Quantcast
Цветни картинки | Page 198 | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

5992 постове / 0 нови
Последно съобщение

Страници

Geo

***

Slava
снимка на Slava

Надявах се, че със снощния ремонт ще върнат картинките.

mercury
снимка на mercury

И ся, няма картинки в темата! 

Гати тъпнята! 

Трябва да се измисли някакъв начин да се заобиколи ограничението. В името на красотата. 

Нюмъне? 

ddantgwyn
снимка на ddantgwyn

То начини има, ама дали си заслужава 👀

mercury
снимка на mercury

Заслужава си. 

LePenseur
снимка на LePenseur

Предай моята почит към знайните и незнайните герои, паднали за свободата на този форум! А ти дай личен пример, като видя снимка на екрана си.

Без

Както вече обещах, сърпрайзите започват през другата седмица

"Другата седмица" вече е към края си, а кул'лото още гу няма. Тате???

Mae Ashi
снимка на Mae Ashi

Тихо, тихо... Има доста време до фото-финиша. Може би текат тестове   👀

 

 

ddantgwyn
снимка на ddantgwyn

Но това все пак са две реки 👀

 

Но не възразявам за решението.

Без

Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate

 

💀

Mae Ashi
снимка на Mae Ashi

Не се спотайва. Може би изчаква Вие да оберете овациите 👏

Обаче, явно тестовете са неуспешни.

2019
По време на бръз телефонен разговор с Чавдар1, ака Browser, бехме уведомени, че снимкаджийницата стартира след полунощ, българско централно софийско време, със сериали от превозни средства шарещи из реки, езера, морета и океани.
Дръжте дзъркелите си широко затворени, за да не пропусТнете екранизациите. Е, колко ще останат видими, зависи от собствениците на чатарника.
Това е положението & виз хелth.
P.S. -- Спете бодро!
Mae Ashi
снимка на Mae Ashi

👀

 

https://youtu.be/wCEJkLg3AI8

Без

Тик-так... 😁

Geo

@@@

LePenseur
снимка на LePenseur

Къде е разделът "Технологии", какъв е тоя отговор на Без, за какво му се извиняваме... Що за чат? 

Geo

***

LePenseur
снимка на LePenseur

И аз се извинявам, че ме дразни енигматичността, когато се подхвърлят някакви имена, намеци, неясни подмятания и прочие. Не е голяма беда, разбира се.

Geo

"И аз се извинявам, че ме дразни енигматичността, когато се подхвърлят някакви имена, намеци, неясни подмятания и прочие. Не е голяма беда, разбира се."

 

Не познавам значението на думата "енигматичност". Не виждам подхвърлени имена - Елена Паскалева е Геновева, на която Принца е посветил темата си. Елена беше известно време моя колежка - и т.н. Юлий Шнайдер е учен със световна известност, чиито доклади аз съм слушал.

 

Трябва ли още да ви се отчитам ? И що за маниера имате вие и някои други да искате обяснение от всички останали ? Едно от правилата на форума е че никой няма право да се държи като модератор !!!

 

Възмутен съм! Не приемам вашите извинения. Напускам форума.

Browser
снимка на Browser
Geo, ти си ценен кадър. Някой бил казал, друг - рекъл,... не се впрягай!

Това е само чат и нищо повече.

Тъдява е гмеж от гавраджии, бъзикари, многознайковци, многониковци, парясници, озлобени от живота същества, даже има и зле прикрити педерасти, дето днес ги именуват нежно гейове и т.н.

Направо сме колоритна дъга. ;)

Ако требе и картинки ще лашнем в твоя чест под девиза: "Дори и да умрем, няма да се спрем!"
Browser
снимка на Browser
Когато хер-фон-Мюлер-Нюмън-Спаев ви хортуваше да си форматирате снимките, защото пречат на модерацията, когато ви направи видео показни КАК да си оправите размерите на снимките, когато Принца ви изнесе цели лекции в това направление, никой не еб@ваше да ги слуша.
За това няма и няма да има картинки. Админът се зае да ви обяснява подробно, а някои кретени скочиха срещу него, плюха редакцията, разпищовиха се из форума и логично дискусионниТЕ теми с Администрацията бяха затворени.
Не можеш да плюеш домакините и да си мислиш, че те си мислят, че вали дъжд.
Виждате ли колко е просто, също като Простите Решения (Simplified Solutions)
LePenseur
снимка на LePenseur

Аз пък си мислех, че точно като искам по-ясни текстове, уважавам техния автор. Защото ги чета, а не ги подминавам. В последния случай неяснотата естествено не е била за Геновева, но след като всичко е изтрито, е трудно да се възстанови картината. Не е и толкова важно. Забележката ми имаше общ характер.

