Quantcast
Борисов: Оставка? И аз искам оставката на Радев | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

258 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Борисов: Оставка? И аз искам оставката на Радев

Премиерът Бойко Борисов даде да се разбере, че очакванията за негова оставка са били прибързани. Той изненадващо се появи между общините Свиленград и Тополовград, където пожарникари и военни се борят с огромни пожари. 

"И аз искам оставката на Радев…Всеки иска оставката на някой", отговори Борисов на директен журналистически въпрос за исканата му оставка от хиляди протестиращи. "Конституцията, демокрацията и правовата държава казват: "Провеждат се избори, на тях се явяват политически партии и те на базата на резултата си правят или самостоятелно, или коалиционно правителство. Ако не успеят, се дава път на втората, ако и тя не успее - на третата", разясни Борисов.

По повод на снощната му публикация във Фейсбук с внуците, в която беше написал, че му предстоят важни решения, премиерът разясни: "Най-добре е да сверяваме нещата с малките - каквото и да им кажа, те не слушат. Снощи с внуците - каквото и да им кажа, правят обратното. Докато не дойде майка му, да му се скара. Има едни политически формации, зажаднели за власт. Но има и 15-16-17-годишни деца. Надявам се на разум. Защото виждате, че има протести навсякъде. И видяхте какво се случи в Берлин, Вашингтон, Москва. Но винаги съм се възхищавал на генералите, които връщат здрави децата на майките им, и няма да позволя да пострада никой. И полицаите имат майки, които ги чакат да се върнат живи и здрави от дежурство. Със сила няма да бъдат премахнати. Разпоредил съм с добро, с убеждаване да се разговаря с тях”.

Относно напрежението по време на Националната конференция на ГЕРБ, Борисов заяви, че то било предизвикано от провокатори. „Как да ги отстраним? Ако трябва да ги отстраним, нали трябва да ви пипна. Те това целяха. Ние отидохме ли на „Позитано”, отидохме ли при Христо Иванов, или където и да е, за да провокираме. Те дойдоха да провокират”, каза Борисов. 

 

ПРОФЕСИОНАЛЕН ПОГЛЕД НА ПОЖАРНИКАР

Борисов си излъчи инспекцията на пожара на живо в профила си във Фейсбук. "Всичко е добре", заяви премиерът, след като директорът на "Пожарна безопасност и защита на населението" гл. комисар Николай Николов го запозна с предприетите дейности, и коментира, че в София пожарът е представен различно.  "Като слушах, останах с впечатлението, че е изгоряла границата. Прекрасно се справят колегите", коментира той пожарогасителните дейности.

Към статията във в. СЕГА

Страници

Хулиган

И аз искам оставката на Радев

Иди лично и си я вземи.

За препоръчване е привечер.

Знаеш къде му е офисът, нали?

http://www.drago.info/index.php/2017/10/25/nagletsi-treto-deistvie/

СтефанОтВторо
снимка на СтефанОтВторо

Долу мафията, да живее Маджо! ШШШт, ще тикажа после 😄

nobody2

ъхъ - има процедури. твойта, на правителството и на гешев оставките.

Каубой
снимка на Каубой

Тц. първо водещият с юмрук червените маси. После крадливите му съветници. След това съд за националните предатели.

ivan4o.I

Няма първо и второ. Има бой м/у двама комунисти: РР член на БКП от 1985 г. и другия от БКП - ББ. Комунистите управеляваха Б-я ( яка диктатута) 45 год. + 30 год. пак  начело на д-вата са двамата комунисти РР и ББ. Имаше песен: 45 години СТИГАТ!  Но се оказа, че и 75 са малко. Бедна Б-я.

вила

И защо не я хванал  шланга да направи нещо полезно, уж бил пожарникарин

Бонжуар

Хапни малко суджук, че ще апоплектираш! А Той разчита на теб! 🐑💨

last

Пореден "бисер" от богатата Му колекция... 

