Quantcast
Борисов: Когато всичко е лъжа, няма кой да ти повярва на истината | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

132 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Борисов: Когато всичко е лъжа, няма кой да ти повярва на истината

"Когато всичко е лъжа, няма кой да ти повярва на истината". Това каза премиерът Бойко Борисов, който днес за девети път се включи на живо във фейсбук профила си от джипката. Умозаключението му е по повод думите на единия от организаторите на антиправителствения протест Арман Бабикян, който по-рано каза пред БНТ, че днес Борисов ще се срещне с главния прокурор Иван Гешев в Евксиноград.

 "Току-що разбрах за поредната лъжа на Триото, че съм в Евксиноград заедно с главния прокурор. Нито съм го чувал, нито съм го виждал. Днес има публично събиране на Прокурорската колегия", каза Борисов, след което започна да обяснява, че всъщност се прибира към София и откъде ще мине, защото магистрала "Хемус" още не е готова. "Така че, като лъжат, поне малко да имат срам. Не може всичко да ти е лъжа. Когато всичко е лъжа, накрая няма кой да повярва на истина", заключи премиерът.

Той отбеляза, че от сутринта всеки може да проследи движението му, тъй като правителственият пиар Севделина Арнаудова цял ден излъчва изявите му в социалните мрежи. След това Борисов рязко скочи в друга тема и започна да се хвали и да си приписва успехи.

"Видяхте газопреносната ни система, магистрала "Хемус". От десетилетия чакано - Златни пясъци да има пречиствателна станция. Северното ни Черноморие в момента се пречиства на 100%. Сиреч, само да се радват хората, само за младите хора да могат да ходят на почивка, за бизнеса, да има магистрали, да има евтин газ. С 50% намалих цената на газа!", издекламира Борисов, без да уточни, че намалението в цената на синьото гориво е благодарение на Европейската комисия, а не личен негов успех.

Монологът на премиера продължи с протестите: "Изключително съм разтревожен от това, което МВР ми докладват, защото никой не е срещу протестирането - това са формите на демокрацията, но да се затваря движението и да се възпрепятстват другите хора...". "Нека да си протестират, да хвърлят яйца, домати, кебапчета, уши, агнешки главички, пилешки бутчета, щот' забравиха контрабандата с пилешките бутчета, която ние прекършихме. Да, не са доволни олигарсите!", каза още Борисов и призова: "Идете на Бояна, запалете, ако искате, тази къща, но оставете кръстовищата хората да си гледат живота". 

Без никакво уточнение за какво говори, премиерът започна да се оправдава за изговорени обиди. "Ние не се обиждаме от техните обиди, нали? Пък те много обидчиви веднага, а в частен разговор може да си говори всеки каквото иска, но аз не съм си позволил да обидя никой, защото майка ми с една люта чушка ходеше и ако кажа глупост, веднага ме налютява", коментира Борисов вероятно записите с неговия глас, в които се чува да използва ругатни по адрес на държавния глава Румен Радев.

Накрая премиерът отново се ядоса на Арман Бабикян: "Спри да лъжеш, бе, че помня как идваше и се молеше за 3.5 милиона да ми правиш предизборната кампания", каза Борисов и веднага нареди на пиарката си: "Спри го, че ще избухна и ще ги наговоря пак!"

Към статията във в. СЕГА

Страници

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Тъп, прост, нагъл лъжец... Каквото и да се каже за него - малко ще е. Остафка, мутрьо!

TheCrusader
снимка на TheCrusader

вие, господине, не сте много възпитан човек. Личи си от всяка ваша дума.

kokaracho

Истината често е грозна и невъзпитана. Барба Ганьос е може би единственият осъден политик-лъжец.

Purple__Haze

На живо

https://live.bstv.bg/

21-и ден на протести: НАРОДЪТ срещу мафията

 

Борисов псувал Радев заради негова реч за бедността и корупцията преди две години
Ето и обръщението на президента Румен Радев, което предизвика гнева на Бойко Борисов, направено на 9 ноември 2018 г. и излъчено по БНТ:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=jNkoSbvBouw&feature=emb_logo

риболовец 5

   Суджук, суджук му хвърлете!

Илиан Мавров156...

И две-три телешки пържолки!

Yellow Jacket

защото майка ми с една люта чушка ходеше и ако кажа глупост веднага ме налютява"

Че откъде толкова люти чушки е намирала жената?

И всичко - бадева!

Тиквоооо, тикво, нищо старо не си забравил, най вече от чисто мутренските си години, нищо ново не си научил (конграчулейшън не се брои, лъжат те и те). Прост си бе, прост си остана, прост и ще си бъдеш. Докато те търпим де.

maestrata

Явно го НАЛЮТЯВАЛА анално!Предпоставка за анална податливост!Хвала!

fractal
снимка на fractal

Песен за лъжливото овчарче

Когато бях овчарче и овците пасях

Ти бях много благодарен макар и сиромах

Вълк вълк овца грабна елате ми помогнете моля Ви за бога

Тичат хора събират се и какво да видят.......

