Quantcast
Борисов: Ще намерим вариант кога да си тръгна! | Page 6 | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

208 постове / 0 нови
Последно съобщение

Страници

Banana Joe
снимка на Banana Joe

На въпрос дали премиерът Бойко Борисов

също ще подаде оставка, тя отговори: “Няма да е днес.”

 

Опааа, чао, бай Тиквуне.

Мноо поздрави на пингвините и Пимпирев.

Прати картичка на жГРЕБките да не тъгуват.

И не тегли пари от банкомат !!!

 

Интервал

Щеше да е хубаво да има малко банкови запори и разследване преди евентуалната оставка на Банкянското Божество, но каскетаратурата сигурно пак е по селата да гони михаля.

марк

 

 

 

 

                                   Сред заседаващите все още бил Цветан Цветанов. Тоалетната в къщата се намирала на втория етаж, където е спалнята. И така Цветанов направил снимките.

 

 

                                          Леле леле , от колко време търсят шпионе в президентството , в БСП , ''Русофили'' , ДС, КГБ , Решетников , ЦРУ и пр. и пр  а той баш шпионът бил сред тях и ги ръководил и като мечета ги е водил с халка за джуката . И интересно как във всички афери около Боко е замесена тоалетна , важен елемент от общуването му с ГЕРБ елита .

Begemot
снимка на Begemot

А по сериозно, ако е възможно 4овек да е сериозен след като е слушал Баце, прили4а на сондаж за експертно правителство без Баят, той ще се занимава с партията и така се надяват да добутат до изборите и, което е по важно, ТЕ да проведат изборите.

Интервал

За кратко Слънцето е било затъмнено от неизвестен снимащ дрон, който бил пилотиран по начин напомнящ маневрите на МиГ-29. Ескадрила каскети са го прихванали и дронът отлетял в неизвестна посока.

Звън®
снимка на Звън®

Изключително тъпа и ненужна конференция!

марк

 

 

 

                                                          Чиче, ти пак се загуби в дебрите на мисълта си. 🃏 Мозък-пане!

 

                                        Ми Джордано Бруно бе и онази проста баба със съчките ....

Citimen

Отвратително! Да накараш стадото си първо да се пържи на слънце, а след това да се крие и свива малодушно под възгласите на хората: "Ма-фи-я! Гер-бе-ри - бо-клу-ци! Се-ля-ни без топ-ки!" Колко ниско може да падне един лакей на ГЕРБ! ОСТАВКА!

Интервал

Нагряването води до увеличаването на обемите. Може да не води до нови гънки, но до увеличаване води. Колкото стадото да проумее, че Кой, ако не Той може да го води :))

Интервал

Моме Никито, т'ва тряба да се прави, щот ти казваш тъй? 😁 Глухата защита винаги радва, а няма стадо, дето да е останало без Офчар. Спи спокойно.

жана д'арк
снимка на жана д'арк

Охраняващите мероприятието на ГЕРБ полицаи никак не приличат на онези, които сме свикнали да виждаме по протестите, щото общо взето, че имаме полиция откриваме именно по време на протест срещу правителството. Днешните момчета обаче са доста нацепени батки и не бих се учудила, ако са верни слуховете, че са служители на частната "Делта гард", но облечени в униформи на МВР. Вероятно такива са били и тези, които пребиха младежите в началото на протестите и именно затова имената им не бяха оповестени публично. 

Under_My_Thumb

ЕВРОмутрокрацията следва поведението на плъховете от потъващия кораб:

 

Краят е близо! Щерката на Бойко избяга в Америка с внуците Му! Какво следва?

Главният редактор на закрития вече в. „Жълт Труд” Зоя Деянова съобщи на стената си във фейсбук, че щерката на сикаджията Бойко – Венета Борисова, е избягала в САЩ при майка си – д-р Стела Костова, заедно с двете си деца – Бойко и Иван, видя Narod.bg.

Щерката на тулупа избягала с децата при мама в Америка. Зетят пази парите, засега…

Зетят е Иван Атанасов, остава да разберем кога и той ще изчезне зад граница…

 

Шехерезада  - Севделина Арнаудова напуска Министерския съвет

https://www.vesti.bg/bulgaria/sevdelina-arnaudova-napuska-ministerskiia-syvet-6113188

 

wreckage
снимка на wreckage

Доколкото схванах, Магнолий още не е единодушен по въпроса, дали да си опразни шкафчето или да. 

Бонжуар

Бачо Релсата се скъсА от ръкоплЕскане, а Красьо си разглеждаше чепиците, явно чудейки се къде е супер компютърът, построен от Него.

Цирк!

От фалбите Му към неназначения за каскет Емо е ясно кого ще иска да курдиса, докато бЕга бърже... 

Жозефа
снимка на Жозефа

 При толкова миролюбив премиер Недялковият контингент оплескал работата. 

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30767484.html

🚬

Solace

Регистрационният номер на мерцедеса С ТТТТТТ струва 7 банкнотки по 500 евро, и още няколко левчета да допълни до 7 000 лв. Не че притежавайки такъв автомобил ще са проблем, де. 

Апропо - Баце нали обясняваше за някакви луксозни автомобили. Тоя чий е, например? С какво се занимава собственикът му? 

Бонжуар

Тоз ще да е от деребеите "по места", където "хората се оплаквали“, и сега ще тръгне от къща на къща" "да ги слуша". Със стетоскоп. 

Минувача
снимка на Минувача

Министър-председателят изтъкна, че България продължава да има най-малък външен дълг. Има ли значение това за младите хора, попита той. И се примоли на симптизантите да не отговарят на улични провокации.

