Quantcast
Джо Байдън си избра Камала Харис за вицепрезидент | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

45 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Джо Байдън си избра Камала Харис за вицепрезидент

Джо Байдън, кандидатът на Демократическата партия за президент на САЩ, заяви, че е избрал Камала Харис - сенатор от Калифорния и бивш генерален прокурор на щата, за свой вицепрезидент. 

На 21 януари 2019 г. самата Харис официално обяви своята кандидатура за президент на САЩ, но на 3 декември 2019 г. тя прекрати кампанията си.

54-годишната Харис е дъщеря на имигранти от Ямайка и Индия. Тя бе основен критик на Доналд Тръмп, когато то сформираше епика си. 

Президентът Доналд Тръмп изрази изненада от номинацията на Камала Харис. "Бях малко изненадан, защото тя беше много посредствена", каза той на пресконференция в Белия дом. "Тя имаше много лоши резултати на първичните избори".
Президентът каза също, че Харис се е държала "много гадно" спрямо Байдън на дебатите на първичните избори, когато сенаторката от Калифорния остро атакува бившия вицепрезидент за някогашните му позиции относно политиката за премахване на расовата сегрегация през 70-те години. "Тя прояви силно неуважение към Джо Байдън и е трудно да избереш някой, който проявява такова неуважение", посочи Тръмп. Той обрисува Харис като отстояваща твърде леви убеждения и увери, че тя иска да вдигне данъците, да ореже финансирането на американските въоръжени сили и да забрани фракинга на шистов газ и петрол.

Към статията във в. СЕГА

Страници

mongol_cosmonaut
снимка на mongol_cosmonaut

Жена с шоколадов тен. Ако беше и лизбийка - тамам щеше да им пасне на кравунделите. Другите кандидатки бяха още по-зле - имаше и баш черни мюслимка и една в инвалидна количка. Кандидати мъже - йок. А и на Обамата жената. Веке така ще е във големата димукрация - не по качества ами по расово/сексуално/джендърски параметри ще си избират президентите и вицетата. Смях и пародия на избори ... 

mongol_cosmonaut
снимка на mongol_cosmonaut

Ей ги да видите и другите кандидатки кви бяха:
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-53088353
Отбележете по какви критерии са оценявани - чар/харизма, опит, фъндрейзинг(просия), симпатия на избирателите???, специални умения???  Мчи аз секретарки избирам по -подходящи критерии за позицията която ще заемат. Па и едни убавици мани мани...

SergElias
снимка на SergElias

Ти си гледай мечкария, увивай се по здраво с ватата и чакай Йелоустоун да избухне. И да не забравиш да се ваксинираш, с новата ваксина на гасударя.

The Rowdy American
снимка на The Rowdy American

54-годишната Харис е дъщеря на имигранти от Ямайка и Индия. Тя бе основен критик на Доналд Тръмп, когато то сформираше епика си. 

Nice. 

Чичo
Доналд Тръмп, когато то сформираше епика си
бе качествената журналистика си е качествена журналистика, кога можеш - можеш, а кога не можеш - не вуйчо, ами и на вуйчо ти вуйчо му да дойде ...
adrian borisov

Когато президента е малоумен, вицето управлява. Нея готвят демократите за президент - прокурор, като при нас, само дето не носи каскет

Lucius Fer St. Ana

Байдън го стяга епика му, ама Харис е открила пътуването във времето: "На 21 януари 2019 г. самата Харис официално обяви своята кандидатура за президент на САЩ, но на 3 декември 2019 г. тя прекрати кампанията си".

Пряко
снимка на Пряко

Veni V

Kamala Devi Harris was born in Oakland, California on October 20, 1964
 

Е нема как да е 54 годишна....😂

Johnny B. Goode
снимка на Johnny B. Goode

Не си прав, при дамите се получава доста често.

