Quantcast
Борисов: Ще намерим вариант кога да си тръгна! | Page 7 | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

227 постове / 0 нови
Последно съобщение

Страници

Бонжуар

Тоз ще да е от деребеите "по места", където "хората се оплаквали“, и сега ще тръгне от къща на къща" "да ги слуша". Със стетоскоп. 

Минувача
снимка на Минувача

Министър-председателят изтъкна, че България продължава да има най-малък външен дълг. Има ли значение това за младите хора, попита той. И се примоли на симптизантите да не отговарят на улични провокации.

И отсече: "Аз съм най-проверяваният политик в България". 

11 пъти печеля избори с вас, обърна се той към членовете на ГЕРБ. Три пъти след служебно правителство. „Не вярваме на Радев, но какъв ни е проблемът със служебно правителство? Никакъв. Само че без НС не може да удължава извънредното положение, ако епидемията наесен нарасне, не могат да се вземат заеми, ако икономиката блокира, не могат да се променят закони, не могат да се удължават срокове. Ако се открие лечение или ваксина, само НС може да даде решение за търгове. Няма как да се актуализира и бюджетът, за да се направят плащанията към народа и бизнеса. Няма да има и Бюджет 2021. Без парламент не могат да бъдат променени и данъчните закони, без него няма как да се увеличат парите за безработица, няма как да има промени в мярката 60/40", напомни Бойко Борисов.

old war horse
снимка на old war horse

минуйко, след жан виденов и бюджет нямаше, ама служебното си свърши работата!

значи бацко незаменим, а?!? викам да променим кондтитуцията и го направим цар!

а, минуйко, кво ще речеш?!?😁😁😁

zumer

Не разбрах да ли са раздавали суджук, сладолед или поне вода?

Може би само банкноти от 500евро, някой от комсомолците на ГЕРБ/к/ да сподели.

Тук във форума има запознати с правилната партийна линия.

Banana Joe
снимка на Banana Joe

Още днес можех да кажа кога ще напусна, но имам да говоря още

 

Той: На мен Чекмеджето, на вас кофата и парцала. Те: Нееееееееее

 

     🌞 ☁️☁️☁️☁️☁️                      

                       ✈️              

                🎃     

              🐞🐞

            🐞🐞🐞

          🐞🐞🐞🐞

       СтЪбилноС,

Повече СтЪбилноС

Плашимурдан

По - скоро ние ще намерим вариант как да си тръгнеш.

Звън®
снимка на Звън®

Днес Бойко за сетен път сподели за мъките и тормоза, причинени му от БКП. Той е истински мъченик на комунистическата тирания. Бойко и родата му са били системно тъпкани и унижавани от милиционери-злодеи. Единият му дядо е арестуван на десети септември в Хераково. Отведен е от двама партизани в гората. Там насилствено е съблечен гол. В този вид позорно го карат да им прислугва: пече им две кокошки, пълни им чашите с  вино. После садистите, докато ядят и пият, принуждават клетника да ги весели. Искат от него да танцува сиртаки, танц непознат на  Бойковия дядо. Озверели от отказа му, партизаните, бъдещи милиционери, му отрязват левия крак и го захвърлят в гората. Повече никой не е видял този дядо на Бойко.

 

Жертва на произвола на комунистите стават и родителите на бъдещия български премиер. Майка му насилствено е принудена да стане учителка. Младата девойка мечтае да полети в Космоса, но кметът-сталинист не й дава нужната за това бележка. 

 

Бащата на Бойко пък мечтае да изобрети първия български компютър, но партийният секретар на селото и председателят на ТКЗС-то отказват да му предоставят нужните части. Не му позволяват дори да намери съкровището на Вълчан войвода. Така той е принуден да се улови за маркуча и да става пожарникар. 

След години комунистическия тормоз се прехвърля върху плещите на младия Борисов. В гимназията той два пъти е изнасилван от директора. Приет е да учи за пожарникар, като грубо му е отсечен пътя към консерваторията. През войнишката си служба в Плевен системно е лишаван от десерт, брутално насилван сексуално от старшината на ротата - заклет комунист. Бойко не издържа и за да спаси живота си временно става член на БКП. 

Велико23

Защо беше този цирк?

Дяд Омраз

Има една приказка "Гъз път да види".

фортинбрас

Блокирате магистрали, защото има магистрали. А преди ги нямаше! Сега може да си "играете" с метрото, а преди нямаше!", започна речта си към делегатите Бойко Борисов.

Аз Съм Прост – „бащата” на магистралите в България и „майката” на Софийското метро. Чупенето на Мутромери, Тъпомери и Нагломери е ДНК-то на всеки клонинг на Вожда. Той е знаков със способностите си орално и неограничено да се самозадоволява с небивалите си успехи само пред публика, която е по-проста от него и/или е в тежка зависимост от съучастие в успехите, подробно разписани в НК.

Льо Клер

"Блокирате магистрали, защото има магистрали. А преди ги нямаше! Сега може да си "играете" с метрото, а преди нямаше!", започна речта си към делегатите Бойко Борисов.

