Quantcast
Божков определя нов собственик на "Левски" с онлайн анкета | Page 2 | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

67 постове / 0 нови
Последно съобщение

Страници

Zmeja

А представете си, че болшинството участващи в анкетата пожелаят, въпреки всичко, акциите да отидат при Бойко Методиев Борисов?

Има логика защото ТОЙ е единственият, който реално може ДА УРЕДИ финансирането на отбора, примерно по 20 млн. на година без ДДС в продължение на 10 години..

Zmeja

целта на Божков не е да помогне на ФК Левски, а да използва кризата в този клуб в своят конфликт с властта в България.

Фактът, че някои от т.н. футболни деятели се оплакваха, че Божков изобщо не е стъпвал на стадиона в Подуяне, е доказателство че натресеният му футболен клуб му е бил само в тежест и съответно последна грижа като спортен клуб.

Васик

Ами Божков не си е показвал задните части, а Сираков е показвал

Under_My_Thumb

 След първия гол обаче нервите на Сираков не издържат и той показва задника си пред агитката на "сините". Моментът е повече от скандален. "Наско Сираков, уж абсолютен професионалист, който падна до плебейското ниво на някои, като си показваше задните части и се хващаше за слабините пред целия стадион…", "Защо сряза ореола, Наско?!", "До края на мача публиката чинно аплодираше голмайстора, за да не ѝ покаже в натура нещо още по-неприлично", пише в пресата на другия ден. Любопитно е, че не всички издания от онова време отразяват скандалното шоу на капитана на Левски.

https://www.sportal.bg/news.php?news=540890

 

Звън®
снимка на Звън®

Citimen

Съгласни ли сте да се забрани сега и в бъдеще имената на българските мъченици и национални герои...

 

Възможен е и друг подход - всички футболни отбори задължително да носят имена на личности от българската история. Така ще се популяриза нейното изучаване и 80% от населението ще станат нейни вещи познавачи. Ето няколко примерни заглавия на репортажи от "А" историческата лига.

 

"Баба Тонка" полегна на "Ботев" от Пловдив.

 

"Раковски" посече "Стамболов" на собствения му стадион.

 

"Хан Крум" отсече главата "Борис III".

 

"Чардафон" наниза три на "Треперко паша".

 

"Бате Борисов" от Банкя опъна четири на "Левски" от Подуне.

 

"Яворов" от Чирпан рецитира на "Райна Княгиня" "Две хубави очи, музика лъчи" и пет гола за едно полувреме в Чирпан.

 

"Фердинанд" абдикира насред София - губи с 3:0 от "Ивайло Бърдоквата".

 

"Асен и Петър" не успяха да въстнат! Съдията грозно ги посоче и свири две дузпи за "Александър Цанков".


 

Интервал

"Самуил" от Плевен угаси светлината в края на тунела за "Яворов" от Чирпан. Опипом търсят оцеляване в групата. Един на сто е оптимист.

Звън, поредно попадение :))) посмях се! Остави, че ще се чуе за националните герои, но и колко градове ще се чуят. Има нужда, щото и географията куца.

Citimen

😂👍

Доц.Трътлев

😂

Under_My_Thumb

Васил Петев:

 Сега се събудих. Прочетох новините.
Що се отнася до предложението на Божков, пиша най-бързия коментар в живота си:
„ХАХАХАХАХАХАХА!”
Много ме радва този пич! Цело село е в шок!
В следващите часове 99 процента от настоящото Политбюро, ще се изкаже с думите:
“Как не го е срам! Подигравка с Левски!”
А, подигравката е с тях, не с “Левски”. “Левски” си е “Левски”, с или без Божков.

Всъщност, “номерът на Черепа Божков е брилянтен: „идва време за избори“ с „електронно гласуване“. И че не става дума /само/ за „Левски“!

Evasion

Поредните циркаджийски номера от PR кампанията на божков срещу Б. Б., отново за сметка на любимия клуб. 

Zmeja

Не са "циркаджийски номера", а борба на живот и смърт, макар и неравностойна.

PlaNed
снимка на PlaNed

... отново за сметка на любимия клуб. 

"Любимия"? На кого?

Ако за 20-30% от населяващите територията Левски е "любим" отбор, то за още толкова той е "най-омразен"

За разлика от мнозина "милеещи" за отборите, Божков е хранил и едните и другите...

За Черепа не се чуваше почти нищо от години. Предполагам, че за 80% от търкащите билетчета дори не са подозирали, че работят за него.

Считам, че той е достатъчно умен и знае какво прави, за да има необходимост от моята подкрепа, но бога ми, доставя ми удоволствие начина по който ги пържи. Почти като девиза на тотото: "с малки стъпки, но редовно"

Evasion

Моят любим отбор... бОли ме фара за онези, които го мразят, ако ще да са 99.9% "от населяващите територията"... това си е техен проблем.

 

Evasion

Не са "циркаджийски номера", а борба на живот и смърт, макар и неравностойна.

По отношение на "Левски" са точно циркаджийски номера. Както вече бе отбелязано тук от един колега, славист, само пълен тулуп може да си помисли, че плиткия номер с джиросването на акциите на "Левски" на Б. Б. може да има някакъв друг ефект, освен медиен. 