Светозар

Ние отидохме ли на „Позитано”, отидохме ли при Христо Иванов, или където и да е, за да провокираме“

Обаче ГЕРБ отидоха да провокират Ахмед Доган с четири сарая + ТЕЦ Варна с 50 млн. лв. за студен резерв, ама Доган въобще не се поддава на провокации и направи си ги прибра тия работи във вътрешния джоб.

ГЕРБ провокираха и Делян Пеевки с КТБ, ама и той не се поддава на провокации и направо си я оглозга до кокъл.

ГЕРБ провокираха и Кирил Домузчиев с 52 млн. лв. за неустойка по договора за приватизация на БМФ, но Домузчиев не се поддаде на провокацията и директно си купи НОВА ТВ.

Льо Клер

Далеч от София! Нататък все ще се намери някой лизач , който да му организира душеуслаждащо посрещане с хранени хора на ГЕРБ. Пък това, че искал оставката на Радев е ново! Това  желание му е в душата от избирането на Радев, но не знаеше как да го каже, освен със своите думи, по телефона, пред Дончев. 🐒

Джиджи

Сега гербаджииите трябва да излязат митинги на Лъвов мост, и да искат оставката на Радев.

Пл. Ал. Невски  неутрална зона

Сакън!!! 😲

 

Само Лъвов мост ми остана, за да мога да ходя да си върша работата в Западна София ... 😏😅😥

ivan4o.I

РР и ББ искат един-друг оставка. Шум, митинги, настоящи и бъдещи. Вместо това нека проведат боксов мач и който победи да управлява Б-я. Няма значение кой от дваматта: те са комунисти. Радев член БКП от 1985г., ББпрорестирашите  долу-горе от тези години. Така бързо ще успокоят вълненията.

Rattrack

Ами лесно може да се получи. Със сигурност Радев ще си подаде оставката, ако Бибитко събере 100 хил на протест пред президентството. Само че не виждам как ще стане.

 

Беден Бохем
снимка на Беден Бохем

Той, 5 немой събра, ти на двайсе се надяш.

☺️

Каубой
снимка на Каубой

За 100 хилки не знаея, но ми се стори, че на една от блокадите имаше 2 /двама/ красиви протестъри. Та с преувеличенията по полека.

Shaaban_bin_Robert
снимка на Shaaban_bin_Robert

Въх! Лъсна Му червения задник. Илияна Йотова - президент. Неслучайно къта Той до сърцето червения партиен билет.

Бонжуар

Както е цитирал Хайтов Бачо Релсоносеца в частния си "кабинет", "Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да го направиш".

Пунта Мара остава верен на себе си. До довечера има време. А и нощес може да издуха при "брат Му" султана. 

тютюн

Хич бай ти Ганьо опозиция става ли бе, момче? Или ти какво си рекъл: чакай да сме по-малко, че да делим по по-множко. Не си прост ти, знам те аз тебе. Ама пак си прост, да ти кажа правичката. Сиреч, не си прост, ами малко аджамия падаш. За тия работи ти бачка си питай. Ти вчера, казва се, докопа кокала, а бачо ти от девет години насам го е заглозгал и няма ниет да го изпуща докрай време. Па знайш ли, момче, да ти кажа чистичката: има и за тебе, има и за мене. Народната да е жива. Аз като идех още за София, като депутация да молим онзи обесник да не си дава оставката, още тогава - помниш ли, на Враждебските ханчета? - още тогава разбрах, че не си е келепир да бъдеш опозиция. Ама, ще речеш, защо? Защо ли? Твърде просто: защото ще стоиш зад метлата, а хората ще си плетат кошничката.

ПП. На тва, министърчето, ризката май от пранета му е поизбеляла. Докъде я докараха, кърпени да ходят.

ПП 2. Информатор под кодовото название “Буда”. Службите леко ми се издигат в очите с много точния "прякор".

Каубой
снимка на Каубой

Хора с проблеми особено жени има много. Дано Господ я вразуми.

emona1

Партия„Не пускам кокала„,не пуска кокала.

Беден Бохем
снимка на Беден Бохем

Борисов със сигурност ще подаде оставка

Почна да проглеждаш най-накрая.

