Quantcast
Френската полиция отне книжката на Гр. Димитров за превишена скорост | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

20 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Френската полиция отне книжката на Гр. Димитров за превишена скорост

Българската звезда на световния тенис Григор Димитров е бил заловен да шофира с превишена скорост във Франция. 29-годишният хасковлия, който живее в Монте Карло, е с отнета шофьорска книжка и наложена глоба от €750.

Димитров е бил засечен от френски полицейски патрул по време на хайка в събота привечер. Между 16:00 и 19:00 ч. на 1 август на 20-километрова отсечка от магистрала А8 между Ница и Кот д`Азур в района на Ла Трините са установени общо десетима нарушители, които са управлявали своите автомобили със скорост между 160 и 180 км/ч при ограничение от 110 км/ч.

Всички коли са били с регистрационни табели от Монако, като сред нарушителите е и руският №5 в световната ранглиста по тенис Даниил Медведев. Първоначално от полицията във Франция съобщиха само, че сред установените нарушители има две звезди на световния тенис, но руските медии бързо разкриха самоличността им.

Пътят, по който са карали българинът и руснакът, свързва тенис академията на Патрик Муратоглу край Ница и Монте Карло, където и двамата живеят. В събота Димитров взе участие в демонстративната надпревара Ultimate Tennis Showdown, която се провежда именно в комплекса на прочутия френски треньор.

Към статията във в. СЕГА
Льо Клер

19-я ракетка мира Григор Димитров

 

Колко му отива - "ракетка". Ракетьонок! 

труфалдин

Главозамаял се е. След като получи званието "инфектиран" от модерен и престижен вирус.

nafta

Тити, не ходи там! Няма да можеш да се прибереш в България!

bay Dragan

И там правят хайки?

редник

...при ограничение от 110 км/ч.

 

Хм, че това магистрала ли е?...

nafta

160-180 км/ч

Че това превишение ли е?

mamut

 баш пък с тази резачка.

dembik

Хубава количка. Ама нямаше ли мъжка?

Testament
снимка на Testament

Има  но кауна е розов 👰

де оня убитак дето все се фърля да го слави и превъзбася?

Звън®
снимка на Звън®

Скоро в Twitter очаквайте затрогващо съобщение от наш ГришУ. В него той чистосърдечно и със свои думи ще се разкае за лекомисленото си поведение. За оправдание ще притури нещо за скорошната си борба в леглото със злодея бай Ковид, която го е сринала психически. Може да сподели нещо и за 5-ия в класирането Медведев,  който също е изключително напрегнат. Двамата с него очакват свое дете - момче на име Мурат. То вече има свой акаунт в Туитър, където само ще извести за своето раждане.

Epikur

 

  Е, стига де.  На мен също не ми е симпатичен дрисльото-каун, който постепенно забравя България и българския език и се чувства гражданин на света, а скоро и Земята може да се окаже малка за такъв великан. В интерес на точността обаче, не съм прочел да е преминал под дъгата. Хвалеше се с красиви или  известни жени, някои можеха да му бъдат майки, но...това знам аз.

Testament
снимка на Testament

пробай се пак  тоа се бараше метросексуален,че модерно Маша никога не потвърди интимност каза,чее бил неуспешен рекламен проект  винаги в щабчето има доказан по не още 1 педал,, даниту бе ,сегашната масажистка и немския педик.А  бабата дето бе снего бе известна ,че му водеше чепати яки чернилки.

Роджер като беше бая лобут ядеше кауна . имаше частични резултати.

blue_fish

Удоволствие е да се шофира в района. По спомен или голяма част от трасето на магистралата или поне доста често имаше ограничение от 110 км/ч - доста е натоварена и може би затова е така. Иначе, като магистрала е перфекна. Ако не бързам, бих избрал да мина по някъде по Корнишите - гледката е пленителна. 

риболовец 5

   Добро и талантливо момче е Григор.

   Да се пази.

 

nebenebe

И за какво му е тази грозна кола да го пита човек.

риболовец 5

   Те не разбираш от автомобили.

nebenebe

Ти знайш ли, че аз съм карал и Трабант биля? Сега съм на Меган, не съм мегаломан. Слуша ме, здрава и удобна кола. Тиха, икономична и вози меко. Не трябваше да спират серията. Не си падам по гевезелъците. Колата е средство за придвижване и нищо повече. Някои хора ги фетишизират, кърпят ги към сбърканата си самоличност/идентичност.

Zavinagi CSKAR
снимка на Zavinagi CSKAR

...Бай-Ганю си е Бай Ганю и на Марс да отиде...

 

nebenebe

Той от Марс е дошъл. Сигурен съм. Скоро науката ще изнамери безспорните доказателства.