Quantcast
Борисов: Ще намерим вариант кога да си тръгна! | Page 2 | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

209 постове / 0 нови
Последно съобщение

Страници

скайспирит (непроверено)

Според квотите на снимката във ФБ - поканени 3880 гербаджии. Смее ли някой да не дойде? 😁

жана д'арк
снимка на жана д'арк

Смее ли някой да не дойде?

Подозирам, че повечето от тях още днес ще проявят симптоми на корона вирус и няма да присъстват утре, не за друго, ами защото не могат да си позволят да заразят любимия партиен и държавен ръководител. 

Gautama
снимка на Gautama

Абе що не се съберат на Бузлуджа - хем за част от ГЕРБ-партийците това ще е като мило завръщане към корените, хем не могат да им спретнат протест гадните протестъри.

Бонжуар

Кофти, индигото не стигна, братчед, за най-посинелите. Сега Ваню може да ти откъсне теменужка, а може и две, от градините на "Втора победа"... 👃👃👃

Peaceful Citizen
снимка на Peaceful Citizen

Бе да се беха събрали вчера, на пристанището в Бейрут... 

Banana Joe
снимка на Banana Joe

Според източници националната гербава сбирка ще се фокусира върху следните теми:

Инструктаж за боравене с анти-протестърски бастун-огнепръскачка; Семинар "Как да пишем думата оставка" ; Лекция под надслов "Кадровите промени - 7 нови техники за адаптивност" и друга на тема "Защита на прекия ръководител-старейшина посреЦтвом метода Жива Верига".

На участниците ще бъдат раздадени сувенирни шкафчета-ключодържатели с две тайни чекмедженца, суджукови боМбонки, мини-черпачета за еврофондове и новоотпечатаната брошура "РъковоЦтво за оЦтраняване на доматени и яйчени петна".

 

Neymar

Що бе, вътре в Техпарка достъпа е ограничен, може да се направи прекрасен митинг на открито, откъдето Премиера да обяви примерно курс към избори. Нормално да го направи първо пред партийния актив с цел по-висока мобилизация. Изглежда ми доста добър ход.

GabroWitz

 кога и къде точно ще е мероприятието.
Подходяща ще е някоя поляна под Черни връх. Прохладно, на открито (съгл. анти корона мерките), а ако задържат/ се върнат някога във властта, могат да изградят подобно на Бузлуджа паметник под формата на каскет и да се събират ежегодно.

Baskerville
снимка на Baskerville

И в бъдеще мястото ще се нарича "Гербава поляна".

Luis Man Gaal

Каскет табия?

 

Льо Клер

Да ме прости Господ, но възлагам някакви надежди на това многолюдно сборище. То, редовите, повече ще си мълчат, но нали трябва и да викат и ето ти  въздушно - капковия метод ... на напояване!  😝

Sine_metu

Сто пъти ви помолих да не влизате в играта им.

Да копаеш нож другиму и гроб да вадиш е - Борисов

BL.N.Lmt

🍺If so be it, Sayonara💴

noooo1

Подаването на оставка няма да е нелогично. В момента уж не е в оставка, ама никъде не може да се появи, освен ако не броим репортажите от жипката. Обхванала го е паниката, че може някъде да го заклещат и тогава голям резил ще настъпи.

Звън®
снимка на Звън®

В Техпарка, бивши казарми на софийския пехотен полк, има ли зала, която може да побере над 3000 гербаджии, сите шкембелии?

 

Дали Тиквун не е решил да абдикира и се оттегли в Доминиканската република? Кой ще улови партийното кУрмило? Дали ще е последовател на Гьоте или на Аристотеля? От коя масонска ложа ще е: "Гвидон" или "Билдерберг"? Колко са чекмедженцата на нощното му шкафче, каква марка и какъв е калибърът на пистолегчето му? За отговорите на тези въпроси - питайте ясноковидката Алена - 20 импулса на минута!

Бонжуар

Тъпнята е, че в същото землище беше и Щабът на ВВС на НА на НРБ...

Сега Роско кърти зоофилки за суперкомпютър.. 

Той ще е първият, който 🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️, бЕгам бате с тапета под мишка, щото толкова е задлъжнял, че и на галера за гребец няма да го вземат... 

sspider
Да не се окаже само капан , като за майките от Системата ни убива.
geni2

На мен ми харесва ! Всички събрани на едно място !

 

...

.... 

*

... 

 

*

Foster Klein

🇴​🇨​🇹​🇦​🇧​🇰​🇦​ !!!
Б🇴​🇰​🇴​ 🇧​ 3🇦​🇹​🇧​🇴​🇵​🇦​ !!!!

Льо Клер

но без да има ясен дневен ред. 

 

Той, дневният ред отдавна е ясен - Да крадем неуморно. Няма да ни хванат! 😎

Бонжуар

София не е Мюнхен, май Фюрер!

Кажи на Шехерезадника да ти изпере гащите и БЕЖ! Че, нали знаеш, Пашата не прощава! Пак ще има "с 200 в дупарата"....

Друм, бе, нещастници! 👃💃👃💃👃

Solace

Допускам палатков лагер около входовете на Техпарка...

hawk

По скоро ''Арена Армеец''.

http://epicenter.bg/upfiles/mishel%20(1).jpg

,/ако не е фейк/

Бонжуар

Севде, кажи Му да бЕга, докато може... Щото после и папките, и кюлчетата, а най-веке глокът ще Му ги проверят за дълбоко лично съхранение.

Дойде времето, Севде! Ще останете без замък с кумеца Му, ама поне пури няма да лапате! ЕхЪ! Късмет!

ДРУМ, БЕ! 🐷🐷🐷

nebenebe

Колко мизерни физиономии!

emo1971

И аз се надявам Борисов утре да хвърли оставка, но и се опасявам, че е напълно възможно, просто да се направи опит, да бъде изигран един от най-любимите етюди на цяла плеяда, и патологично нарцистични... и не чак толкова, но затова пък задължително тежко психопатично- параноични... самодържци... като се започне още от древноримските Калигула и Нерон и се стигне чак до Иван Грозни... а именно етюда с привидния отказ от власт, на който отказ специално подбрана тълпа от откровени подлоги и от възможно най-угодливите нищожества, започва в отговор да вие скръбно и някак фалцетно, но затова пък на висок глас да реве- на кого ни оставяш Бащице... В крайна сметка, след известен, но относително продължителен... период на насила проляти, много много кофи сълзи и сополи, самодържеца най-сетне се "пречупва" и... най-"снизходително" приема, да продължи да мъкне сам на раменете си... "непоносимо тежкия кръст на властта"...

nebenebe

Очаквам да ползува комунистическия опит и да опразни затворите. От загриженост и за икономии. Пък и ремонт трябва, че може да се наложи да нощува там. Аз имам мрачна прогноза за него.

Zmeja

Навремето в Монголия май едни моли, основни разпространители на сифилиса, ги бяха събрали в една долина на нещо като събрание, нещо като религиозно събиране, нещо като мероприятие на тайните служби и ги бяха пречистили завинаги.

Epikur

 

  Какви въпроси са изпратили от "СЕГА" ?

 

    Не е ли достатъчен само един- Кога ще хвърля бялата кърпа?

 

     

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Ще има ли достатъчно сужук да ги изхранят?

Страници