Quantcast
Цветни картинки | Page 201 | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

6032 постове / 0 нови
Последно съобщение

Страници

словата МИ

👀

https://youtu.be/wCEJkLg3AI8

 

И аз 👀

Изглежда Емил Димитров бил голям палавник и гальовник на млади години...

Но коментарите са убиец.

Това „порасТнахме„ май и във форума се среща.

За публикацията 👍😊😊

 

Banshee
снимка на Banshee

Гео, и от мен един непоискан съвет, ако позволите. Правете като любезните домакини, не обръщайте нула внимание на критики. :)

Вашите коментари са интересни и както виждате, повечето останали не нервничим, когато не разбираме нещо. Приемаме, че не можем да разбираме всичко :)  В случая, че сте се извинили, че коментарът Ви се е получил като отговор на коментара на Без.

 

Преди няколко години се смяхме доста с няколко колеги на претенциите на изживяващите се като разпоредители кой къде и как да пише. И за "развалените теми",  че били като"развалената Баба Наста" - както я наричали суеверно селяните, за нещо отпреди сто години, което не било и това даже. :)

 

А реформатирането на картинките щеше да отнеме същия обем усилия като махането им, ако беше заради проблема че забавят зареждането. Но това не е единиственият и най-голям проблем на сайта. 

 

 

 

Banshee
снимка на Banshee

Сега, ако си върне преспокойно коментара, ще е за 👍

 

Мисля, че Гео, ако не е бил някой от другите самотриещи се колеги, но не ми се вярва, те бяха само последователи:), беше публикувал едно страхотно стихотворение от неизвестен български автор. То беше едно от нещата, които ме привлече към форума. Бях го запазила и все се каня да го изровя и сложа в литературната тема, ако ще и оттам да изчезне. 

 

Предводител нa ...

Туканка има едно велико мрънкало, дето все не разбрало нещо, все нещо му криво, все некой го настъпва по опашката, все айранчето вкиснало му сервират, все му оцапали бохчата, пардон, темата.

LePenseur
снимка на LePenseur

Айде стига, бе! Влачите си кусурите от форум на форум и от век на век! Гео ли ще ми говори за "модератори в сянка"? Дето от 27 негови теми 18 (осемнайсет!) са оплаквания в "Помощ"? Публикуват се някакви подмятания с междуметия, отговаря им се с емотикони, и когато помоля за изяснение, бил съм "модератор". Айде, холан! Щом пишете на площада, значи искате да ви четат всички. Ако ще си чатите, пишете си на "стената" или на личната. Лепкаво става, признавам! 

 

P.S. Тука се подвизава един, който, щом ми прочете името, почва да мрънка. Мрънкало съм бил, а? Предводителят е вреден за вашето здраве. Откажете го сега!

 

А господинът Браузър се хвърля на амбразурата да брани администраторите. И от какво? " Админът се зае да ви обяснява подробно, а някои кретени скочиха срещу него, плюха редакцията, разпищовиха се из форума." Я да видя къде са подробните обяснения на Админа, пък и да прочета имената на кретените, скочили срещу него. Вапцаха хубавия форум, пък отзвукът бил виновен, виж ти! Темата е за цветните картинки, нали? Досега ги гледахме, сега защо ги няма? От много ум? Що се не скриете с вашите слагачески обвинения към форумците! Прочее, картинки да сте публикували или това са първите ви мнения?

LePenseur
снимка на LePenseur

От инструкциите на г-на Мюлера досежно хакването на админите (хак да им е!) разбрах следното: проблемите на всички мишки ще изчезнат, когато на котарака се закачи звънче. Остава само един малък проблем, знаете кой е... Вероятно затова котакът господарски се разхожда с гордо вирната опашка, понякоа е с чизми и понеже е мъжки, препикава всичко в одаята. А мишките се спотайват в миша дупка. 

John Slow

Абе, хич не са ялови

Няма, мами, няма. 😁

S luncho6
снимка на S luncho6

>>><<<
От инструкциите на г-на Мюлера досежно хакването на админите (хак да им е!) разбрах следното: проблемите на всички мишки ще изчезнат, когато на котарака се закачи звънче. Остава само един малък проблем, знаете кой е... Вероятно затова котакът господарски се разхожда с гордо вирната опашка, понякоа е с чизми и понеже е мъжки, препикава всичко в одаята. А мишките се спотайват в миша дупка. 💥

....

