Quantcast
Близнаци се опитват да объркат делото за провокациите на мача с Англия | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

6 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Близнаци се опитват да объркат делото за провокациите на мача с Англия

 

„Изобщо не съм бил на мача с Англия, на трибуните е бил моят брат близнак”. Това заяви в  Софийския районен съд 18-годишният ученик Цветан Георгиев Гечев, който досега единствен е обвиняем за расисткия скандал на стадион „Васил Левски”, пише trafficnews.bg.

Според обвинението тийнейджърът е демонстрирал нацистки поздрав с изпъната нагоре дясна ръка, показал е среден пръст, а освен това два пъти е смъквал анцуга си по време на футболния двубой.

Магистратите трябваше да решат дали да оставят Гечев за постоянно в ареста, както поиска прокуратурата.  

Неговият брат Димитър също се появи в съдебната зала и заяви, че именно той е бил на мача, а по това Цветан е бил в дома на приятелката си. Димитър дори отишъл само в Първо районно управление на СДВР да си признае, но полицаите му казали да си ходи.


Защитата на Цветан Гечев поиска Димитър да даде показания , но съдията Станислав Седефчев отказа. Наблюдаващият прокурор Боянка Младенова контрира, че братът вече е бил разпитан и това е приложено към делото.

Към статията във в. СЕГА
Bauleiter

Два пъти си смъквал анцуга???!!! Тоя си е направо за доживотен, бе!!!

miles

Не можах да разбера къде е объркването тук?!

nottheone

ми ся?

?

маняна
снимка на маняна

Близнакът Димитър е обяснил на полиците от Първо РПУ, че  докато се е опитвал да заслони очите си от светлината на прожекторите чрез изпънатата си дясна ръка, му паднал анцуга, защото е забравил да го придържа. Той демонстрирал и пред тях лабавия ластик на своя анцуг, който действително се свякъл веднага щом Димитър престанал да го държи. Полицаите, обаче, не се трогнали и по думите на очевидци му рекли "Ходи си, Димитре!". Което той и направил, клатушкайки се като пингвин?, поради неизправния ластик на злополучния си анцуг.

След като описал историята си и на магистратите, те го отпратили със значително по-неласкави думи, а той , на свой ред, им показал безименен пръст и така предизвикал 45-минутно обсъждане дали може да бъде задържан за неуважние към съда. В крайна сметка бил изведен на улицата от разсилния, с когото влезли в спор къде по-конкретно да си ходи.

По случая е образувана дописка.

дъртреалист

?