facebook
twitter

Вие сте тук

23 постове / 0 нови
Последно съобщение
Вестник СЕГА
Ердоган назначи зет си за министър
Към статията във в. СЕГА
ЗИП
снимка на ЗИП

Ердоган се учи от САЩ.

 

:)

Pegpec3aEC

По-скоро от големия реформатор и любимец на бълагарските медии Бин Салман, там в Саудитска Арабия цялата власт е в ръцете на ино голяму щастливо семейство.  

noooo
снимка на noooo

А спомняте ли си как се възмущавахме преди 10 ноември на Владко Живков? А след това видяхме Клинтъновци, Бушовци, Караманлисовци и другите. У нас се появиха Кръстев, Дайнов, Кюранов, Левчев и т.н.

tub

Трудно е да се прецени дали това е притеснение на пазарите

 

Но пък колко удобно е да се спекулира...

 

Подавайте новината като информация! С недодяланите си внушения само разваляте възможността да се възприеме нормално. 

Вестникът ви го четат част от 20%-те  (не-дебили) процента от населението.

 

SSlavov

Пазарите не се информират от вестниците ,а реагират на секундата - справка : цената на лирата  вчера след обявяване на новината 

Slava
снимка на Slava

Министрите

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/vp/ba2dd0c96598cca89d70955ebda665c4/5BEA0A87/t51.2885-15/e35/36512738_248103349317322_1071776043238424576_n.jpg

 

Останалите, вкл. зет му, са на втората снимка, но не зная как да взема адреса ѝ. Ако някой помогне, ще съм благодарна.

Ето линк, има стрелка вдясно за преминаване към втората снимка.

 

https://www.instagram.com/p/BlBpneRH4FJ/?taken-by=haberturk

 

 

Плътеник

Зехра е в правителството вече!

Къде е Йомер?!?

Slava
снимка на Slava

А кой е Йомер?

 

??
Плътеник

Срамота! Да не четеш Миранда. Марш в старата тема за турските сериали с подходящите пособия.

?
Slava
снимка на Slava

Ааа, чела съм, но съм забравила.

 

???

 

Обаче Зехра на Миранда не е със забрадка, в това съм сигурна. Това тук не се брои?. И не са в роля, а на живо, намерих ги в ИГ.?

 

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/vp/8451bb6d1a194b367ad20b2e0e93c8af/5BCD416C/t51.2885-15/e35/31136714_234780000411849_7571107579896528896_n.jpg

Penchobre

Да не завиждаме на зетя...

Толкова й е опъната униформата, че под нея няма място нито за гащи, нито за сутиен. Карам я да я облича някои вечери, когато Мудъс е в квартирата ми, само за да го подлудя. — Генерал Дрийдъл се изсмиваше дрезгаво. — Би трябвало да видите какво става в тази нейна блуза, когато пристъпва от един крак на друг. Изкарва му ума. Ако го хвана, че се докосва до нея или до някоя друга жена, веднага ще го разжалвам, това сладострастно копеле, редник ще го направя и ще го бутна наряд в кухнята цяла година.

— Нарочно я държи при себе си само за да ме подлуди — оплакваше се обидено полковник Мудъс на другия край на бара. — В щаба тя има една униформа от вишнева коприна, която е толкова прилепнала, че зърната на гърдите й стърчат като черни череши. Отдолу няма място дори за гащи и сутиен. Само да чуете как шумоли тая коприна, когато тя пристъпва от крак на крак! Но ако се завъртя около нея или около кое да е друго момиче, той веднага ще ме разжалва, редник ще ме направи и ще ме бутне наряд цяла година в кухнята. Тя ми изкарва ума.

SSlavov

Пазарите се радват на "зетя"-лирата от 4,51 стана  4,75 

Лазо

То няма какво да се коментира...

Всичко е ясно. Султанат.

SSlavov

Ердоган може да прави почти всичко - да разпуска парламента , нови избори ,коституционни съдии ,съдии , укази заобикаляйки парламента .Пазарите ще кажат най-точно къде е истината .

Diocletian
снимка на Diocletian

Дали пазарите са чак толкова точен и обективен критерий? Каква е истината за Япония, като за един лев и петдесет стотинки можеш да си купиш 100 йени? Каква беше истината за Лемън Брадърс една година преди фалита, когато акциите им вървяха нагоре? А за Енрон?

SSlavov

Ще разберем след като Ердоган си отвори устата за ЦБ - първата стъпка е греда .Остава да сложи дъщеря си за шеф на ЦБ?Япония има дълг три пъти БВП и си е ОК.Лимън Брадърс е показател,че хамериканците са единствената свръхдържава и другите ги крепят за някой части на тялото ,за да не стане по-лошо.

проф. проф. дър...
снимка на проф. проф. дървингов

...хубу де, къде е онова "българче" да коментира назначението на зетя в светлината на руско-турските дипломатически отношения, даге?

Липсва компетентното му мнение.

 

За Еповери не питам - той сигурно чака лишчетата с новите опорки, а?

onzi

Ако някой помогне, ще съм благодарна.

Ето линк, има стрелка вдясно за преминаване към втората снимка.

 

цък

Slava
снимка на Slava

Благодаря! Може ли да ми обясниш къде да го намеря, в някои албуми има по 5 - 6 снимки, но в Изходен код на страницата намирам адреса само на първата снимка?

onzi

хубу де, къде е онова "българче" да коментира...

 

толко ли ти липсва? по-продуктивен е от щурчо, донякъде наподобява ракитината работа в екип. никакъв смисъл да го четеш, даже и за забавление не става.

Meto_ot_Interneto

Това си е част от османското "културно наследсtво".

Плътеник

Мхм. Преди османците зетьовете са се явявали на тристепенен конкурс за работно място в държавната администрация, менажиран от междуведомствена комисия с минимум двама чужденци в нея, поне единият от които - ацтек.

×