Quantcast
С бой и AC/DC мина партийният събор на ГЕРБ (ГАЛЕРИЯ) | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

28 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
С бой и AC/DC мина партийният събор на ГЕРБ (ГАЛЕРИЯ)

Въпреки че целта на Националната конференция на ГЕРБ беше да стегне партийните редици, събитието по-скоро доведе до обратния ефект. Делегатите от цялата страна, които напълниха откритото пространство в София Тех Парк, бяха накрая изпратени от група протестиращи с викове "оставка" и "мутри". Партийният събор пък бе белязан от редица груби посегателства над  журналисти и граждани от страна на симпатизанти на управляващата партия. Като резултат съборът стана показателен за състоянието на политическата формация, както и на държавата.

Стартът на конференцията беше обявен за 12 ч., но два часа преди това стройни редици от партийни членове и симпатизанти започнаха да пълнят  София Тех Парк. Близкият паркинг на "Арена Армеец" се оказа тесен за стотиците автомобили, пристигнали от най-различни кътчета на страната. От централата на ГЕРБ предварително съобщиха, че влизането в парка ще става през бариера, а коли няма да се допускат. Изключения обаче бяха направени за няколко супер луксозни возила. Така въпросната бариера беше вдигната специално за лъскав Мерцедес с номер "ТТТТТТТ" и луксозно Ауди с номер "8888888".

В безкрайните герберски колони , които пъплеха по алеите на парка, за да стигнат до огромна сцена, имаше хора от всякаква възраст, етнос и обществено положение. По обяд дойдоха и няколко младежи с характерните чантички "диагоналки", които приличаха на членове на футболни агитки. Пред камерите на журналистите те отказаха да се представят, да обяснят защо са на партийната конференция и започнаха да крият лицата си. "Фенове сме на ОПГ ГЕРБ", пошегува се единият. Охраната на бариерата ги пропусна, след като показаха баджове на ГЕРБ. Такъв беше необходим на всеки, който иска да мине през пропускателния режим.

Към обяд по-навътре в парка вече бяха насядали хиляди делегати на партията пред голямата сцена с няколко монитора. Около нея имаше платформи за телевизионни камери и специален кът за журналисти, ограден със сигнална лента. Около 12 ч. започна и самото събитие - на сцената застана кметът на Враца Калин Каменов, който изнесе подгряваща реч за успехите на партията. След това дойде ред на областния управител на Разград Гюнай Хюсмен, който беше толкова разпален, че призова всички гербери да споделят постоянно във Фейсбук колко добре се справя правителството. Речи изнесоха и евродепутатът Андрей Новаков, лидерът на СДС Румен Христов и председателят на ВМРО Красимир Каракачанов.

Когато Борисов се надигна от стола си, за да иде на сцената, започнаха скандирания "Бойко, Бойко!". Докато премиерът в обичайния си стил заклеймяваше опонентите си и измисляше успехи на управлението, от време на време беше прекъсван от малобройна агитка от здрави момчета, седнали най-отдясно на сцената, които се провикаваха "браво!" и "Бойко" и задаваха тон на останалите присъстващи. Изненадващо обаче речта на премиера беше спряна от протестиращ, който незнайно как бе успял да влезе на територията на парка и да стигне близо до трибуната. "Давай, Бойко, набий им го на тези прости кърджалийски *****", провикна се мъжът. Силоваците до сцената веднага го неутрализираха. 

Заедно с пиара на ГЕРБ Никола Николов здравите мъже изблъскаха протестиращия далеч от камерите на медиите. Все пак обективите заснеха как младежът бе удрян, блъскан и повален на земята. В опита си да тушира отразяването на недопустимата агресия, пиарът Николов скандално започна да нарежда на оператори на медии, че нямат право да излизат от огражденията, че имат специално място, което не могат да напускат, и затова им препречи пътя.

Този инцидент със силовите бригади на ГЕРБ не беше единичен случай. Журналистката от "Свободна Европа" Полина Паунова беше грубо нападната от партийни делегати с вид на мутри, които й отнеха със сила телефона. Друг мъж също публикува видео, на което се вижда как здравеняк с маска го удря. От ГЕРБ опитаха да оправдаят тези инциденти с обяснението, че въпросните агресори не са партийни членове и са провокатори, които някакси са успели да пробият охраната. Това обаче едва ли отговаря на истината, тъй като някои от мъжете следваха нареждания на пиари на ГЕРБ и отговорници за организацията на събитието.