Не помня по нататък

 

rumen pavlov

https://soundcloud.com/user-598565656/skandalen-zapis-na-boyko-borisov-v-aferabg

 

Щом и ТаКаПу нищто не прави има само един вариант който е ясен.  Но протестите да НЕ СЕ ЯХНАТ ПАК ОТ БИВШИ ПЛАТЕНИ ЧЕНГЕТА и ПЛАТЕНИ СОРОСИСТИ. Нито една партия от сегашната шайка от 240 послушковци не трябва да има шанс за новите избори. Иначе пак по старому ще бъде, но с нови и пак дирижирани послушковци

jojo1989

Малиии... голямо мятане, големи гърчове... тоя секи път омазва пейзажа неимоверно! 

 

#арескрийсебе 

soika prismehulka

банкянската Императрица

wreckage
снимка на wreckage

Евксиноград, а не 

Евксиновград

ffs! Е затва ни управляват илитерати и чукундури

 

 С 50% намалих цената на газа !

като тоа☝️

Luckbox

Простак

Беден Бохем
снимка на Беден Бохем

Лъжливото овчарче се жалва, че баш когато казва истината, никой не му вярва.

☺️

maestrata

👍👍👍

jojo1989

Обаче е готино как Борисов им го набива на феновете си през фейса! 

Той набива с 200, а те квичат възторжено, въртят дупари и му вярват, вярват, вярват... прости хора, какво да ги правиш. 

 

Само че ще ви разкрия една тайна - Вие сте прости но Той НЕ е прост. Затова на вас ви го набиват, длъжни сте да му пляскате и да му слушате логореята, а Той се вози в джипарата и си пита това дето ви го набива... 

пърпъл

ох, много е сладък 😊

Sine_metu

Не съм се смял така от изповедта му, че чували пет свинье, ма он непрежалимият ни апвал месце само на Гергьовден и само щото баща му е Методи :)

soika prismehulka

банкянската Императрица

zumer

На доказан лъжец, как да повярваш.

Пълен цинизъм от страна на премиер Борисов.

Много добре знае, че записа е истински.

Не може такова квазимодо да ни е премиер.

Аз не искам премиера на България да се държи, като каруцар.

Ако Му е останало капка достойнство /такива като него не знаят, какво е значението на думата- най-вероятно/ трябва да подаде оставка.

ОСТАВКА.

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Абе, той от два дни много ербаб го кара. И все по-арогантен и циничен става. Май си е повярвал, че ще се задържи на власт. Некоя ясновидка сигурно го е изпързаляла.

3biri

Бедни ми нещастни писателю Жул Верн! Ти написа вълнуващ роман за хората кацащи на Луната. Но кой би се развалнувал сега, когато хората гледат към Марс?

Бедни ми още по-бедни Алеко? Ти впрегна цялото си въображение за да опишеш докъде би могла да стигне простащината на селяндур с пари и власт! И какво! Просто ще бъдеш погребан заради немощните си напъни от обикновена документалистика описваща настоящето ни.

Sine_metu

Когато всичко е лъжа, няма кой да ти повярва на истината

 

Сега вече знам, че ни четат.

Обобщението е на около 100 IQ над всички в обкръжението му.

Ма па може и другаде да са го мернали (:

wreckage
снимка на wreckage

Нека да си протестират,

да хвърлят

яйца,

домати,

кебапчета,

уши,

агнешки главички,

пилешки бутчета,

щот забравиха

контрабандата с пилешките бутчета,

която ние прекършихме.

Бокеле М'бембе

Звън®
снимка на Звън®

По-страшно от Бокеле  М'бембе е Мокеле  Мбембе. Ужасно същество е то. По-добре да не го срещате, камо ли да го сънувате. То обитава легендите и фолклора на народите от долината на Конго. Името му на езика на местните означава „този, който спира реките“. В местния фолклор Мокеле-мбембе е описван както като живо същество, така и като дух, който се разхожда вечер край реките. Много местни жители твърдят, че често чуват как в безлунна нощ това чудовище троши костите на слонове и лаково ги изяжда. Според известнияг бъргарски етнограф проф. Анастас Иширков, митовете за конгоанското Мокеле Мбембе се просмуква в нашия  фолклор. В ново време чудовището Бокеле Мбембе, чието име означава според трънския говор "този, който се храни с асфалт", достоверно може да се смята за инкарнация на един пожарникар, чийто шланг е офехтял и църка отвред.

The Pal
снимка на The Pal

Ашколсун ! НаучИли са давоския софтуер да пцуе като пиян каруцар на излизане от "Сивият кон"

Forza NATO

Казва се "АшколсУам", ако не си разбрал още.

 

Потвърдено е от Института по българския език и от катедра "Публична реч" в НАТФИЗ.

Ace Ferrengo Ce...

Ти ми образува културен и ценностен проблем. Хрумна ми, че ако "Сивият кон" и "Трите магарета" ги имаше още нямаше как да съществуват такива като бойчето ....

Zmeja

АшколсуН - от тур. asic olsun

"Брей! Хитро момче излезе, да е живо на баща си, всинца ни измами! Не можахме да го излъжем. Ашколсун! Браво!" (Алеко Констонтинов)

Страници