facebook
twitter

Вие сте тук

49 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Русия изстреля балистични ракети от ядрени подводници (ВИДЕО)

Ядрените подводници на Руската федерация "Тула" и "Юрий Долгорукий" изстреляха балистични ракети по цели на полигон в Камчатка и в Архангелска област, като част от военни учения, съобщава агенция TACC, цитирана от Фокус. Руската агенция се позовава на информация от съобщение на Министерството на отбраната на Руската федерация.
„На 24 август в съответствие с плана на военните учения, успешно бяха изпълнени изстрелвания на балистични ракети „Синева“ от стратегическите подводници „Тула“ и Юрий Долгоруки“, съобщава министерството.
Министерството заяви, че ракетите са изстреляни от района на Северния ледовит океан и от Баренцово море. 
„Тестовите макети на бойните глави завършиха пълния цикъл на полетната програма и успешно удариха учебни цели на полигоните в района на Архангелск и на полуостров Камчатка“, казаха от министерството.
Министерството отбелязва, че тези изстрелвания потвърждават техническите характеристики на балистичните ракети, както и производителността на всички ракетни системи на подводници.
 

 

 

 

Към статията във в. СЕГА

Страници

МногоУмен
снимка на МногоУмен
Въпреки логиката , твърдогоривните "Булава" така и не се наложиха като надеждната и сигурна морска балистична ракета на Русия. Обратно , по-старомодната тристепенна ,течногоривна "Синева" е безотказна при всеки тест...
JollyRoger's

“Производителност на... ракетни системи...“ Ъхъм... 

Хумангоид

В оригинала е "работоспособност". Как са я сътворили тази ""производителност" един Гугъл знае. Фокус-мокус.

Желязко Желев

           Добре ,че Ким им отври очите за правилната стратегия.Ракети без ум не вършат работа.Безумен и с една ракета Америка стига.

Метла-
снимка на Метла-

Уpа! Пpазник и тоя ленински събото-неделник! 

Желязко Желев

            Всъщност си мисля,че Русия и САЩ са се разбрали.Ще си делнат арктика/затуй САЩ искат Гренландия/ ,Русия ще си вземе и Украйна обратно в кошарата + буферна зона в която попадаме ние.Поне докато Тръмн е на власт ще е така.т.е. следващите 6 години.

           Лоши новини за колониалната ни администрация.Мустафа скоро ще каже какво що.

Кара Колю

"...+ буферна зона в която попадаме ние..."

Че вас защо да ви взема? Вий сте си духом в Россия?

Желязко Желев

            Територията,територията!Ако не пречиш ще ти позволят да останеш.Иначв първо обезлюдяване ,после заселване с верноподаници.Питай Зипа той е спеца по колониални практики и империи.

Самуил Петков

Там са духом...

 

Постоянно мислят за Русия и все четат или пишат за нещо руско..

Но не са лоши хора-сещам се за Сгугню.

Mavrodinov
Браво
Желязко Желев

             Мало Зип прогнози но!
             Полша ще стане американски придатък,ЕС ще върви към разпад без Англия.На САЩ не им трябва конкурент в печатането на световна валута.А засега само ЕС се изхитри приятелски да подкопае САЩ.Англия ще прати у кереча Германия ,щото без малко да стане обратното.

           ЕС пропуснаха своя шанс да привлече Русия и Турция и да станат #1.

САЩ разбраха каква колосална грешка са допуснали и ще поправят каквото могат.Големия въпрос е Китай.Ще приеме това което му предлагат или ще иска повече.

          До няколко години ще имаме нов политически и икономически ред.Тоя дето държи меча ще определя цената на златото,а не обратното/Който държи златото да определя границите на меча.

PlaNed
снимка на PlaNed

„На 24 август в съответствие с плана на военните учения, успешно бяха изпълнени изстрелвания на балистични ракети „Синева“ от стратегическите подводници „Тула“ и Юрий Долгоруки“, съобщава министерството.

Всъщност, министерството съобщава:

МОСКВА, 24 авг — РИА Новости. Подлодки "Тула" и "Юрий Долгорукий" провели пуски баллистических ракет "Синева" и "Булава" из приполюсного района Северного Ледовитого океана и акватории Баренцева моря.

 

fractal
снимка на fractal

Горивото в ракетите не може да стои в тях дълго време и ракетите трябва да се изстрелват периодично и да се подменят с нови без ядрените боини глави затова беше прекъснат договора за ракети с малък и среден обхват за да се изстрелят вместо да се утилизират

СтефанОтВторо
снимка на СтефанОтВторо

Е го поредния експертаджия. Ракети със среден обсег са забранени и унищожени преди повече от 30 години. Нерде Ямбол, нерде Стамбул.

inventus

И горивото и окислителят на течно ракетните двигатели се източва и сменя без проблем.Технологията е отработена още от шестедесетте години и е надеждна но в никакъв случай не е лесна и приятна.Не е това причината.Нямат зор руснаците за старите си ракети. По друга причина го правят и мисля тя е ясна на всички.

Krasimir Chenov

Поредният експертаджия получава факсове директно от Гаварит Масква!

Споко

Партнерите,

Не ви ли прави впечатление КЪДЕ руснаците правят изпитания на ракети /или са правили такива/? На майна си райна, май. Чукотка, Новая Земля, на юг в степите на Казахстан.

