Quantcast
Манолова: Представили сме 14 тома доказателства за нарушения на изборите | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

17 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Манолова: Представили сме 14 тома доказателства за нарушения на изборите

Независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова разкри в Студио Хъ на 7/8 TV част от фрапиращите според нея нарушения на местните избори в столицата, заради които тя обжалва резултатите. Вчера се проведе първото заседание на съда по делото, на което бе отказано ново броене на гласовете, но бяха назначени технически експертизи. 
“Наистина сме представили многобройни доказателства, които сме класирали в 14 тома. Поправки са правени в нарушение на закона, защото пликът  с протокола от секционната комисия трябва да е запечатан и се носи в общинската комисия и там се отваря в присъствието на член на общинската избирателна комисия. Но това не се е правило – назначени сътрудници, служители на столична община и на общински дружества – те са отваряли и са извършвали корекциите. Фрапантни случаи – 7 хиляди недействителни, плюс 7 хиляди граждани на Европейския съюз, които уж са гласували, а по официални данни те са само 44. Над 7 хиляди са гласовете за Йорданка Фандъкова в ромските секции. Като съберем три по 7 хиляди, една груба сметка показва, че има измама”, обясни Манолова.

Според нея е много важно да се отворят и секции за недействителните бюлетини и да се види защо те са обявени за недействителни бюлетини. “За да бъдат пресечени част от тези безобразия, е задължително да се въведе машинно гласуване и електронен вот. Проблемът е, че в бюджета, който в момента се приема, не са заложени пари за машини. Аз се обърнах няколко пъти към народните представители да направят тези корекции. Представете си какво ще стане когато нашите сънародници зад граница гласуват? Тях не могат да ги манипулират. Не могат да ги накарат да гласуват и да си снимат бюлетината,” каза още Манолова.

Към статията във в. СЕГА
Кара Колю

"Манолова: Представили сме 14 тона доказателства за нарушения на изборите"

14 тона? Браво...

Zmeja

14 тона или 14 тома?

чугуналенина
снимка на чугуналенина

1 том тежи 1 тон... 

nobody2

колю обичайно си чете каквото на него му е изгодно. а кво му е изгодно - и той май не знае. но не е трол. душата му е такава.

subject

Тия 14 тома/тона как ги закараха ? 99% съм сигурен, че са ползвали бусове с двойни дъна.

майор

Мудокрепителите Му, не се бутайте...

И за разнообразие, си включвайте мозъка ?

paragraph39

ВЪХ!?

От една печатна/или редакторска?/ грешка в заглавието, направихте история- и нито един коментар по същността на съдържанието на дописката!

Става въпрос, все пак, за Твърдение пред Съд/+ приложени доказателства към него- според твърдящите/ за "фрапиращи" нарушения на Изборите! И това е по- и най-важното! Върху него се съсредоточете, форУМНИци!

 

 

vasilevil

Майче прави партия защото само в теб голаглавия и бсп-то са надеждата ни да свалим от власт тоя бай тошо №2.

Тъмно пиво

Надежда в БСП?! И ако се осъществи тази надежда какво да чакаме? Луканов №2 или Виденов№2? А?

nobody2

ти па кво против имаш срещу луканов? той докара филип димитров,

а жан виденов докара иван костов.

и?

mi6osp.

14 тоНа.

Манолова?

Айде бе!

Журналисти и редактори, сър!

 

И 14 тона доказателства да представи Манолова , все тая.

Все пак има напредък- костинбродските бюлетини даже не стигнаха до съда.

nobody2

а един костенбродец даже стана министър. за благодарност, че не предаде заверата.

има още един такъв министър - тоя, дето хариза булгартабак.

ся ни заглавичкват с хорицата, дето си турнали отрова за мишки, и дете си отишло.

а един друг, дето........... - се кефи на солунския рибен пазар. бог с ним.

Zmeja

Меглена Кунева навремето ни уведоми официално, че материалите по присъединяването на България към ЕС са няколко тона и затова няма начин да ни запознаят (нас непосветените!) с подробностите по присъединяването.

Тъмно пиво

Григор Лилов беше писал, че са секционните комисии в София били със стотина повече от обработените секционни протоколи. Майчето дали има някакви данни по този въпрос.

торбаЛан

Майо, внесли сте 14 тона хартия. Дали са доказателства, ще реши съдът. В който ние безрезервно вярваме (по ЗИП).

Васик

Софиянци никога не са избирали Фандъкова. Това показва колко нагла е Фандъкова, защото тя много добре знае, че никога не е била избирана от софиянци