facebook
twitter

Вие сте тук

4 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Принц Хари записа песен с Бон Джоуви

Британският принц Хари, който се отказа наскоро от кралските си титли, записа песен с рок звездата Джон Бон Джоуви. Записът е направен в легендарното звукозаписно студио "Аби Роуд", в което са работили четиримата от "Бийтълс".

Сингълът е замислен като помощ за фондацията на херцога на Съсекс, наречена Invictus Games. Тя е организатор на адаптивно мултиспортно събитие, замислено от самия Хари. В него ранени или болни военни или ветерани участват състезания в девет спорта, включително баскетбол на инвалидни колички, волейбол в седалка и гребане на закрито.

В клипа Хари и Бон Джоуви се срещат на пешеходната пътека пред звукозаписното студио, на която е направена снимката за албума "Аби Роуд" на "Бийтълс".

Все още самата песен не е пусната за слушане или сваляне от интернет. Само страницата на Хари и съпругата му Меган в "Инстаграм" - @sussexroyal, пусна кратък "тийзър", който показва как Бон Джоуви и принцът започват записа.

 

Към статията във в. СЕГА
peniko

Сега очакваме Меган да запише песен с Шер, а бебето - с Джъсти Биберона.....

Джиджи

Що, бе? ?

 

Хари просто се наслаждава на свободния живот – такъв, какъвто си го избра! ✌️✌️

D9

След като ги отбиха от кралската кърмилка, търсят с Меган всякаква халтура да изкарат някой долар. Колкото Меган е артистка, толкова Хари е певец ама карай да върви...смешници!

×