Quantcast
Премиерът Борисов свиква извънредно Съвета по сигурността | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

11 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Премиерът Борисов свиква извънредно Съвета по сигурността

Министър-председателят Бойко Борисов свиква утре, 15 октомври, заседание на Съвета по сигурността във връзка с рязкото изостряне на ситуацията в Сирия.Това съобщиха от пресцентъра на Министерски съвет. В рамките на консултативния и координиращ орган към Министерския съвет ще бъде обсъдена обстановката в Северна Сирия и свързаните с нея процеси от регионалната и международна сигурност. След края на заседанието на Съвета по сигурността са предвидени изявления за медиите.

Припомняме, че преди два дни премиерът заяви, че"Към днешна дата мога да потвърдя, че Ердоган имаме ясна уговорка на базата на споразумението, на добросъседство и турските власти стриктно, коректно спазват споразумението към България. Имаме нулев миграционен натиск. Не виждам никакъв смисъл да се строим и да се подготвяме с лагери", заяви Борисов, цитиран от "Фокус". Според него дипломацията е много по-важна, отколкото силовите действия. "Ако са жени и деца? Айде ако са мъже иди-дойде, но ако са жени и деца и ги нахвърлят ей така по оградата, какво ще правим?  Дипломацията, споразумението, добросъседските отношения с Турция са важни", заяви премиерът. Преди дни Ердоган заплаши, че ако Европа го смята за окупатор, той може да пусне над 3 млн. бежанци към континента.

Според Борисов войната във Сирия е причина да се обърне по-голямо внимание на мигрантския натиск. "Това е един процес, който се подкрепя от Европа, Щатите, Канада, Австралия, Япония и ООН. Той е изключително важен и жизнен на дневен ред, защото войната в Сирия, в Либия, ситуацията е просто изключително сложна. Тази война, която е в Сирия, десетки хиляди бойци на ислямска държава и техните семейства ако щете и ние трябва да бъдем много подготвени. В ООН кралят Абдула е дал пример за България как държава с мюсюлманско население, няма нито един засечен ислямски боец по света. Това се дължи на работата на нашите специални служби, на прокуратурата", коментира премиерът.

Към статията във в. СЕГА
Simplicissima
снимка на Simplicissima

ВСЕ ОЩЕ НЯМА КОМЕНТАРИ

Е кво да Му коментираш.

По изказ и снишаване отдавна е паднал под нивото на бай Тодар Живков. Ама много под.

А вече и на фасон го докарва като бай Тодар от последното заседание на ПолитбЮро, кога му взеха властта из ръцете.

 

Илияна Кирилова ?

Предводител на ...

Айде ако са мъже иди-дойди

Тарадудам ... 

2рee

Мерки по сигурноста-

1. Откриване на нови Дюнерджийници - да се определят стратегически места на пътникапотока и се отдадат под аренда на майстори дю....уууууу.

вила

Ще  търсят фърчикоптери и самолети за дезертьорството му, той вече го каза

Джиджи

??

Доц.Трътлев

Ако не е шубелия, няма да слуша и изпълнява безприкословно.

маняна
снимка на маняна

Като гледам подскоците на къдравата Му мисъл, се тревожа дали ще съумее да предаде вярно заръчаното му от и. д. херомустафа. Дано Му го сбият в две-три прости изречения. 

wreckage
снимка на wreckage

В ООН кралят Абдула е дал пример за България как държава с мюсюлманско население, няма нито един засечен ислямски боец по света. Това се дължи на работата на нашите специални служби, на прокуратурата"

След тва си изявление кралят Абдула тръгна да се разотива по къщите си, но таман беше стигнал до вратата на ООН-то, когато се присети, че е пропуснал нещо, връцна обратно, качи се на трибуната и добави, че Боко е голема работа. 

Кара Колю

А бе, глаголите си тукънка, щото не сте на дерджето на византийците... или на арийците...

В държавата ни спокойно... ни терорист (Пу..пу..пу..) ни сърцеяди се видят...

Немал достойнство Бочко... Бил се гънел пред Ердоганя...

По-хубаво ли щеше да е да се тупа у гърдите с викове Булгар... булгар.. и да се чудим как да ги храним пазим и ние от тях да се пазим?

П.П. Някои тук, щом речем нещо за Тодар, се подмокрят и отпред и отзад, ама забравят за реекспората на нефт и метали...

Забравят за цалувките с Льоня, Никита и цялото политбюро на ЦК на КПСС...

Бочко- в момента- води единствената разумна политика... Затуй - сутрин щом станете - ударете един намаз къде Софията, и благодарете Богу... На Него де ?

vega6

Тея с белите пристилки на теб няма как да ти помогнат.