Quantcast
Играчите на "Левски" най-после получиха по една заплата | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

3 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Играчите на "Левски" най-после получиха по една заплата

Футболистите и треньорското ръководство на "Левски" най-после получиха по една заплата, както бе обещано от собственика Наско Сираков още в събота, след контролата с "Витоша" (2:1). Преди седмица самият Сираков потвърди, че футболистите все още не са получили по няколко възнаграждения, като заяви, че скоро този дълг ще започне да се изчиства.

Като един от най-скорошните приходи в клубната каса се очертава продажбата в следващите дни на капитана Иван Горанов в белгийски клуб. Според Dsport, трансферната сума ще е около 150 000 евро. Тя ще бъде в голяма помощ на изпадналия в тежка финансова криза столичен клуб.

По неофициална информация, именно възможността за продажба е променила решението на 28-годишния национал, който първоначално смяташе да разтрогне по взаимно съгласие с "Левски", но след това се е съгласил чрез трансфера си да помогне на отбора. Заради предстоящата сделка Горанов не игра в контролата срещу "Витоша" (Бистрица).

Междувременно от "Левски" ще си върнат преотстъпения на "Витоша" вратар Николай Кръстев. "Сините" изненадващо изпаднаха в кадрова криза на този пост, след като Георги Георгиев обяви, че напуска. Днес той разтрогна договора си по взаимно съгласие и вероятно ще подпише с "Черно море". Решението му да си тръгне най-вероятно е провокирано от очертаващото се налагане на Николай Михайлов като титуляр през сезона. Така за няколко дни "Левски" се оказа само с един резервен вратар - 15-годишния Иван Михайлов, но ситуацията ще се нормализира с връщането на Кръстев.

Очаква се в следващите дни договор с "Левски" да подпише и централният защитник Живко Атанасов (29 г.). Синът на олимпийската шампионка в бягането на 100 м с препятствия Йорданка Донкова е юноша на "сините", но не е играл никога за първия тим. В България той развива кариерата си в "Черно море" и "Славия", след което играе в Италия за третодивизионните "Юве Стабия", "Витербезе" (Кастрензе) и "Катандзаро". Атанасов имаше договор с последния клуб до юни 2021 г., но го прекрати и стана свободен агент.

Към статията във в. СЕГА
peniko

Значи редно е да почерпят .....

Force

Значи е редно да се упомене от кое чекмедже са изпаднали париците.Не, че не се досещаме, ама ей тъй - за кумова срама.

Щото това е новината, останалото е шума.

Нали, редакцията?