 

Колко просто и логично говори! Всички делегати го разбират.

nebenebe

Как пречат враговете на прогреса. Вместо да яхне джипа и понагледа раята и поразпита защо не митингува, принуден е да прави маньоври и да се занимава с надъхани простаци градски с извинение. Не е учил за това я. Ще се ядоса и ще си изтървем късметя. Не ми се мисли как ще живеем без него. Ще оглушеем на първо време.

nebenebe

Събрал лапачите значи. Безмилостен. Ма тулетните щом са близко, няма проблем. Техпарк значи. Бюрца, телефончета, диванчета, компютърчета, кафенца, техника и прогрес бол. Какво ни бе на нас.

................................

А вариантът е ясен. Час по-скоро. С каскетя цузамен. За глутницата ще се погрижим, ако не се разбяга.

Basilisk

50 човека бутнаха Бацко. 😁

nebenebe

И как всичко започна като на шега. Мдаа, разсейва се БХ. Нали няма доверие никому и гледа навсякъде да огрей, ама може ли, макар и с такъв джип. Ще ни остане един спомен с привкус на собствена вина, че търпяхме това магаре толкоз дълго. Времето е загубено, много пари са пръснати за глупости. Това е положението, другари.

vasilevil

Оставка мутро но си вземи и калинките!Не ни играй номера на дпс с почетен председател!

Сгугню
снимка на Сгугню

Надявам се да намерим вариант кога да си тръгна. Не искам да съм разединител! Ще обсъждаме още с коалиционните партньори

Това ще бъде най-гениалния ход на Борисов.

Подава оставка, президента, ще не ще, възлага на ГЕРБ съставяне на правителство и ГЕРБ, с помощта на ОП го съставят, но с Дончев за минпред. А Борисов се оттегля за некое време в Банкя.

И протестът губи фокус.

И парламентът ще добута до редовните избори.

 

Ама се съмнявам да го направи. Нарцисизмът му е такъв, че няма да му позволи. Башка, че маса време нема да се среща с танте, с приятеля Макрон и прочее. Башка, че няма да разпорежда, да раздава порции, да решава искания, да логорейства през ден, да омайва мисирките. Ще е мъка.

Чичo
диванни мишки танцуват танца на победата в съпровод на кастанети, но котакът ще им разсее фата-морганата, за 12-ти път
old war horse
снимка на old war horse

споко бе, бикоФ, ш`си докараш ънфаркт!😜

Дяд Омраз

Сгуги, по-скоро протестът ще се ревитализира - той вече позагуби фокус. Оставка на Борисов и ново правителство, било то с Дончев или който и да е няма да успокои протестиращите, а ще покаже само слабост от страна на Борисов и ще активизира протестиращите. Предните оставки по никакъв начин не намалиха мотивацията на протестиращите. Оставката н Гешев е ключово искане (и правилно според мен).

А и не виждам Боко с ролята на отшелника Свети Боко Банкянски

 

idunno

"Конференция" ?!?! Смееееееееееех ! Сутринта заарския кмет не знаеше за какво отива в София. Всъщност товва си е конференция на мутри, защо им е дневен ред ?!

nebenebe

Събрал апаратчиците. Че много бе. И тия хора все ядат.

скайспирит

Виждат се доста празни столове. Някой се е скатал, ще се наказваме май. 

Foster Klein

По-лошото е че и серат.... по-големи дебелосерци от тия нема....

pro_hard

Борисов, ти си мижитурка! Шушумига! Мишка! Можеш ли да бъдеш  обикновен мъж на честта, след като   си получавал 2-3 меча за МЪЖ НА ГОДИНАТА с вота на хиляди подмокрени, не/до/клатени домакини,  чалгаджийки, фризьорки и проститутки. Вземи  единия от тях и си направи сепуко!  Може и секуро, като за прост човек!

ОСТАВКА!

nebenebe

Тоя трябва бъде бутнат от високо. Не мое се очаква от него угризение някакво и съвест едва ли не. Бой по дебелата кратуна! За тайфата -здравословен глад.

Чичo
И аз искам боко да се чупи, тогава ще започне големата веселба, бой със дъвки, подобен на онзи на комарите от песента "кацнал бръмбар на трънка" ;). Чекаме с нетърпение!
марк

 

 

 

 

                                                   

Подава оставка, президента, ще не ще, възлага на ГЕРБ съставяне на правителство и ГЕРБ, с помощта на ОП го съставят, но с Дончев за минпред. А Борисов се оттегля за некое време в Банкя.

И протестът губи фокус.

 

                        '' Неведоми са пътищата божии''. Другият фокус -Гешефт остава и ако и той много се опъва хората ще се фокусират и  в/у корумпетата от ВСС . А толкова е просто - трябва да се махат. Като в прекрасният ''Спомен за близначката'' - Махай се Боко !

nebenebe

ВСС, СЕМ и прочие измислени организми. не подменени, а изкоренени. Че като се сетя за Жотева ... такова ... ядосвам се и намразвам жените.

paragraph39

Смайващ слух от редиците на ГЕРБ: Борисов излиза в отпуск, Сачева довършва мандата

05.08.2020

...Странно съвпадение на събитията е и фактът, че вчера Васил Божков, при поредния си пост във Facebook, заговори за варианта, при който премиерът Борисов ще излезе в отпуск преди изборите...
© Actualno.com

Страници