И отсече: "Аз съм най-проверяваният политик в България". 

11 пъти печеля избори с вас, обърна се той към членовете на ГЕРБ. Три пъти след служебно правителство. „Не вярваме на Радев, но какъв ни е проблемът със служебно правителство? Никакъв. Само че без НС не може да удължава извънредното положение, ако епидемията наесен нарасне, не могат да се вземат заеми, ако икономиката блокира, не могат да се променят закони, не могат да се удължават срокове. Ако се открие лечение или ваксина, само НС може да даде решение за търгове. Няма как да се актуализира и бюджетът, за да се направят плащанията към народа и бизнеса. Няма да има и Бюджет 2021. Без парламент не могат да бъдат променени и данъчните закони, без него няма как да се увеличат парите за безработица, няма как да има промени в мярката 60/40", напомни Бойко Борисов.

old war horse
снимка на old war horse

минуйко, след жан виденов и бюджет нямаше, ама служебното си свърши работата!

значи бацко незаменим, а?!? викам да променим кондтитуцията и го направим цар!

а, минуйко, кво ще речеш?!?😁😁😁

zumer

Не разбрах да ли са раздавали суджук, сладолед или поне вода?

Може би само банкноти от 500евро, някой от комсомолците на ГЕРБ/к/ да сподели.

Тук във форума има запознати с правилната партийна линия.

Banana Joe
снимка на Banana Joe

Още днес можех да кажа кога ще напусна, но имам да говоря още

 

Той: На мен Чекмеджето, на вас кофата и парцала. Те: Нееееееееее

 

     🌞 ☁️☁️☁️☁️☁️                      

                       ✈️              

                🎃     

              🐞🐞

            🐞🐞🐞

          🐞🐞🐞🐞

       СтЪбилноС,

Повече СтЪбилноС

Плашимурдан

По - скоро ние ще намерим вариант как да си тръгнеш.

Звън®
снимка на Звън®

Днес Бойко за сетен път сподели за мъките и тормоза, причинени му от БКП. Той е истински мъченик на комунистическата тирания. Бойко и родата му са били системно тъпкани и унижавани от милиционери-злодеи. Единият му дядо е арестуван на десети септември в Хераково. Отведен е от двама партизани в гората. Там насилствено е съблечен гол. В този вид позорно го карат да им прислугва: пече им две кокошки, пълни им чашите с  вино. После садистите, докато ядят и пият, принуждават клетника да ги весели. Искат от него да танцува сиртаки, танц непознат на  Бойковия дядо. Озверели от отказа му, партизаните, бъдещи милиционери, му отрязват левия крак и го захвърлят в гората. Повече никой не е видял този дядо на Бойко.

 

Жертва на произвола на комунистите стават и родителите на бъдещия български премиер. Майка му насилствено е принудена да стане учителка. Младата девойка мечтае да полети в Космоса, но кметът-сталинист не й дава нужната за това бележка. 

 

Бащата на Бойко пък мечтае да изобрети първия български компютър, но партийният секретар на селото и председателят на ТКЗС-то отказват да му предоставят нужните части. Не му позволяват дори да намери съкровището на Вълчан войвода. Така той е принуден да се улови за маркуча и да става пожарникар. 

След години комунистическия тормоз се прехвърля върху плещите на младия Борисов. В гимназията той два пъти е изнасилван от директора. Приет е да учи за пожарникар, като грубо му е отсечен пътя към консерваторията. През войнишката си служба в Плевен системно е лишаван от десерт, брутално насилван сексуално от старшината на ротата - заклет комунист. Бойко не издържа и за да спаси живота си временно става член на БКП. 

Велико23

Защо беше този цирк?

Дяд Омраз

Има една приказка "Гъз път да види".

фортинбрас

Блокирате магистрали, защото има магистрали. А преди ги нямаше! Сега може да си "играете" с метрото, а преди нямаше!", започна речта си към делегатите Бойко Борисов.

Аз Съм Прост – „бащата” на магистралите в България и „майката” на Софийското метро. Чупенето на Мутромери, Тъпомери и Нагломери е ДНК-то на всеки клонинг на Вожда. Той е знаков със способностите си орално и неограничено да се самозадоволява с небивалите си успехи само пред публика, която е по-проста от него и/или е в тежка зависимост от съучастие в успехите, подробно разписани в НК.

Льо Клер

"Блокирате магистрали, защото има магистрали. А преди ги нямаше! Сега може да си "играете" с метрото, а преди нямаше!", започна речта си към делегатите Бойко Борисов.

 

Колко просто и логично говори! Всички делегати го разбират.

nebenebe

Как пречат враговете на прогреса. Вместо да яхне джипа и понагледа раята и поразпита защо не митингува, принуден е да прави маньоври и да се занимава с надъхани простаци градски с извинение. Не е учил за това я. Ще се ядоса и ще си изтървем късметя. Не ми се мисли как ще живеем без него. Ще оглушеем на първо време.

nebenebe

Събрал лапачите значи. Безмилостен. Ма тулетните щом са близко, няма проблем. Техпарк значи. Бюрца, телефончета, диванчета, компютърчета, кафенца, техника и прогрес бол. Какво ни бе на нас.

................................

А вариантът е ясен. Час по-скоро. С каскетя цузамен. За глутницата ще се погрижим, ако не се разбяга.

vasilevil

Оставка мутро но си вземи и калинките!Не ни играй номера на дпс с почетен председател!

Страници