До Архангелск няма полигон за изпитания и изстрелване на ракети. Това по повод на "втория Чернобил", "атомната боНбичка" и т.н. на 8-ми там. Великият следовател да изнамери случай от хрониките на НАТО /той има досъп до всички камери и сателити с овенната си операционна система/ и да постне във форума доказателство, че на Северодвинск са изпитвали ракети и от Северодвинск са изстрелвали ракети, кагато и да било.?

Ни пуха, ни пера! 

paragraph39

/:/Русия изстреля пробно балистични ракети от ядрени подводници

.........................................................................................................................

В заглавието: "пробно" изстрелване?!

В текста НЯМА дума "пробно"!

В текста става дума за "УЧЕБНО" изстрелване!!!

При това, става въпрос за изстрелване на "тестови макети"!!! Макетите ли "пробват"?!

Сякаш всяка стрелба с АК-47, например, по време на войскови учения, е "пробване" на автомата?!

Пак манипулции! ПФУ!

 

 

Споко

Ха-ха. По време на войскови учения не съм стрелял. Имах други задачи. Но сме имали т.нар. стрелби - периодично стреляне с автомати и пистолети. Не бяха учения. Тогава с фатмаците и част от офицерите "изписвахме" патроните, които нерегламентирано използвахме за отстрелване на дивеч /преди стрелбите/. В протокололите за гилзите - дописвахме съответната бройка на гилзите, в зависимост от оръжието. ?

СтефанОтВторо
снимка на СтефанОтВторо

А МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА В РАССИЯ КОГА ЩЕ СТИГНЕ БЪЛГАРСКАТА, ЧЕ Е 2 ПЪТИ ПО-МАЛКА?

Споко

Стефчоотвторопомощно "Отец Паисий". Кажи средно какво биха си купили мужиците в Рассия с тяхната минималка, спрямо европейците от България с нашата минималка, моля. Избери си кошничката, вкарай продукти и услуги /количество*цена и дай да видим сравнението. ?

Скрудж

Един мужик с минималка в Раша може да си купи 23 литра водка. 

ЗаРплата - 9489 рублЕЙ, минимална цена на водката - 205 р. за 0.5 л.?

 

Andrij

Стига с тая мин. заплата в Русия.Там тя се използва просто за разни социални подпомагания.Нещо като нашия Гарантиран минимален доход,който за 2019 г. е 75 лв.Страна в която работят 14 млн. гастарбайтери не може да се говори за лошо заплащане.Нали се досещаш,че те не са дошли от хиляди километри за такова възнаграждение.Около 3 млн. са украинци.Все едно негрите от гетата да се оплакват.Не искат да работят,живеят като скотове.В Русия обикновен заварчик получава по 2000$,а заварчик в Газпром по 5000$.Които са на мин. заплата или получават рушвети като нашите митничари с нач.заплата с 680 лв.,или работата е айляк и позволява да се бачка и на друго място.Преди няколко години например работех(т.е. дремех) в офис без задължения за 650 бруто,а когато пожелаех карах нощна в цех за алуминиева дограма и сутринта получавах 80 лв. на ръка.В Русия хората живеят като във всяка друга страна.Има свръхбогати,богати,средни,бедни и мизерстващи.Просто в Западна Европа на бедните и мизерстващите им дават допълнително,щото не са бели на цвят.

вале

Най вероятно това ще стане когато техните цени на тока и бензина стигнат наще.

ИвКо

Ще си делнат арктика ...

Няма да стане без Англия, Дания, Норвегия докато Канада дето също има претенции Щатите ще я сритат набърже. А Украинският въпрос ще се реши малко след обединението на двете Кореи.

Самуил Петков

Глупости..

 

Анимация!

Не съществува никаква Камчатка..

Путинови уйдорми..

Investigator

и да постне във форума доказателство, че на Северодвинск са изпитвали ракети и от Северодвинск са изстрелвали ракети, кагато и да било.

Точно така. Няма експлозия, няма радиация, няма ритнали камбаната АТОМНИ съветски спецЯлисти. Явно последните са бъркали, но объркали пропорциите в манджата.
Споко

Ей, като Борисов плаващ с кану по южната тангента си. Има експлозия, има временно повишена радиация, има загинали военни инженери. Но няма атомна бомбичка, пич, няма изстрелване и изпитание на ракета. Както написах, този полигон не е за тази цел. Изключват сензорите, за да не се разбере изотопният състав на горивото за двигателя на някаква нова ракета.

PlaNed
снимка на PlaNed

Опубликовано видео пуска "Булавы" с подлодки "Юрий Долгорукий"

 

https://ria.ru/20190824/1557861229.html

Относно "пробното" изтрелване, нека припомня, че "Синева" е образец 1986!

Межконтинентальная баллистическая ракета третьего поколения РСМ-54 "Синева" (по классификации НАТО — Skiff SSN-23) входит в состав ракетного комплекса Д-9РМ, стоящего на вооружении атомных стратегических подлодок проекта 667БРДМ "Дельфин" (по классификации НАТО — Delta-IV).

Ракетный комплекс Д-9РМ приняли на вооружение в 1986 году. С 1996-го производить РСМ-54 прекратили, но в сентябре 1999-го российское правительство решило возобновить производство модернизированного варианта ракеты.

Сгугню
снимка на Сгугню

Новини свързани с оръжия откъм Русия?!!!!

Това не е било!

Страници