️Днес са иззети допълнително средновековни културни ценности откупени и събрани от Васил Божков с негови парични средства. Тези културни антични ценности отдавна да са напуснали територията и пределите на България и единствено желанието и финансовите възможности на споменатия по горе гн. Васил Божков е това тези антични културни ценности да са днес в България. Не на последно място е грижата за отнетите световни културни ценности и дали те ще бъдат съхранени а не разпродадени на черният световен пазар от главният прокурор на България Иван Гешев който подминава фактите за няколко милиона 💶 евро в банкноти от €500 и килограм Инвестиционно Злато в шкафчето на българският премиер Бойко Методиев Борисов 🏴‍☠️

🏴‍☠️Оставка днес, Извънредни Парламентарни Избори🏴‍☠️

Интервал

Верно, но тая, като каква се изживява, та да може да гарантира нещо? Що за идиоти им подават репликите на подобни? 😁 Тази пиеска не мина с Гайду, а сега тук натискат. Това на фона на 404.
Жалки пиески на сахибите, но ще бъдем надлежно и напоително информирани за всяко ново действие в пиеската, както и за нашата оЙропейскиа позиция.

nebenebe

Откъде изнамериха тая смешна мустаката зоза?

inventus

Колега да те светна малко относно мустакатите жени. Значи на сто руси със сигурност ще попаднеш на поне деветдесет хубави. Докато на сто чернокоси най много десет. Но тъкмо там имаш шанс да потънеш до ушите!

indiec

Това не е тъжно, а само смешно. Щеше да  бъде и тъжно ако имаше поне минимален шанс тя да определя на кого какво ще му се случи.

 

Svetlin Minchev
снимка на Svetlin Minchev

Хуанита Тихановская :)

 

Лъсна и ролята на USAID в събитията.

https://varjag2007su.livejournal.com/7390019.html

КОБРЕТИ
снимка на КОБРЕТИ

👍

 

Тече яросно обграждане с про фашистки американски слуги насочени срещу Русия..

Интерсно защо не им стиска Китай да обграждат

Накратя  Индия Китаи И русия  ще направят Военен съюз

vrana2
                                      ОТГОВОР НА 22

 

Завчера един от най-маститите сенатори в Думата го обясни много образно: Ако кажат на Путин свиня, вместо да последва тукат в мутрата на нахалника, Путин започва да пита - ама вие имате ли доказателства, че съм свиня. Те затова обграждат Русия.

F16
снимка на F16

SEGA, девойката се намира в Полша, а не в Литва. И поляците и предоставиха скъпарско жилище на брега на Висла. Хранят  я, обличат я и й пишат даже и речите. Една кукла на конци, която даже не си дава сметка, че никой не я взема на сериозно, а само я използват за постигане на великополските си цели.

inventus

Трябва да е много на зор Лукашенко та да се хване за такива хлабави гаранции. А той за сега не е. Санкциите на ЕС са му през оная работа. Търговията със Русия му е предостатъчна. Нещо друго ще трябва да измислят тия но най важното е да намерят читав човек който да замести Лукашенко и той им го каза няколко пъти. За сега такъв няма между тия домашни любимци отглеждани със чуждестранни помощи.

Nashenec

Както вече някой писа във форума, това майче е новата версия на венецуелската кукла на конци, самопровъзгласила се за президент.

Единствената разлика е, че тук няма как съседна държава да реши да води военни действия, т.е. тука няма колумбийска армия дето да я оставят да навлезе за да спаси демократите. Не че във Венецуела нещо стана, но се пробваха.

А по повод обещанията на демократи бих напомнил за разсекретените архиви от преди 2-4 г. за едно демократичното въстание през 1956 г. потъпкано от "кървавият съветски ботуш". Имаше много интересни снимки към присъдите на "въстанниците" - ВНИМАНИЕ 18+ - снимки на окачени на червата си активисти на комунистическата партия. И са ги разпознава ли по специални обувки, които нарочно било осигурено да се раздадат на активистите. снимките бяха много и бяха ужасни за наблюдение. 

