Quantcast
Николай Малинов: Путин ни благодари за дейността и даде съвети | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

137 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Николай Малинов: Путин ни благодари за дейността и даде съвети

Руският президент Владимир Путин награди с орден обвинения от българската прокуратура в шпионаж лидер на движение "Русофили" Николай Малинов, съобщава ТАСС. Орденът е връчен в Кремъл по повод  Деня на народното единство. Сред другите наградени са почетният консул на Русия в град Сейнт Джонс Джон Стюарт Дюрант, председателя на общественото обединение "Славянски културен център" Татяна Кузина, председателя на руско-колумбийската търговска палата Оскар Лопес, почетният професор от Талинския университет Рейн Мюлерсон, кметът на френския град Монпелие Филип Сорел, генералният директор на италианската Групата Енел Франческо Стараче и др. 

"Най-важната ми среща беше с Путин и, за мое щастие, имах възможност да поговоря 5-6 минути с него за България, за "Русофили", за това, което правим и за неговите оценки, заяви по-късно пред bTV Малинов. По думите му Путин е благодарил за това, което правят и е дал определени съвети за това как би следвало да се развият нещата. "Явно внимателно следи процесите", подчерта Малинов.

Той призна, че се е срещнал с изгонения за 10 г. от България пенсиониран генерал от разузнаването Леонид Решетников, като те са се видели като приятели. Със сочения от прокуратурата за основен благодетел на противодържавната дейност Константин Малофеев, обаче, Малинов не се е виждал. Председателят на движение "Русофили" подчерта, че ще се прибере в България.

В същото време прокуратурата обяви, че главният прокурор е поискал проверка на съдията, който е пуснал Малинов в Москва. "След сигнал от наблюдаващия прокурор от Специализираната прокуратура по досъдебното производство с обвиняем Николай Малинов, главният прокурор отправи сигнал до Инспектората към Висшия съдебен съвет и административния ръководител на Специализирания наказателен съд". Пресцентърът на ПРБ публикува и пълния текст на сигнала на главния прокурор

.

 

 

Към статията във в. СЕГА

Страници

graoveca

***

viking battle

Няма какво да добавя! Поздравления!

тодор георгиев1...

Такива винаги ще има-готови да служат на чужди интереси срещу своя народ.

Phoenix59

Честито г-н Малинов ! Дано се помни вечно !

Mavrodinov
Юда
Миряна Б.

Типичен граовец - без орден, ама на село- гений.

graoveca

Типичен граовец - без орден, ама на село- гений.

Аааа, не си познала, я вече не съм на село у градо съм, тука съм у Софията, с калните гуменяци барабар, да дразним възпитаните ... :-)

paragraph39

/:/ "След сигнал от наблюдаващия прокурор от Специализираната прокуратура по досъдебното производство с обвиняем Николай Малинов, главният прокурор отправи сигнал до Инспектората към Висшия съдебен съвет и административния ръководител на Специализирания наказателен съд". Пресцентърът на ПРБ публикува и пълния текст на сигнала на главния прокурор...

.........................................................................................................................

Тия, в Прокуратурата, "абсолютни...сигналчици"!?!

НЕ е работа на Прокуратурата да /си/ пуска сигнали, а е длъжна да РАЗСЛЕДВА сигнали- и да предявява и повдига Обвинения срещу Обвиняем и да ги поддържа в Съд, ако има достатъчно и ГОДНИ доказателства!!!

Впрочем, по Закон, разследващите и Прокуратурата са длъжни да събират НЕ само обвиняващи доказателства, но и оневиняващи такива! ТЧК

Giacomo Grelli
снимка на Giacomo Grelli

Никакво въображение нямат тия в Кремъл.Орден.....Друго си е, ако му бяха дарили едни копчета за ръкавели.След молитвена закуска пред ''Василий Блажени''.

mi6osp.

 

С връчването на ордена Путин прави за смях прокуратурата ни.

 

Гласът

С пускането му да пътува до Москва да си вземе наградата, докато срещу него има повдигнато обвинение за шпионаж, българската прокуратура прави за смях и себе си и цялата съдебна система в България. Не е за първи път. 

Ace_

Да видим дали ще се върне.

 

Прокуратурата трябва да черпи - ще добави още доказателства към делото. 

Гласът

Защо да не се върне? Русия открито се гаври с България. В Русия знаят колко струва българската прокуратура (и съдии) и явно считат, че цената е напълно по възможностите им. 

dream team
снимка на dream team

Ще добави дръжки. Те да се оправят със старите доказателства, че ги няма никакви.

