Quantcast
Борисов: Ще намерим вариант кога да си тръгна! | Page 2 | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

208 постове / 0 нови
Последно съобщение

Страници

скайспирит (непроверено)

Според квотите на снимката във ФБ - поканени 3880 гербаджии. Смее ли някой да не дойде? 😁

жана д'арк
снимка на жана д'арк

Смее ли някой да не дойде?

Подозирам, че повечето от тях още днес ще проявят симптоми на корона вирус и няма да присъстват утре, не за друго, ами защото не могат да си позволят да заразят любимия партиен и държавен ръководител. 

Gautama
снимка на Gautama

Абе що не се съберат на Бузлуджа - хем за част от ГЕРБ-партийците това ще е като мило завръщане към корените, хем не могат да им спретнат протест гадните протестъри.

Бонжуар

Кофти, индигото не стигна, братчед, за най-посинелите. Сега Ваню може да ти откъсне теменужка, а може и две, от градините на "Втора победа"... 👃👃👃

Peaceful Citizen
снимка на Peaceful Citizen

Бе да се беха събрали вчера, на пристанището в Бейрут... 

Banana Joe
снимка на Banana Joe

Според източници националната гербава сбирка ще се фокусира върху следните теми:

Инструктаж за боравене с анти-протестърски бастун-огнепръскачка; Семинар "Как да пишем думата оставка" ; Лекция под надслов "Кадровите промени - 7 нови техники за адаптивност" и друга на тема "Защита на прекия ръководител-старейшина посреЦтвом метода Жива Верига".

На участниците ще бъдат раздадени сувенирни шкафчета-ключодържатели с две тайни чекмедженца, суджукови боМбонки, мини-черпачета за еврофондове и новоотпечатаната брошура "РъковоЦтво за оЦтраняване на доматени и яйчени петна".

 

Neymar

Що бе, вътре в Техпарка достъпа е ограничен, може да се направи прекрасен митинг на открито, откъдето Премиера да обяви примерно курс към избори. Нормално да го направи първо пред партийния актив с цел по-висока мобилизация. Изглежда ми доста добър ход.

GabroWitz

 кога и къде точно ще е мероприятието.
Подходяща ще е някоя поляна под Черни връх. Прохладно, на открито (съгл. анти корона мерките), а ако задържат/ се върнат някога във властта, могат да изградят подобно на Бузлуджа паметник под формата на каскет и да се събират ежегодно.

Baskerville
снимка на Baskerville

И в бъдеще мястото ще се нарича "Гербава поляна".

Льо Клер

Да ме прости Господ, но възлагам някакви надежди на това многолюдно сборище. То, редовите, повече ще си мълчат, но нали трябва и да викат и ето ти  въздушно - капковия метод ... на напояване!  😝

Sine_metu

Сто пъти ви помолих да не влизате в играта им.

Да копаеш нож другиму и гроб да вадиш е - Борисов

BL.N.Lmt

🍺If so be it, Sayonara💴

noooo1

Подаването на оставка няма да е нелогично. В момента уж не е в оставка, ама никъде не може да се появи, освен ако не броим репортажите от жипката. Обхванала го е паниката, че може някъде да го заклещат и тогава голям резил ще настъпи.

Звън®
снимка на Звън®

В Техпарка, бивши казарми на софийския пехотен полк, има ли зала, която може да побере над 3000 гербаджии, сите шкембелии?

 

Дали Тиквун не е решил да абдикира и се оттегли в Доминиканската република? Кой ще улови партийното кУрмило? Дали ще е последовател на Гьоте или на Аристотеля? От коя масонска ложа ще е: "Гвидон" или "Билдерберг"? Колко са чекмедженцата на нощното му шкафче, каква марка и какъв е калибърът на пистолегчето му? За отговорите на тези въпроси - питайте ясноковидката Алена - 20 импулса на минута!

Бонжуар

Тъпнята е, че в същото землище беше и Щабът на ВВС на НА на НРБ...

Сега Роско кърти зоофилки за суперкомпютър.. 

Той ще е първият, който 🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️, бЕгам бате с тапета под мишка, щото толкова е задлъжнял, че и на галера за гребец няма да го вземат... 

sspider
Да не се окаже само капан , като за майките от Системата ни убива.
geni2

На мен ми харесва ! Всички събрани на едно място !

 

...

.... 

*

... 

 

*

Foster Klein

🇴​🇨​🇹​🇦​🇧​🇰​🇦​ !!!
Б🇴​🇰​🇴​ 🇧​ 3🇦​🇹​🇧​🇴​🇵​🇦​ !!!!

Льо Клер

но без да има ясен дневен ред. 

 

Той, дневният ред отдавна е ясен - Да крадем неуморно. Няма да ни хванат! 😎

Бонжуар

София не е Мюнхен, май Фюрер!

Кажи на Шехерезадника да ти изпере гащите и БЕЖ! Че, нали знаеш, Пашата не прощава! Пак ще има "с 200 в дупарата"....

Друм, бе, нещастници! 👃💃👃💃👃

Solace

Допускам палатков лагер около входовете на Техпарка...

hawk

По скоро ''Арена Армеец''.

http://epicenter.bg/upfiles/mishel%20(1).jpg

,/ако не е фейк/

Бонжуар

Севде, кажи Му да бЕга, докато може... Щото после и папките, и кюлчетата, а най-веке глокът ще Му ги проверят за дълбоко лично съхранение.

Дойде времето, Севде! Ще останете без замък с кумеца Му, ама поне пури няма да лапате! ЕхЪ! Късмет!

ДРУМ, БЕ! 🐷🐷🐷

nebenebe

Колко мизерни физиономии!

emo1971

И аз се надявам Борисов утре да хвърли оставка, но и се опасявам, че е напълно възможно, просто да се направи опит, да бъде изигран един от най-любимите етюди на цяла плеяда, и патологично нарцистични... и не чак толкова, но затова пък задължително тежко психопатично- параноични... самодържци... като се започне още от древноримските Калигула и Нерон и се стигне чак до Иван Грозни... а именно етюда с привидния отказ от власт, на който отказ специално подбрана тълпа от откровени подлоги и от възможно най-угодливите нищожества, започва в отговор да вие скръбно и някак фалцетно, но затова пък на висок глас да реве- на кого ни оставяш Бащице... В крайна сметка, след известен, но относително продължителен... период на насила проляти, много много кофи сълзи и сополи, самодържеца най-сетне се "пречупва" и... най-"снизходително" приема, да продължи да мъкне сам на раменете си... "непоносимо тежкия кръст на властта"...

nebenebe

Очаквам да ползува комунистическия опит и да опразни затворите. От загриженост и за икономии. Пък и ремонт трябва, че може да се наложи да нощува там. Аз имам мрачна прогноза за него.

Zmeja

Навремето в Монголия май едни моли, основни разпространители на сифилиса, ги бяха събрали в една долина на нещо като събрание, нещо като религиозно събиране, нещо като мероприятие на тайните служби и ги бяха пречистили завинаги.

Epikur

 

  Какви въпроси са изпратили от "СЕГА" ?

 

    Не е ли достатъчен само един- Кога ще хвърля бялата кърпа?

 

     

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Ще има ли достатъчно сужук да ги изхранят?

Ace Ferrengo Ce...

А защо в София ? И в Симитли става.

Страници