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Охо, тея съвсем си повярваха! Чак гаранции почнаха да дават. И то ала "ще видим". Беларус ще им приседне.

nebenebe

Тук не иде реч за Лукашенко, а за Белорусия. Патката защо подви куйрука и я изнесоха скоропостижно? На америката няма и дойде акъла скоро.  Днес май било на Мексико национален празник. Дето САЩ му отхапа половината.

ivo kunchev

И за Ню Мексико и Калифорния също!!

zlatko3000
Гладна кокошка просо сънува...
paragraph39

/:/Опозицията гарантира безопасност на Лукашенко, ако той си иде с мир

.........................................................................................................................

Сиреч, "Опозицията НЕ гарантира безопасност на Лукашенко, ако той НЕ си иде с мир"?!?

А кой ще гарантира НЕиденето на Лукашенко с мир?!

Т.е., кой ще прави ЗАКОННО/ и гарантира, че ще го направи- с оръжие в ръка ли?!!/ "НЕмир" за Лукашенко?!

А?!

Да напомня, на "демократите" и полудемократите, че: Ал. Лукашенко е/пре/избран за президент на Беларус ЗАКОННО- до доказване на противното в Съд!

А до този момент НЯМА, май, подадени, както е по Закон, НЕанонимни Жалби и Сигнали/защо ли?!/ до Прокуратура или Съд и НЯМА започнат съдебен процес и представяне там на годни и достатъчно доказателства/има ли изобщо такива?!/ и НЯМА решение на Съд, че Лукашенко е /пре/избран НЕзаконно за президент на Беларус!!! 

Все пак, ПУБЛИЧНО обвиняване на длъжностни или НЕдлъжностни лица във "фалшифициране на резултати на Избори" е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ/"Набедяване"/, ако в Съд НЕ бъде доказано основателността на обвинението!!!

"Върховенство на Закона" и ЕТАЦ ли?!

САЩски и ЕСсср-ски наглеци и лицемери! ПФУ!

 

Фандъков

Обещанието "да си отиде мирно, по човешки"  означава само едно - безплатна екскурзия до Хага и справедлив съд!

КОБРЕТИ
снимка на КОБРЕТИ

И за какво?

ПО тая логика всички западни диктатори и американски са за там...

 

Нямаха наблюдатели ама знаели предварително че  избора е нередовен...

а з а чорапа как се изказват?

'FranceskRivalta'8

Коротко по Белоруссии. 16.09.2020

https://colonelcassad.livejournal.com/6172791.html

… 5. Вскрылись уши USAID в организации белорусских протестов.
«Октагон» обнаружил, что американские внешнеполитические структуры 6 августа, за три дня до выборов президента Белоруссии и последовавших за ними протестов, заключили соглашение об «организации мероприятий и логистике для USAID-Беларусь».
Подрядчик по контракту – литовский Центр восточноевропейских исследований, следует из fdps.gov – официального реестра госзакупок США. Ранее в рамках того же самого госконтракта литовские тренинги проходили белорусские оппозиционеры, а упомянутый центр – как раз тот, что приютил оппозиционного кандидата в президенты Светлану Тихановскую. На этом фоне USAID в Белоруссии вскоре могут закрыть.
https://varjag2007su.livejournal.com/7390019.html
Никогда такого не было и вот опять. Где есть цветной сценарий, так с вероятностью 99% ты встретишь в том или ином виде USAID. То, что эта контора свободно действует в Белоруссии, это конечно же вина самого Батьки. Их надо закрывать в первую очередь, потому что подготовка свержения неугодных режимов, это одна из ее основных задач.