Solace

Не знам дали ще е последният, но Божков със сигурност не е първият с такова отношение към любимият ви клуб.

Но защо търпяхте 30 години отношение? Миша, Борат, финягата и т.н. - хрантутиха, осигуряваха едни пари срещу спокойствие и толкова. С какво те допринесоха за стабилизиране и развитие на клуба в спортно-техническо и административно отношение?

Допуснахте откровени галоши в управлението (Баждеков беше изключение, разбираше си от работата, въпреки други кусури), и гък не казахте. Оставихте да ви събличат треньор до същия този Сираков (който се зарече дс не стъпва на Герена, ама май замириса на едни парички сега), и пак гък не казахте. Оставихте наркоманите да ви обяздят агитката, и пак гък не казахте. 

 

П.п. не го приемай като лична нападка. Отнася се не само за фенската маса на 1914, отнася се за феновете на ЦСКА, Ботев Пд, Локо Пд, Берое, Спартак (Вн), Черноморец и т.н. - навсякъде, където назад в годините се намесваше "бизнесмен" с политически протекции. Делиорманци не ги включвам, щото клуб с 3,5 фена не е показателен, но те са категорично потвърждение на правилото - докато агата дава кренвирши с лютеница, всичко ще е ОК.

ПероВТ

Както е тръгнал конфликтът, май накрая ще си мерят уменията две групи килъри. Да имате спомен спорове между мутри да са били уреждани в съда?

Citimen

Един приятел левскар вчера ми се жалва: "Докъде стигнахме - турската етническа партия ДПС да е собственик и бащица на "Левски"! Какво общо има турското ДПС с "Левски"?" Трябваше да му подскажа, че имат общо, много общо - от едно котило са, котилото на ДС. Не става въпрос за царския клуб "Левски" преди 9-ти, а за посткомунистическото уродливо творение на ДС, измислено като перачница на пари и узурпирало името на Апостола. Управлявано от дълъг списък с мафиоти. Вие знаете кои.

Chesanot
снимка на Chesanot

Тити, стига си циврил! Като не ви харесва Шиши, не знам кога е получил отбора ПАК, да ви храни, защо не си намерите друг благодетел, който да сложи на масата "едни пари" и купи отбора? 

Дебелия, почти като хиената на Петьофи, се писа благодетел. Не ви харесва? Помолете Огнян Дойнов, който си няма още отбор или някоя бизнесуомън - Цецка Кафето или Петя Славова?

Защо някой ТРЯБВА да подарява отбора на някого?

Ако нищо не струва, постъпете като Литекс, който се преименува на ЦЕЦЕКА.

Талибан

Имената на национални герои са само имена на национални герои, а не на спортни клубове!

Тва е традиция в цял свят, да се кръщават клубове на национални герои, не е българско изобретение...

Evasion

Така е. Дори и циганите си имат централен спортен клуб, наречен на името на техния герой Асан.

Citimen

И в коя нормална европейска страна дрогирани лумпени или комплексирани негодници, "помпащи самочувствие" /фалшиво/ от отъркване в името на някой герой, скандират пияни-заляни или надрусани името на светец или друг национален герой, дал живота си за родината им. В коя нормална европейска страна?

Талибан

И мен що трябва да ме вълнува това? "Левски" съществува над 100 години. Ти ли точно ще му смениш името? Мрънкай си...

Citimen

Верно ли отборът на Държавна сигурност и ДПС "съществува над 100 години" 👮👳 Вие в Подуене история не учите ли? Не петнете името на Апостола, перачи на пари и мафиотски слуги!

Талибан

И в коя нормална европейска страна дрогирани лумпени или комплексирани негодници, "помпащи самочувствие" /фалшиво/ от отъркване в името на някой герой, скандират пияни-заляни или надрусани името на светец или друг национален герой, дал живота си за родината им. В коя нормална европейска страна?

"Левски" не се казва така заради лумпените, нито ще си смени името заради тях.

Citimen

В коя нормална европейска страна, попитах, някой скандира надрусан името на светец или национален герой, докато люпи семки или попържа и се млати?

Evasion

Ми не знам, не ме интересува. Па ти си провери, щом така си се развълнувал...

Sine_metu

Левскарите са на път да станат първите осъзнали се у нас.

Забравиха как преди 30 години викаха „кой не скача, е червен“ и набързо си спомниха как хранеха червените. „Държавата, държавата, оле-оле-оле-оле“ :)

Звън®
снимка на Звън®

Тити Папазов преди малко е съобщил за постъпило ново дарение за ФК "Левски" на стойност 350 хил. лева. То е от братята Мюмюн и Ибрахим Карадавул,  собственици на голяма говедовъдна ферма в Делиормана, с адресна регистрация в гр. Исперих. Братята даряват и един вол, който по тяхна заръка трябва да се опече на шиш по време на предстоящото събрание на акционерите. Те споделят, че и други бизнесмени са готови да помогнат на "Левски", но това ще стане след празника Рамазан байрам, който тази година е от 23-ти до 24 май.

Citimen

Г-н Звън е безмилостно правдив 😁😂👍

Талибан

В коя нормална европейска страна, попитах, някой скандира надрусан името на светец или национален герой, докато люпи семки или попържа и се млати?

Разбирам болката ти, но не мога да ти помогна.

Страници