След речта на Борисов всички започнаха да се разотиват под звуците на емблематичното парче на AC/DC - Thunderstruck. И докато журналисти и протестиращи станаха обект на физическа агресия, партийците бяха изпратени с викове "Мафия". Изходът от зоната на София Тех Парк беше блокиран от петдесетина демонстранти с плакати, а полицейски кордон ги делеше от изтеглящите се гербаджии. Партийците напускаха мястото под викове от отсрещната страна - "мутри", "Бойко ви краде" и "оставка". Някои от делегатите се спираха да отговарят на скандиранията, но полицията ги съветваше да продължат по пътя си. 

Хората на ГЕРБ се качиха по колите си на паркинга на "Арена Армеец", но протестиращите побързаха да блокират движението пред залата и булевардът се задръсти от автомобили. Час по-късно полицията съумя да избута демонстрантите от булеварда и освободи еднопосочната улица. Гостите на столицата я напуснаха на фона на викове "оставка" и "продажници".

След събитието социалните мрежи се наводниха от коментари, снимки и видеоклипове с най-смущаващите моменти от конференцията - лъскавите лимузини, агресията срещу журналистите и граждани, както и протестните действия. На практика едва ли някой остана доволен от партийния събор - нито делегатите, които бяха изпратени с псувни и обиди, нито хората, които вече близо месец протестират за оставка на правителството.

Към статията във в. СЕГА
Under_My_Thumb

“ХАКЕРА: „Бойко Борисов ДА СИ СПОМНИ КАКВИ ТЕЛЕФОННИ РАЗГОВОРИ Е ПРОВЕЖДАЛ В ПЕРИОДА 22-25.08.2005 Г.!“”

 


Бележка на АФЕРА: *25.08.2005 г. е датата на убийството на Георги Илиев.

F+
снимка на F+

на тва мероприятие що ги нямаш триото дебили нали врещяха  дайте къде е бойко дайте инфо ,заплахи, закани па ся  леля  с доказани психоотклонения  им център нападател.

riapa

Такъв Опадък и толкова отпадък на едно място!

СДС се престара в близането. Румен Христов може да е много интелигентен и приятен мъж, ама е проста русенска пОтка!

Джиджи

Румен Христов може да е много интелигентен и приятен мъж, ама е проста русенска пОтка!

НЕ Е. Щото пристана на ГЕРП. 👎

Santana

Познавам го горепосочения Румен Христов - нито е интелигентен, нито дори приятен. Но лизач, подмазвач и лицемер е!

geo_19

Румен с патериците нагледно демонстрира какво е останало от СДС - патерица, която не може да крепи дори себе си, камо ли да крепи Бойко. Жалка рабата, но така преминава световната слава. 

Epikur

 

 

    Ариведерчи, Тиквоний !

      Приехме те с надежда, изпращаме те с отвращение...

Epikur

 

  И се надявам, Бай Ставри да те приеме с възторг, в ЦСЗ.

Чичo
"Журналистът Полина Паунова беше нападната от делагати на ГЕРБ, докато снима с телефона си."
Журналистът Полина Паунова беше нападнат от делегати на ГЕРБ, докато снима с телефона си.
F16
снимка на F16

Ти нали си бил там и си викал: "Бойко, Бойко"?

Минувача
снимка на Минувача

Един от най-пикантните епизоди в програмната реч на Бойко Борисов на Националната конференция на ГЕРБ бе припомнянето на хора, които са направили кариера благодарение на управляващата партия, а впоследствие са се извъртели на 180 градуса. 

 Сега неблагодарни хора - единият го направихме омбудсман (Мая Манолова, б.а.), другият го направихме министър (Христо Иванов, б.а.). Румяна Бъчварова може да Ви каже как доведе скришно Христо Иванов, за да ми каже колко ме обича заради постовете си, а Вежди ще Ви каже за скулптора (Велислав Минеков, б. а.)".
 

Васик

Може ли да обясниш какво означава съкращението б.а. в скоби, както и дали си чувал, че има права за използването на авторски материали?

Бонжуар

Порно.

Най-пикантното е, че Толупий слуша AC/DC още от времето, когато разтриваше ушите на Тато и глезените на Симо...

Той само се прави, че умирга по Лепа Брена и Цеца Величкович. 😁😁😁

xapoznai

Супер яко. Едните правят събор, другите неканени дошли да им наливат, че някои нагли успяли и вътре да влязат. И накрая извода в статията - гербаджиите са лоши, защото не дали на някви помияри да ги обиждат. Все едно някой да ми дойде вкъщи и да ме обижда - трябва да се радват тез хора, че сега годините са други и тая дума мутри и батки я употребяват без да имат идея за какво иде реч. Нито мутри са виждали нито батки!