Кратко, ясно, па и красиво казано!!! Сполай ти!

LePenseur
снимка на LePenseur

Слънчо, краткостта и яснотата на изказа са единствените характеристики, които привързват жените към моята скромна личност. Говоря за жените, които ценят краткостта и яснотата на изказа, де. А те са пък, които аз ценя. Та думата ми беше, ония, дето хакват Пентагона, обещаха да се пробват тъдява. Хайде, де! Както казала секретарката на директора, ами хайде, бе господин директор,...!

svetulka
снимка на svetulka

Хайде да си разказваме приказки.. 

 

Имало някога едно семейство - татко, мама, дете и куче. Задружно си живеели те, докато един ден детето не открило, че по кучето пълзят бълхи.
- Татко, мамо - изтичало то при тях - кучето има бълхи! Трябва да направим нещо!
- Нищо няма да правим! - отсякъл бащата, който бил модерно мислещ човек - Бълхите имат право на съществуване, кучето трябва да се научи да живее с тях!
И оставили кучето да си живее с бълхите - по-скоро оставили бълхите да си вилнеят на воля по животинката...
След време обаче детето забелязало и кърлежи.
- Татко, мамо! Кучето е цялото в кърлежи! Трябва да му помогнем!
- Не трябва да му помагаме! - заявил отново таткото, който бил умен и демократичен мъж. Кърлежите имат права, кучето е длъжно да се научи да живее с тях! Детето се натъжило, защото обичало кучето си, но нямало какво да направи - така повелявали ценностите на баща му. Оставили и кърлежите да дебелеят спокойно по кучето, а то вече било цялото проскубано и се дръгнело до кръв. След седмица детето забелязало, че кучето слабее, и отново отишло при родителите си
- Татко, мамо! Кучето е цялото в бълхи и кърлежи и не мяза на нищо; освен това отслабва и подозирам, че има глисти! Не може ли да направим нещо? Намерих една фирма, предлагат средства за вътрешно и външно обезпаразитяване....
- Нищо не трябва да правим! - прекъснал го ядосано таткото - Щом са се заселили в него, кучето е длъжно да осигури на глистите достойни условия за съществуване. А фирмата, за която говориш, е екстремистка организация, проповядваща омраза!
- Добре де, но не може ли поне да го храним в къщи, а не на двора? Отслабнало е и уличните кучета влизат и му крадат храната - примолило се детето.
- Не - отсякъл бащата - Това е дискриминация! Уличните кучета имат същите права, които и нашето.
И така я карали още известно време, след което кучето умряло, майката напуснала таткото, той пък заживял с друг мъж, а детето разбрало две неща: организъм, който не убива паразитите, е обречен, а мъж, фанатично проповядващ толерантност, неизменно се оказва педераст.

svetulka
снимка на svetulka

Спай, 😃https://www.facebook.com/photo.php?fbid=796435081181483&set=p.796435081181483&type=3&theaterhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=796435081181483&set=p.796435081181483&type=3&theaterhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=796435081181483&set=p.796435081181483&type=3&theater

svetulka
снимка на svetulka

Юлиян Вучков: Понякога като гледам някой човек си задавам въпроса той идиот ли е роден или е ходил на допълнителни курсове..Следва картинка с размахан назидателно пръст..😃 Време е за подновяване на участията в "Атака".

 

LePenseur
снимка на LePenseur

Едни очиларки тука пак ще ме обвинят, че се правя на модератор, но нищо не разбрах! Може ли малко по-ясно? А какво стана с обещанието да се пуснат картинки? D-Day мина!

svetulka
снимка на svetulka
👩‍💻🥂👨‍💻
John Slow

Съб., 27/06/2020 - 02:09

herr Newmann

А пропо (BTW), откъде ти прищрака в птичия мозък, че снимки не могат да се публикуват ? Казва се: "аз не мога..." Да ти припомня ли КОЙ ("кои") стартира/'ха' със снимките?! За кеф и разнообразие през другата седмица ше ти публикувам няколко за отскок и подскок. Естествено, акаунтът ми ще изтрещи, но ше си направя кефа. Твай.

Не казвай "хоп", преди да си скочил. 😁

 

John Slow

Значи, уважаеми зрители и мои почитатели!

