Quantcast
Свинар удари с палка служител на БАБХ | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

8 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Свинар удари с палка служител на БАБХ

36-годишен жител на Ахелой е ударил със сгъваема палка служител на Областна дирекция по безопасност на храните - Бургас, съобщи местната полиция. Инцидентът е станал вчера при евтаназия на прасета. "Извършителят на деянието е задържан за срок от 24 часа, като е уведомена Районна прокуратура - Поморие. Образувано е досъдебно производство", заяви още МВР.

Бургаският сайт "Флагман" съобщи любопитни подробности за инцидента. Евтаназията станала факт след публикация на самата медия, че животните скитат повече от месец безпризорни в посевите между Ахелой и Каблешково. Хранели са се посевите на местни производители. При проверката инспекторите установили, че прасетата са без ушна марка и с неизяснен произход. Те били собственост на шестима стопани, които вероятно са ги пуснали в землището, за да ги укрият от проверките заради Африканската чума. Умъртвени в крайна сметка били 99 прасета.

Към статията във в. СЕГА
Скрудж

Очаквам информация и как сВИнЯ е ударила с палка служител на БАБХ

dobadoba

Не са малко 99 свиньи.

⚓️

вила

евтаназия на прасета

 

Ако написаното е ВЪЗМОЖНО  и се е случило,то вече имаме първите прасета с ЕГН,лична карта,нормална мисловна  дейност,не са поставени от закона под запрещение....,защото,евтаназията е поискана от Човек доброволно  ДОБРА/ХУБАВА смърт.Ама пък,от полуграмотни  казано за себеподобни звучи по-така,нали?Не може да има евтаназия при животни.

 

марк

 

 

 

                        Тези гадове колко здрави и невинни животни погубиха , че сега някой от тях изял една палка не е никаква трагедия . Не говоря за разбитите човешки животи . Ама единият е свинар а другият ''служител''. На онази с косата !

Желязко Желев

                На въпросния свинар служителите на БАХ трябва да измият краката и поискат прошка.Да възприемат случилото се като сериозно предупреждение.

                В един друг район при подобно поведение ще има заклани,но не свини.

                И преди писах за това,сега пак предупреждавам.

                 В БАЛКАНА ДЕЙСТВАТ ДРУГИ ЗАКОНИ. Там правят това което трябва и не мислят какво ще им струва.

                Истина е че със свито сърце чакам новината.Не че ми е жал за някой малоумен плъх на служба.Жал ми е за човека дето ще го лежи.

Forza NATO

Умъртвени в крайна сметка били 99 прасета.

В памет на жертвите:

 

https://www.youtube.com/watch?v=La4Dcd1aUcE

Сироко Леванти

Свинар удари с палка служител на БАБХ

Щото свинар. Краварите не правят така.