Supertramp
снимка на Supertramp
Въпреки странното позициониране на новината в рубриката "България" , няколко щрихи. Камала е единствената цветнокожа сенаторка в САЩ. Смеска от родители от Ямайка и Индия , тя има заложена либерастия и тежнения към социализъм. "Другари , дайте да дадем !" . Кариерата й на юрист в Калафоня , в последствие прокурор и главен щатски прокурор , я свързва в непрекъснати упреци от колегите й , че саботира Наказателния кодекс. Пледира за отмяна на присъди /по доказани обвинения/ или намаляне на присъди. Непрекъснато настоява за намаляне броя на затворниците и предсрочно освобождаване на убийци , наркодилъри , грабители и т.н. Обвиняват я в толериране на прикриване на улики по множество процеси. Срещу самия й екип от сътрудници има обвинения в сексуални престъпления , и че Харис ги прикрива. В политически план застъпва исканията да се раздават пари на калпак , увеличаване на социални помощи /ясно за кои групи/ . В личен план развеждана , настоящия й мъж също е адвокат на име Емхоф. В предварителните избори за кандидат на демонократите Харис е имала рейтинг на популярност ... 3%. Т.е. изкопават я от нищото. Съгласен съм с предположението , че с оглед на очевадното малоумие на Джо , тази персона се очертава да бъде дефакто Президент. Ако разбира се демонократите докопат Властта.
Evasion

Поне си пада по мъже...

Johnny2965

Сигурен ли си? 

Yellow Jacket

Той обрисува Харис като отстояваща твърде леви убеждения и увери, че тя иска да вдигне данъците, да ореже финансирането на американските въоръжени сили и да забрани фракинга на шистов газ и петрол.

Чи кво, до тук няма нищо лошо в исканията и.

Лошото настъпва тогава, когато се извъртят на 180 градуса /360 - пояснение за герберастията/.

аиг3

Тез лоши имигранти са проф. по икономика в Станфорд и учен в сферата на медицинските изследвания. Със сигурност постигнали доста повече не само от масовия плювач във форума, но и от повечето " коренни" бели американци. Камала пък е главен прокурор на Калифорния. Демек показала е достатъчно качества. Дори и да беше лИЗбийка(някой май не е чувал за Сафо и о-в Лесбос) това не променя чудесната й биография.

От там насетне следват политическите й позиции, които са....Но пък никой не се е хванал да коментира тях.

Гласът

От там насетне следват политическите й позиции, които са....

Политическите й позиции са "според зависи". Била трърда с престъпниците, но сега открила грешката си. И т.н. Той и Байдън така.

словата МИ

Казват, че прокурор е станала, прескачайки от легло в легло, и от флейта на флейта.

Alanon

На 29

Казват, кой?  Снимки,  записи,  признания?  Иначе твойто си е чист фейк и очерняне на човек..Прокурор се става с избори ако не ти е известно.

Накрая най-интересното е факта, че на два пъти през 2011 и 2013 паричен донор и е бил самият..........Доналд Тръмп....

аиг3

Забавно е как в един  ляв в генезиса си форум масово се плюе против либералите(каквото и да значи това),  които минават поне в жаргона на дневникарите за левичари-комунисти. А се славослови консерватизъмът и десни социални политики. Пълна противоположност на защитаваният тук социализъм.

Изненада-пишещите тук заемат абсолютно еднакви позиции с тези на илитератите в Дневник. Разликата е само в отношението към Русия.

Begemot
снимка на Begemot

Ami...МОже би трябва да се помисли, че днес вече не са актуални ляво-дясно, а  консервативно ( традиционни ценности) и либерално ( каквото и да значи това сега, най общо - трансхуманизъм)

аиг3

Мхм, трябва да се помисли и да се оправи терминологичната каша в главите на мнозина. Особено що се отнася какво е неолиберализъм. Бонго беше писал по темата. От там насетне при размиването на категориите трябва да отпаднат и носталгичните идеологически позиции-харесваме Китай, Куба, Сев. Корея, щото там е комунизъм. Пък то само на име комунизъм вече.