Evasion

Събрали се начи гербавите, набелязали си невинни жертви и под звуците на AC/DC ги набили... Льоши, много льоши, зли калинки... А полицията, която напоследък се занимава най- вече да пази протестърите, не се отзова на жалните вопли на жадуващите да бъдат напердашени, когато почнаха да ги пердашат... баси кофтито, камери нямаше много, а боляло...

Минувача
снимка на Минувача

Шехеразада излиза по майчинство.

Хулиган

Доста клипове се появиха, ще има и нови за размисъл

Който разбира от тези работи, добре е видял, че масовката е изключително стъписана.

Езикът на тялото на редовия гербаджия издава висока степен на фрустрация.

Някои буквално не смееха да си вдигнат главата, докато ги подкарваха като стадо към пространството, отредено за ръкопляскане.

На връщане имаше и такива, които буквално си криеха очите.

Не вярвах, но явно има индивиди, които изпитват срам.

Малко закъснял, но все пак срам...

http://www.drago.info/index.php/2017/10/25/nagletsi-treto-deistvie/

GabroWitz

лъскав Мерцедес с номер "ТТТТТТ"
 Номерът започва със С и се декодира така:
Съм Тъпа Тиква Толуп Таен Тъпанар Тодор

Solace

Егати циганията. Тиквите на бостана дали са си пуснали поне отпуски, за да присъстват на тая тъпня?

Това вече отдавна не е смешно. Даже и жалко не е...

geo_19

Отпуски? Та те жертваха обедната си почивка. Иначе надника си върви. поне така твърди един във фейса: 

 

ДНЕС ФИРМА "ГРОМА", КОЯТО СТРОИ ПЪТЯ ВЕЛИНГРАД- СЪРНИЦА Е ПРОВЕЛА СЪБРАНИЕ НА ВСИЧКИ РАБОТНИЦИ, КАТО ГИ ЗАДЪЛЖАВА УТРЕ/5 АВГУСТ/ ВСИЧКИ ДА ЗАМИНАТ ЗА СОФИЯ С КОЛИТЕ, ЗА УЧАСТИЕ В КОНТРАПРОТЕСТ В ПОДКРЕПА НА БОРИСОВ. ОСИГУРЯВАТ НА ВСИЧКИ ХРАНА, ГОРИВО ЗА КОЛИТЕ, НАДНИЦАТА ИМ ЩЕ БЪДЕ ПЛАТЕНА И ДОПЪЛНИТЕЛНО НА ВСЕКИ ПО 60 лв. ТЕЗИ, КОИТО НЯМА ДА ЗАМИНАТ, ДА СЕ СЧИТАТ ЗА УВОЛНЕНИ. 

mitkomm

Такива ли са симпатизантите на ГЕРБ, дето с остена ги карат на конференция, те не са ли там по идеи и убеждения?!?Ей, хора, такива тъпи неща могат да стават само в тази държава, не случайно ни се смее цяла Европа- пълни циркове!На кого са необходими тия изпълнения, какво захранват и кого плашат...какви са тия дето бият и гонят хора и журналисти?Ами то при Химлер не е било така и СС са се съобразявали с някакви всеобщи правила, за разлика от тук!

Каубой
снимка на Каубой

Нямаше го  и боззавия обиДИнител  с юмрук нарпед. Бай моисий пилот руский.

mitkomm

Абе, остави го бозавия, няма нищо общо с цялата трагедия!Гледай какви незапомнени циркове стават в тая държава!Тия в страха си не знаят на Марс ли се намират или на Венера/не на върха на оная Венера/.

Васик

От Герб трябва да са наясно, че възпроизвеждането на музикални произведения е регулирано с дължимите тарифи.

nebenebe

Голям цирк е било, както разбирам. И за какво ги насъбра? Поредната мизерия. Може да е очаквал да го молят, да се дерат рубашки. А те вече мислят как да се закачат пак в келепира със следващите.

geo_19

 Поредната мизерия. Може да е очаквал да го молят, да се дерат рубашки. 

------

Точно това е очаквал, но не се получи. Дори и възгласите "Бойко, Бойко" бяха доста вяли и уморени.

Доц.Трътлев

От цялата тази дандания разбрах само, че тулупът бил хард рокаджия.😃