'FranceskRivalta'8

Незыгарь: Белорусских революционеров готовил на Украине молдавский олигарх

Подробнее: https://eadaily.com/ru/news/2020/08/26/nezygar-belorusskih-revolyucionerov-gotovil-na-ukraine-moldavskiy-oligarh?utm_source=smi2&utm_term=99a26a5a-bacf-4a7e-abd7-8e91cbfbc975&utm_content=83559

В событиях, которые западные СМИ уже окрестили «белорусской революцией», неожиданно обнаружился «молдавский след», который тесно переплетается со «следом украинским».

Как пишет телеграм-канал «Незыгарь», для организации беспорядков на улицах белорусских городов была организована подготовка тактических диверсионных групп в Закарпатье, Мукачево, Львове и Белостоке.

А основным спонсором этой «революционной» деятельности является Владимир Плахотнюк, ныне опальный серый кардинал Молдовы, скрывшийся от следствия четырёх стран в США.

На законспирированных мини-полигонах с макетами в натуральную величину типовых объектов государственной инфраструктуры Минска находятся 450 бойцов в составе сборных групп по 25 человек.

Бойцы обучались наращиванию реактивных настроений в уличном социуме, быстрому переходу к острой фазе уличного противостояния с хорошо укомплектованным контингентом милиции, ОМОНа и президентской охраны.

Задачи ставились разные: от захвата и 2−3-часового удержания Телецентра, а также районных администраций и отделов милиции до штурма СИЗО.

Группы успели проникнуть в РБ задолго до президентских выборов — в период с марта по май 2020-го. На самой же территории Украины интересы Плахотнюка представляет пул из 4 человек и лично Петр Порошенко. ...

Рукола
снимка на Рукола

Никита Михалков казва всичко и за Беларус, и за Нахални:

 

БесогонTV «Антология фальши»

 

https://www.youtube.com/watch?v=vq4fJCiWR6c&feature=share&fbclid=IwAR1nao1QMYCrQG2m-oRzTcW0-JVSwaooxD0smno03O_6twtMLu-rVvvxtdE

 

Таз горката и тя се взе за фактор някакъв 😁

Яни-Янаки

Технологиите за провеждане на „цветни“ революции в страните с тоталитарно (по западните стандарти) управление все повече се усъвършенстват; стратегии за мирна смяна на властта се разработват в множество изследователски центрове по света.

 

Проблемът е в това, какво се случва с демократизираните страни в икономически и демографски план след като бъдат демократизирани?! 

hamel

безплатна екскурзия до Хага и справедлив съд!

Кво е тва "Хага"?

"Можете само да ми лапате ..."

https://www.youtube.com/watch?v=MWx8Qstkue8

 

 

hamel

Един исторически екскурс

През 1512 г. португалски кораби достигат най-сетне до Молукските острови, а по-късно ги последват и английски, френски и холандски кораби. Тогава започва „войната на подправките“. Постепенно холандците овладяват контрола върху подправките от всичките 13 000 острова. Вследствие на това били реализирани огромни печалби за Нидерландия, а Индонезия се превръща най-важната ѝ колония. Холандците водят дълги и кръвопролитни войни с местното население, както и с Великобритания и Португалия за контрола над Индонезия. Колониален статут обаче Индонезия получава едва през 1800 г., след като Холандската източноиндийска компания обявява банкрут и е национализирана като Холандски Източни Индии.

Ноо работливи, ноо способни пеераси!  Ма как те си отвоювали земите от морето?  Ма, серьозно, ма на кого ги редите тея - оправете жените си, най-напрет!

ivo kunchev

А, колко години рашата си отвоюваше чужди територии на восток? Ча-а-ак до Беринговото моря... Ма айде по-сирьозно  бе товарищ.Водку май в повечко пришла, съдейки по предишния ти пост, дарагой мой...

ИвКо

А дамата разполага ли с власт която може да гарантира даже собственото си прежвяване, па била бивш кандидат за президент все едно вече се е отказала. Яко се изперква /само да не ме обвините, че ви страхувам/.

Страници