Quantcast
Премиерът-заложник | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

41 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Премиерът-заложник

През последните месеци стана ясно, че премиерът е заложник и не решава сам дали и кога да си тръгне от властта. ДПС го държи в здрава хватка, по-жестока от тази, в която бе попаднал предшественикът му Пламен Орешарски.

Каквито и лъжи да измисли премиерът, за да оправдае вкопчването си във властта, едно е сигурно - ще си тръгне безславно. Когато всички платим и от ДПС пуснат заложника.

Към статията във в. СЕГА

Страници

Meto_ot_Interneto

Добро утро. Докато има незаконни турски партии, така ше е. И за каква нова конституция дрънкат, щом погазват съществуващата?

Светозар

Този, който целува ръката на д-р Доган, етнически турчин ли е?

Този, който се целува с Лютфи Местан на "Орлов мост", етнически турчин ли е?

Делян Пеевски, Йордан Цонев, Владислав Горанов, на 21 г. станал член на ДПС, Емил Кошлуков (натискал се е да стане депутат от ДПС, но Осман Октай го е изгонил от кабинета си), архонт Бинев (член на „Атака“, НФСБ, през 2017 г. е кандидат за народен представител от листите на ДПС.), хаджи Иванчо Хаджипенчович, ..., етнически турци ли са?

Getsbi

Не са, и това е най-лошото.

Между предателите на Ботевите четници - голяма част са и български овчари.

И световният поет , ден преди да загине, е казал:

"И аз съм тръгнал народ да освобождавам."

vasilevil

Тия които създадоха дпс се наричат СДС.

Giacomo Grelli
снимка на Giacomo Grelli

Буци Кюлчето става все по-жалък и се оплита в собствените си лъжи.Чак буди съжаление, толкова му личи, че е примрял от страх.Прави се на важен, а всъщност си е най-обикновен служител на Бай Меди Тецаджията.Нещо като пандурин или селски пъдар(курджия).Тежка и нерадостна съдба има тоя тщестлавен човечец.....

Доц.Трътлев

Добър фотоархив има в. Сега. Благодаря за снимката. Тя е от боковия период когато хвалеше Доган под път и над път, че бил най-умния политик в Бг.

И туй банкянско, полуграмотно нищожество върше върху главите ни вече 10 години. Срамота!

Джиджи

Добър фотоархив има в. Сега. Благодаря за снимката.

Тя е от боковия период когато хвалеше Доган под път и над път, че бил най-умния политик в Бг.

А може пък точно таз снимка от архива да е накарала Баце да си го върне тъпкано

със снимката на Барни Ръбъл, който пък на Него Му целува ръка ... 😂💩💨

Liubo50

Как няма да го хвали, нали той му даде генералските звезди. 

emo1971

Не всички, само свързаните с ДПС и ГЕРБ фирми, които обират всичките държавни поръчки. И то не е, че ще платят нещо, а просто няма да могат да откраднат още. Мисълта ми е, че в момента, ДПС не пуска Борисов да избяга, понеже се е наточило най-вече за новите траншове от ЕС. Ако не ме лъже паметта, те би трябвало да започнат да пристигат някъде през октомври, но разпределението им, заедно със сериозна и обвързана с тях част и от нашите пари... ще е струва ми се главно през втората половина на ноември. В случай обаче, че тези пари от ЕС не пристигнат, особено по причина систематичното и брутално погазване на принципите на демокрацията и върховенството на закона отстрана на Борисов, за ДПС той дори ще се окаже вреден... и тогава гарантирано ще го пуснат. Народът на България по правило, от парите идващи от ЕС нищо не вижда, понеже по-малко от половината от тях, Борисов и ДПС ги открадват, а останалите които не успяват, просто практически ги отказват, но покрай туй от тия пари което успяват все пак да си преберат в чекмеджетата на нощните си шкавчета, задигат още в пъти повече директно от нашите.. Ето защо, ако новите траншове от ЕС бъдат преустановени и Борисов си тръгне по тази причина, българския народ като цяло всъщност ще се окаже на огромна печалба... понеже само туй дето герберастията е откраднала и съсипала, не от фондовете на ЕС, а пряко от българския народ, да не беше попадало в крадливите и некадърните им за всичко различно от кражба ръце... стандарта ни на живот отдавна щеше да е надминал румънския и плътно щеше да се е доближил минимум до средното положение характерно за вишеградци...т.е. тръгне ли си Борисов... и България мигом поема нагоре... 

ловkия

Извинете, редакцията, кой е авторът на този пореден шедьовър?

 

pro_hard

Направо пасквил! И толкова много фотомонтаж и манипулация! Каскета да се самосезира...

Джиджи

Каскета да се самосезира...

А ти се нАдай ... 😍😝💃

venstar

Това е първото, което ми направи впечатление с този туит.

