Quantcast
И вторият задържан за сбирката на ГЕРБ си отива вкъщи | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

14 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
И вторият задържан за сбирката на ГЕРБ си отива вкъщи

И вторият задържан заради напрежението и стълкновенията по време на конференцията на ГЕРБ си отива вкъщи. Съд определи "домашен арест" за Денислав Станоев. Опасността от повторно престъпление може да бъде преодоляна с тази мярка, определиха магистратите. Именно това е 20-годишният младеж, който прокуратурата привлече към наказателна отговорност за хулиганство за това, че е изтръгнал и захвърлил мобилно устройство на журналист. Мъжът не е осъждан и няма предходни криминални прояви. Той обяснил, че лица, съпричастни към организирането на протестите срещу правителството, са му обещали заплащане, ако предизвика и извърши провокативни действия към участници в събитието на територията на "София Тех Парк".

Пред съдебния състав Станоев се извини и се разкая. “Искам да се извиня на потърпевшите за това, което направих. Разкайвам се и го направих от огромна глупост", обяви той.

От своя страна прокуратурата поиска прилагане на най-тежка мярка задържане под стража. Защитата на младежа пък обясни, че в поведението на обвиняемия няма хулигански мотиви, а действията му са провокирани от нежеланието на младежа и групата, с която е бил, да бъдат заснемани от журналисти.

Прокуратурата има тридневен срок за протестиране на съдебното решение.

Другият първоначално задържан беше Симеон С., чиито снимки бързо бяха разпространени в социалните мрежи веднага след кадрите от партийния събор, на които се виждаха хора с агресивно поведение, които блъскат журналисти и протестиращи. Стойчев бе освободен веднага след 24-часовото полицейско задържане без никаква мярка и без каквото и да е обвинение. Той е само свидетел в разследването.

Към статията във в. СЕГА
Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Той обяснил, че лица, съпричастни към организирането на протестите срещу правителството, са му обещали заплащане, ако предизвика и извърши провокативни действия към участници в събитието на територията на "София Тех Парк".

 

Aха, ама той объркал участниците в събитието с протестиращите и станала инфекция. Случват се такива работи.

Yellow Jacket

Гьонсурати гербаджийски.

Всъщност определения не са нужни.

Гербаджия.

Това описва всичко.

И е съставомерно.

TheCrusader
снимка на TheCrusader

Дубайската връзка ще изплува.

Льо Клер

Той обяснил, че лица, съпричастни към организирането на протестите срещу правителството, са му обещали заплащане, ако предизвика и извърши провокативни действия към участници в събитието на територията на "София Тех Парк".

 

Това нещо, лицата го направили в банята, когато бил с насапунисани очи и не можал да ги види, пък нали и парите не миришат, та не усетил нищо!

 

Пък за по-възрастния деец на ГЕРБ, за което се призна, ни дума. Поне някакъв укор, за вербалната му агресия. Дали е отведен тайно, като Д'Артанян, в алкова на кралската особа, за да целуне ръката на Ана, пардон, Бойко Борисов Ай (както произнася I една депутатка от ГЕРБ).

вила

 От личната гвардия на Борисов има снимки на които те,, охраняват Борисов и Юнкер, значи от най-отбраните са

BL.N.Lmt

☕️🏴‍☠️🇨🇩 Наивно е българските граждани "the street" "улицата"  да бъдат употребявани отново и отново от "политици" "културтрегери" "бизнесмени" за техните интереси 

Думите на Васил Божков за "хората" / 'заб.,  до вчера и той беше един от тях'/  с които си има самият той работа са много точни, цитирам по памет: 

🐾В.Божков "Това са хора с много пари които са много опасни"🐾

📌Това са взаимосвързаности градени последните 100 г.

като в последните 30 г от тях е изградена много широка финансова база 📌 Тридесет дена 24/7 Протести  или едно демократично управление в следващият паламент и правителство са абсолютно недостатъчни но и най дългият започва с една крачка

 

Хулиган

Мъжът не е осъждан и няма предходни криминални прояви.

Значи герберите си назначават щурмоваци с чисто съдебно минало...

http://www.drago.info/index.php/2017/10/25/nagletsi-treto-deistvie/

BL.N.Lmt

note: към пост номер 6

📌Но и най дългият път започва с една крачка🇧🇬

Беден Бохем
снимка на Беден Бохем

На този, освободения под домашен арест, татуировката на китката, много наподобява емблемите по ръкавите на едни охранители, които активно участват като редови полицаи при охраната на протестите.

Сигурно, случайно?

☺️

 

Stern

Той обяснил, че лица, съпричастни към организирането на протестите срещу правителството, са му обещали заплащане, ако предизвика и извърши провокативни действия

Някой съмнява ли се, че ако това беше вярно, каскетурата щеше да настръхне и час през час щеше да повтаря кои са му обещавали заплащане?

Обаче го пускат, явно това (изхвърляне) за заплащането трябва да се позабрави.

марк

 

 

 

 

 

                                           Дубайската връзка ще изплува.

 

                  Га вземат да разследват най напред Горанов .

Giacomo Grelli
снимка на Giacomo Grelli

Защитата на младежа пък обясни, че в поведението на обвиняемия няма хулигански мотиви

Така си е.Напълно нормално се е държало невинното момче.Сигурно никога досега не се е бил.Даже и мрази неистово ГРАБ и лично Оня Простия им началник.С'я трябва да му изкарат и една диплома, че е и атомен физик, и че има 8 диоптъра далекогледство, та затуй е станал тоз сакатлък.

марк

 

 

 

                                  Той обяснил, че лица, съпричастни към организирането на протестите срещу правителството, са му обещали заплащане, ако предизвика и извърши провокативни действия

 

 

                                                   Ако това не е ОПГ тогава кое е ?