facebook
twitter

Вие сте тук

4 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Словашки министър подаде оставка след кръчмарско сбиване снощи

Арестуваният снощи след пиянско сбиване министър на околната среда на Словакия Ласло Солимос подаде оставка, информира РИА Новости.

"Готов съм да поема отговорност за поведението си вчера. Съжалявам, че четиригодишната ми работа завърши с такава погрешна стъпка", каза Солимос.

БГНЕС припомня, че полицията в Братислава задържа в сряда вечерта пиян министъра на околната среда Ласло Солимос и брат му, които се скарали с персонала в един ресторант и разбили входната врата на заведението.

Солимос и брат му са излизали от азиатски ресторант в нетрезво състояние. Солимос е крещял, че е министър на околната среда, а брат му ритнал една от стъклените врати и я разбил. Двамата мъже се хвърлили пари на работниците в ресторанта.

Според полицейския доклад, двама мъже са нападнали физически персонала на заведението, а при излизането си единият е разбил стъклената врата на входа. Извършителите са отведени в близкото полицейско управление.

Нанесените от двамата братя щети са в размер на 1000 евро. След инцидента един от служителите в ресторанта е потърсил медицинска помощ.

Органите на реда са започнали разследване на хулиганство и нанесени имуществени вреди.

„Президентът ще приеме оставката на министъра на околната среда Ласло Солимос“, заяви Мартин Стрижинец, говорител на президента Зузана Чапутова.

 

Към статията във в. СЕГА
ЗИП
снимка на ЗИП

Въх всичко бях виждал, но действащ министър да се бие, кат хамалин в кръчма все още не....

 

:)

 

Помня, че Тръмп едно време праееше изпълнения на кеч турнири ама тогава още не беше президент а просто обикновен милиардер...

 

https://www.youtube.com/watch?v=jkghtyxZ6rc

https://www.youtube.com/watch?v=5NsrwH9I9vE

 

:)

Mihail Mihaylov

Тоя е от малцинствата (партия „Мост“, нещо като унгарско депесе) и всъщност се казва Шолимош, а не Солимос и е заместник-премиер, но това са подробности от пейзажа. Важното е, че заместник-премиер си ходи по кръчмите без никаква охрана и даже отнася малце бой от случайни посетители, без да риве после по медиите.

Boris65

Били са се по европейски , не като евразийци !

×