Защо редакцията бълва материали без подпис? Или се подразбира, че зад тях стои главният редактор или отговорният към този момент редактор (кой?)?

fisherman

Какъв шедьовър бе, мильо? Това е голата истина.Автора,та автора, ще го тричаш ли?👊

Бонжуар

Отдавна беше ясно, че Той ще оттече трагикомично в канала като вкисната ланшна туршия. Смрадта след Него ще виси дълго и навсякъде. 

noooo1

Не са показали най-големите грабежи на тандема герб + дпс. КТБ, булгартабак, 16 млд заем са еталон, който трудно може да се достигне. Сега времето е такова, че не могат да реализират голяма кражба и затова дпс просто се гаври с герб, показвайки кой е "мъжа" във взаимната им любов. Няма да е изненада случаят Кочан да се появи с обратен знак.

noooo1

Като напишеш в търсачката "борисов чекмедже" и ще разбереш.

noooo1

Ако ти се говорят безсмислици и смяташ, че това е сайт за запознанства, сбъркал си.

Жозефа
снимка на Жозефа

Ох. И в Spiegel пуснали едно пасквилче в петък. Поредното:

 

Wie Bulgariens Premier Borissow zu Erdoğans Handlanger wurde

 

https://www.spiegel.de/politik/ausland/tuerkei-und-bulgarien-wie-bojko-borissow-zu-recep-tayyip-erdogans-handlanger-wurde-a-00000000-0002-0001-0000-000172993232

 

Поне ортак да го бяха нарекли, а те... Handlanger.

Мискини. 

brildi

Снимка,достойна за учебниците по история

КОБРЕТИ
снимка на КОБРЕТИ

фотошоп  си е отдавнашен.

ddantgwyn
снимка на ddantgwyn

Пон., 14/09/2020 - 10:56 (нов)

@stormbringer99

В коментарите констатирам как русофилите вече се осмеляват на глас да споменават Ахмед Меди Доганов - агент Сава с критична нотка. Може би и Господин Презимта скоро ще наруши Омерта и ще посочи Доган като гръбнак на мафията в България. Може би и той , най-накрая след всички ще каже , че заедно с Борисов и Гешев трябва да натирим и Доган. Господин Президент борец с мутрите, вземете черпака от ръцете на Раздаващия порциите!

Мда, обсесията не прощава. А санитарите пак спят някъде.

randevu

положението е изключително ловко, глиганско и много, много смешно.

randevu

добре е, за мен, че не съм на мястото на съвестта на ловката.

randevu

ще си слагам запетайки където си реша без да зная къде, запетая. нищо не бих ти спестил, запетая, галф..н.

Citimen

Г-н Хидрофилософ, освободете заложника! ДПС + българската мафия /ГЕРБ, ОП/ = вечна любов ... към парите!

принцеса Даяна

""Не всички, само свързаните с ДПС и ГЕРБ фирми, които обират всичките държавни поръчки.

emo1971, кога ще се приземите и ще станете нормални хора? Какво стои зад горното заклинание: стои премиерът Станишев ощетил държавата с 2,5 млрд със "заменкити" тип кон-за кокошка. Оценката е на ЕК, но е силно занижена.

А иначе без Доган-сокол БСП не може и да помирише власт, но и редакцията това не го знаела. Който не знае, пита!

emo1971

За заменките съм напълно съгласен. Нещо повече, и друг път съм споменавал, че ако Борисов беше развалил, айде не всичките, както тържествено обещаваше пред цяла България по телевизията през 2009-та... малко преди изборите направили го премиер за пръв път... ми само едно 10-15 % от тях... тия дето са възможно най-гадните и безсрамни... то аз поне на 4 последователни изборни кампании след туй, гарантирано бих гласувал изцяло за ГЕРБ. Той вместо това взе, че ги узакони и се постара, те да е невъзможно е бъдеще да бъдат развалени от някого по някакъв начин, нещо за което между впрочем, не съм сигурен дали няма да ни струва и още милиарди... под формата на наказателни процедури от ЕС.

Относно БСП, то ако те имат глупостта отново да се коалират с ДПС... е няма как разбира се да изчезнат напълно, но бъдещата им електорална подкрепа със сигурност ще се срине дори и под половината на настоящата. Искрено се надявам Нинова да си дава сметка за този факт, понеже България все още се нуждае от БСП... за отстраняването на Борисов, но всъщност едновременно с него и... и на Пеевски, и на Доган..., по съвместителство към момента (да, наясно съм, че спрат ли траншовете от Европа по вина на Борисов, депесарите мигом ще му забият и на него нож в гърба, а после ще се опитат да се закачат отново за файтона на БСП... по пътя към порциите...)

Citimen

Ако им пукаше за техния Главатар, герберасти от цялата страна щяха да свикат митинги за освобождаването му като заложник. Явно обаче не им пука за клетия слуга на ДъПъСъ.

принцеса Даяна

Доган беше обсебил властта , "царчето" Симеон, крадливия цоциалист Станишев и сламения Орешарски бяха под чехъла на сараите. Медицински факт!  Борисов единствен управлява без "хидролога" получил от Станишв 1,6 млн хонорар за "консултации". Как е, как?  А да ти щукне в главата, че той, разбираш ли, бил "заложник" е просто да си плюеш в лицето и да чакаш да ти подхвърлят монета от състрадание. Уви...

Страници