Ace_

Не съм подробно запознат с наличните доказателства, за да ги оценя. Но определено подобен орден налива вода във версията, че добре е обслужил руските интереси.

paragraph39

/:/ Руският президент Владимир Путин награди с орден обвинения от българската прокуратура в шпионаж лидер на движение "Русофили" Николай Малинов...

.........................................................................................................................

Всъщност, при Демокрацията, "Обвинен" НЕ означава виновен!!! ТЧК

"Обвинението", пък било то прокурорско, медийно, форумно и прочие, е само едно Твърдение- което може да да бъде потвърдено или отхвърлено в /от/ Съд!

При Демокрацията, НЯМА виновен преди Съд и осъдителна присъда на Съда!

При Демокрацията, основен правен принцип е: "Всеки е НЕвинен/НЕвиновен/- до доказване на противнато в Съд, с влязла в законна псила осъдителна присъда!". 

И това го знае и разбира дори всяко хлапе- ако НЕ е закърмено с ЕТАЦ, де!!!

Ерго, Н. Малинов е НЕвинен/НЕвиновен/- и няма пречки той да бъде награждаван от Путин, Борисов, Тръмп или който и да е, ако който и да е от тях/ или всички, дори/ има такова желание!
Много шум за нищо! ПФУ!

 

xantip

Всичко,което си написал е вярно,Но...Лицето Н.Малинов има ограничение за напускане на пределите на страната,а е в Русия-в това е проблемът.Никой не твърди ,че е виновен в нещо  или осъден преди да се произнесе коомпетентният орган.

bay Dragan

http://media.snimka.bg/s1/6461/039166300.jpg?r=0

Всесилните закон не ги лови!

Ace_

Параграфе, я колко пост за нищо си написал. Дали е виновен/невинен няма никакво отношение относно пречките той да бъде награждаван. Жужо винаги може да си го награди за вярна служба, независимо от мнението на българския съд.

Беден Бохем
снимка на Беден Бохем

Това е нелош пример за асиметрична реакция. 

:)

Нашите вадят нож. 

Човекът предлага питка, да си я нарежем. 

☺️

paragraph39

АСЕ,

/:/ Параграфе, я колко пост за нищо си написал. Дали е виновен/невинен няма никакво отношение относно пречките той да бъде награждаван. Жужо винаги може да си го награди за вярна служба, независимо от мнението на българския съд.

..........................................................................................................................

Май, повтаряш тезата ми?!

Вероятно и си я разбрал/а/?!

Тогава приеми, че постовете ми НЕ са заради тебе, а заради други, които, може би, НЕ знаят или НЕ са разбрали досега, що е то Обвинение и Вина при Демокрацията?!

 

Доц.Трътлев

България да не се услушва, а да отговори реципрочно.?

Гласът

България да не се услушва, а да отговори реципрочно.?

Това няма как да стане. 

аман бе

Да награди Навални със "Стара планина" ли?

бонго-бонго
снимка на бонго-бонго

Не съм подробно запознат с наличните доказателства, за да ги оценя. Но определено подобен орден налива вода във версията, че добре е обслужил руските интереси.

Служенето на руски интереси само по себе си не е престъпление. Развитието на българо-руски отношения в служба ли на руските интереси - несъмнено. Но въпросът е дали с конкретни действия е застрашил националната сигурност, издал държавна тайна и т.н - целият набор го има в НК. Но там член за "служене на чуждестранни интереси" само по себе си няма. 

Орденът също не е доказателство за нищо. Награждаваме ли редовно разни посланици, преди да отпътуват от страната - награждаваме. Служат ли те на интересите на техните страни - служат. Но ние ги награждаваме за приноса им към подобряване на отношенията между България и съответната страна.

Слава Богу, все още не сме стигнали до етапа някой да го затварят , само защото бил русофил.

Гласът

Орденът също не е доказателство за нищо.

Орденът не доказва престъпление, естествено, но доказва, че получателят служи на руските интереси. Освен това е нагледно свидетелство как Русия обича да се гаври с по-слабите от нея. 

 

Сравнението с ордените раздавани (по протокол) на чужди посланици е неуместно. 

Mavrodinov
Аз съм русофил. Този е Путинофил. Аз съм путинофоб. Има голяма разлика.
JollyRoger's

На любимият ти Вожд преди дни едни мошета Му връчиха факла. Той обслужва ли еврейските интереси, според теб и колегата ти по смяна? Ще го анатемосате ли и Него като предател на дЕсната пожарникарско-суджуклийска кауза? ???

usmivko

С'я що ревете? Борисов има и орден и медал от Русия, ама вчера гласувхте за него!       Орден за заслуги в борбата с международния тероризъм от Федералната служба за сигурност на Руската федерация – октомври 2008 г.

Mitnicharъ

Тази руско-шпионска афера постепенно се превръща във все по-голям фарс :D

Страници