John Slow

То не беха обещания, то не беха анонси. Иде! Зад ъгъла е! Започваме, само почакайте! А на финала... 💩

За това няма и няма да има картинки.

Няма да има картинки, щото хакерчетата ни са ялови. 😁

b.beni
снимка на b.beni

Доколкото г-н Гео пише и сетне брише, напускането му /не за първи път/, не е беда. Появява се отново в рамките на следващите 3 дни.

По-интересно ми е как този Гео реши, че Принца е автор на темата за Геновева.

Единствената тема, посветена на Е.Паскалева, е страхотният разказ-мемоар на г-н Сотиров, със заглавие "Елена", в предишния форум. 

Banshee
снимка на Banshee

Гео, и от мен един непоискан съвет, ако позволите. Правете като любезните домакини, не обръщайте нула внимание на критики. :)

Вашите коментари са интересни и както виждате, повечето останали не нервничим, когато не разбираме нещо. Приемаме, че не можем да разбираме всичко :)  В случая, че сте се извинили, че коментарът Ви се е получил като отговор на коментара на Без.

 

Преди няколко години се смяхме доста с няколко колеги на претенциите на изживяващите се като разпоредители кой къде и как да пише. И за "развалените теми",  че били като"развалената Баба Наста" - както я наричали суеверно селяните, за нещо отпреди сто години, което не било и това даже. :)

 

А реформатирането на картинките щеше да отнеме същия обем усилия като махането им, ако беше заради проблема че забавят зареждането. Но това не е единиственият и най-голям проблем на сайта. 

 

 

 

Banshee
снимка на Banshee

Сега, ако си върне преспокойно коментара, ще е за 👍

 

Мисля, че Гео, ако не е бил някой от другите самотриещи се колеги, но не ми се вярва, те бяха само последователи:), беше публикувал едно страхотно стихотворение от неизвестен български автор. То беше едно от нещата, които ме привлече към форума. Бях го запазила и все се каня да го изровя и сложа в литературната тема, ако ще и оттам да изчезне. 

 

Предводител нa ...

Туканка има едно велико мрънкало, дето все не разбрало нещо, все нещо му криво, все некой го настъпва по опашката, все айранчето вкиснало му сервират, все му оцапали бохчата, пардон, темата.

LePenseur
снимка на LePenseur

Айде стига, бе! Влачите си кусурите от форум на форум и от век на век! Гео ли ще ми говори за "модератори в сянка"? Дето от 27 негови теми 18 (осемнайсет!) са оплаквания в "Помощ"? Публикуват се някакви подмятания с междуметия, отговаря им се с емотикони, и когато помоля за изяснение, бил съм "модератор". Айде, холан! Щом пишете на площада, значи искате да ви четат всички. Ако ще си чатите, пишете си на "стената" или на личната. Лепкаво става, признавам! 

 

P.S. Тука се подвизава един, който, щом ми прочете името, почва да мрънка. Мрънкало съм бил, а? Предводителят е вреден за вашето здраве. Откажете го сега!

 

А господинът Браузър се хвърля на амбразурата да брани администраторите. И от какво? " Админът се зае да ви обяснява подробно, а някои кретени скочиха срещу него, плюха редакцията, разпищовиха се из форума." Я да видя къде са подробните обяснения на Админа, пък и да прочета имената на кретените, скочили срещу него. Вапцаха хубавия форум, пък отзвукът бил виновен, виж ти! Темата е за цветните картинки, нали? Досега ги гледахме, сега защо ги няма? От много ум? Що се не скриете с вашите слагачески обвинения към форумците! Прочее, картинки да сте публикували или това са първите ви мнения?

LePenseur
снимка на LePenseur

От инструкциите на г-на Мюлера досежно хакването на админите (хак да им е!) разбрах следното: проблемите на всички мишки ще изчезнат, когато на котарака се закачи звънче. Остава само един малък проблем, знаете кой е... Вероятно затова котакът господарски се разхожда с гордо вирната опашка, понякоа е с чизми и понеже е мъжки, препикава всичко в одаята. А мишките се спотайват в миша дупка. 

John Slow

Абе, хич не са ялови

Няма, мами, няма. 😁

Страници