😂

Basilisk

 6339 Съб., 27/06/2020 - 02:09 (нов) herr Newmann А пропо (BTW), откъде ти прищрака в птичия мозък, че снимки не могат да се публикуват ? Казва се: "аз не мога..."  Да ти припомня ли КОЙ ("кои") стартира/'ха' със снимките?!  За кеф и разнообразие през другата седмица ше ти публикувам няколко за отскок и подскок. Естествено, акаунтът ми ще изтрещи, но ше си направя кефа.  Твай.

Балонът се надува,

 

Надувайте, момчета,

 

Да стане на парчета...

 

Пук!

 

😁

LePenseur
снимка на LePenseur

Що питиета вече изпих, па нищо. Ще се пропием в очакване, брей!

Mae Ashi
снимка на Mae Ashi

Приготвих си - валериана, глог, (ш)мента 👀

Browser
снимка на Browser
Няма начин да няма начин, но предполагам, че ще е хакерство и няма да просъществува дълго.

Да видим !

Принца се въздържа вероятно по тези причини.
SgtTroy
снимка на SgtTroy

Ще даваме дежурства от по час да не пропуснем 👀

Browser
снимка на Browser
И аз ще се изпробвам довечера. Да си пожелая, на слука!
LePenseur
снимка на LePenseur

Класикът го е описал преди цяла епоха:

 

"-- Хора бре! Да знаете, че ще пукне топчето, за да го опитваме, майка му стара... та да се не плашат жените и дечурлигата, ами рахат да си бъдат...

... Сърцата биеха до пукване. Това мъчително състояние ставаше нетърпимо... Най-после, по фитила прехвърча бяло пламъче, запуши се и той и веднага топът издаде някакъв немощен, сърдит, дрезгав звук, като кога чупиш суха дъска, нещо прилично на остра кашлица, и се покри с гъст облак дим... От тая кашлица топът се цъфна, а джепането си изхрачи само няколко разкрача далеч... Мнозина от налягалите въстаници даже не чуха гърмежа му...

Някой си, на смях или наистина, каза, че той бил вземал тоя шум за шум, излязъл из нецензурния канал на Ивана Боримечката...

... Нека прибавим, че забравиха да обадят в града, че топчето "пукнало" вече. Така щото бедните жени и бабички чакаха до вечерта с памук в ушите да заечи въздухът и да потреперят стъклата от гърма."

 

Класикът споменава за памук в ушите, но не говори за валериана. А очевидно е бил използван - няколко капки връз бучка шекер.

Даскал Цеко

Приготвих си - валериана, глог, (ш)мента 👀

Приготви си и капела. (Ш)мента без капела дикиш не хваща.

 

SgtTroy
снимка на SgtTroy

Нещо? 👀

Basilisk

Нищо, другия път. 😁

Пеераскуес 2

 

http://i596.photobucket.com/albums/tt45/windstarmolly/ee21b01678f673394c17b2860778f1a2_we.gif

Basilisk

Да турнем фотка на четири познати иконки.

Чакай и аз да турна една:

 

 

Много е яка, нали? Тва с невидимите картинки е страхотна идея!

 

😁

LePenseur
снимка на LePenseur

Ще престанете ли с тия глупости? Не разбирам целта ви. Засилихте се, па се спънахте. Сега сте само едни досадници.

LePenseur
снимка на LePenseur

Къде ме пращаш, бе господине? При оная щурата с подскачащите бълхи?! А и там не видях фотографска тема. В 6423 ме пращаш да гледам собствения си аватар. И що трябва да ходя там? Пак не ви разбирам с Госингера. 

 

Pro domo sua: все още не схващам мотива за спиране на картинките, ако изобщо има такъв. Впрочем нивото на някои началници се изчерпва с думите "Щото така!", та не се чудя много. Фотосите освежаваха ландшафта, а и повечето бяха суперкачествени. Загуби ли форумът, а оттук и вестникът? Загубиха. Защо? "Ами щото така!". Взимам повод от твоите подмятания за "хайляците" в интернета. Те също могат да творят изкуство, представи си! Нов тип - какъвто са например графитите. ***** Хайляци, а? Истинската наука, драги, е правена от халяци - според стария афоризъм "физиката е това, което физиците правят в свободното си време". Изкуството тоже. Сега обаче имаме нови "материали" и всеки ги използва, както може. А кой колко може, си личи одма!

Страници