п.п тук си имахме абсолютен пропагандатор на консерватизма и традиционните ценности, заедно  с хард християнството, в лицето на Сула. Нещо  не получи особена подкрепа.

wreckage
снимка на wreckage

Нещо  не получи особена подкрепа.

аз лично се скъсах да го поткрепям од първия до последния ден.

 

Досежно Харис: тя е избор на естаблишмънта ф демократическата партия и нито е лева, нито е радикална, нито пък е черна.

Shintoabe new
снимка на Shintoabe new

Всичко започна още в зората на "демокрацията". Тогава управляваха демократите в the US, те подкрепяха т.н. "промени" и съответно всичките СДС-та се писаха демократи. Подкрепата продължи и при "републиканеца" Дж. У. Буш. НПО-тата се развиваха, получаваха грандове и всички бяха демократи. Изобщо за републиканците нищо лошо не се пишеше, както е сега. Нещата се задълбочиха при Обама. Либерастията получи мощна подкрепа и избуя до небивали висоти.

Тръмп шокора яко и промени/поне на думи/ всичко в политическия пейзаж. Демократите изреваха на умряло. Започна войната срещу Тръмп. Но идеите му се подкрепиха от повечето бивши соц. страни. Защо? Всеки разумен човек може да си направи извод.

А този форум е отражение на настроенията в България.

П.С. Байдън не може да си избере сутрин нито гащите си, нито вратовръзката си. На него е ПОСОЧЕН кандидата за вицепрезидент.

wreckage
снимка на wreckage

 Но идеите му се подкрепиха от повечето бивши соц. страни.

единствената "идея" на оранжевия е "America First", която не е баш негова, а е рециклиран слоган на протонацистите по времето на Чарлз Линдбърг.

Неам фпечатление некой извън Щатите да е съгласен, че интересите на Щатите треа задължително да надцакват фсички други интереси.

Интервал

wreckage, май има доста хора извън щатите, дето са съгласни America да е First, включително и тук :)) Разбираемо, че няма да си го признаят публично, но едни действия и сделки говорят за друго.

Бухта

Абсолютно! Според мен просто е защото за тях  1. Русия винаги е номер 1 и 2. Защото Русия винаги ще остане флагманът на светоената револуция за тях. 
 

Елементарни, Уотсън. 
 

Обаче Бесипету е още по-забавно - целият интелектуален капацитет е се е впрегнал да защитава Тромбона. Начело с оня, кахърния проф Христов

Интервал

ГолЕм цирк 😁 За да не си помислим, че само тук назначават безгръбначни, като министър Дени(да не се бърка с министър Дани), нека си припомним не толкова старо изказване на въпросната Камала:

Last year, several women came forward to say Joe Biden had touched them in sexually aggressive ways, both on and off camera. Kamala Harris wholeheartedly endorsed their claims, saying "I believe them and I respect them being able to tell their story and having the courage to do it."

Чудничко :)

Shintoabe new
снимка на Shintoabe new

👌

Абе пълен т*шак са! Тръм бил клоун. А тези са цял голям цирк! Отврат е да ги слушаш.

SergElias
снимка на SergElias

Обамата, след предварителните избори,  пак "ощастливи" хората на Бърни с избора на вицето 😁  Джо Алцхаймер няма как да назничи когото и да било, за каквото и да било. Той  бърка жена си със сестра си и трудно би различил К. Харис от Е. Уорън или Т. Балдуин, дори и въпреки различията в цвета на кожата им.  А КамИла-та като гл. прокурор на СА има толкова издънки пред феновете на "фил дъ бърн", че дано те да ѝ се "отплатят" подобаващо през ноември. 😁

wreckage
снимка на wreckage

Bernie Sanders

@BernieSanders

 

Congratulations to @KamalaHarris, who will make history as our next Vice President. She understands what it takes to stand up for working people, fight for health care for all, and take down the most corrupt administration in history. Let’s get to work and win.

https://twitter.com/BernieSanders/status/1293290750982139905

Страници