☺️

Бонжуар

Сигурация? На къра в БанкИ ли да излязат?

Той и на 50 хилки ще забрави и оставка, и чудо, и ще се метне на "Спартана" за South Beach... 😁

emona1

Взе по баирите да се катери.Явно,ще фаща гората.

Begemot
снимка на Begemot

Щом сикаджията Борисов и далавераджията Симеонов ни учат на демокрация, ясно е, че ни лъжат тия синковци.

В България не е имало НИКОГА демокрация, нито през последните 30 години, нито преди тях. Винаги е имало някаква форма на диктатура, определяна най вече геополитически, отвън.

Сега, едва сега, има някакви първи опити за демокрация, власт на народа и това са протестите - засега без много политически цвят, с искания за нормалност, против корупцията, чекмеджетата с евро, Шиши и Биши и Кой ли не да се изреждат да ни управляват.

Затова и сахибите отвън малко са се объркали - животните във фермата искат нещо си, осъзнават се, какво да правим по нанатък? Как да ги вкараме обратно в оборите и кошарите?

За Бойко не ми е жал - ще си върви по пътя, но явно е, че някой го стиска здраво за по чувствителни места и не му позволява да подаде оставка. Той , Баце, извършва с това политическо самоубийство и е ясни, че не по совя воля. Има интереси - ше станат ясни и те.

Каубой
снимка на Каубой

И кат се осъзнаха във "Фермата" на г- Оруел, какво стана?

Getsbi

"Мафия?

Какво е това мафия? Няма такова нещо."

 

Вито Дженовезе (или някой нему подобен)

Калпазанче

Струйника отново църка...

А народът се побърка. 

 

emo1971

уж бил пожарникарин

>>>>>>>>>>>>>>>>>

Уфф, не само е бил, ами... цитирам по памет наистина, по смътни спомени, но от лично негово... на човек който със сигурност е патологичен лъжец, а и струва ми се предостатъчно красноречиво изобразен по отношение на храброст и доблест, от съотборниците му каратисти, чрез удачния прякор- прани гащи... публично изявление пред медиите, предназначено да ни убеди, че... винаги пръв се е хвърлял в огъня и... никога не разрешавал друг пожарникар да влезе в огъня преди него.. Освен това, отново цитирам по спомен... винаги го е правил всичкото туй, облечен с брезентова престилка (малко и на мен ми е неясно, само с тази пресилчица ли, от брезент... или е носил и някакво друго облекло) и обут с изпонадупчени като решето, от множество ръждиви пирони, гумени ботуши... В резултат на този "безпримерен... немислим... епохален... героизъм", поставящ в малкото му джобче, и то не просто по точки, ами направо чрез съкрушителен нокаут... дори знаменития Гюро Михайлов... отново по думите на премиерина ни с прякор- праните гащи, едва ли в днешно време ще може да бъде открит друг човек, който да е загасил толкова много пожари... с колкото се е справил Бойко Борисов...

(как съжалявам, че не съм се натъквал на интервю от някой пожарникар, гасил пожар заедно с... праните гащи! )

pasamaz

Голяма драма .... Седи и си мисли - ние сме навсякъде, по места и в центъра, в полиция и милиция, в съд и в прокуратура, при парите и при фирмите. Изневиделица некъв без никаква власт, фигурант раиш ли, дето една обществена поръчка не е врътнАл казА "оставка" и сега сички я искат. Е те това не му се събира в пипетката и го буди нощем до пистолета и кюлчетата. Драма, голяма. Радев и да даде оставка, утре да си отиде, на бойчето няма чалъм да му се размине. Няма.

Антей

 

В интерес на обективността се чу и за обществена поръчка на Радевия мевере министър, който поръчал едни джипове от Китай, пък имало разследване от ОЛАФ ... и така ..

 

То ако се зарови човек ще изскочат какви ли не неща за всички отъркали се с власт в последните 30 години!

Щот изкушението е голямо.

И ще е така доде не се смени кое?

 - Системата, за което си говорехме от онези дни!

 

Страници