Quantcast
Премиерът пак подкара джипа - този път до Търговище | Page 2 | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

36 постове / 0 нови
Последно съобщение

Страници

циникхедонист
снимка на циникхедонист

"Фукането, безсмислено и безпощадно, е обичайно нашенско заболяване. То е предизвикано не от пошлостта на нашия национален характер, а от съчетанието между европейска изтънченост и азиатско безправие, в което е самата същност на нашия живот. Фукайки се, българина съвсем не иска да покаже, че е по-добър от тези пред които се перчи. Напротив. Той вика:

"Вижте, аз съм същия като вас, аз също съм достоен за щастие, не искам да ме презират, задето животът е бил така жесток с мен!"

Да разбере това истински може само състраданието. "

:) 

TheExperience

Сигурен съм, че ще се намери някой, който ще го върже към бюрото МУ в МС и го накара да свърши нещо.

А дотогава Пръстовете ще се придържа към длъжностната си характеристика, обнародвана от Явор Дачков:

Явор Дачков:

„…Опитът на Борисов за десет години управление, седем от тях като премиер е следния – белот, проститутки, ловни стопанства, интервюта, Пеевски, Котараци, футбол, тенис, проститутки, ловни стопанства, Пеевски, Котараци, белот, Симитли, белот, терца, ленти, Симитли, ленти, ленти, оргия, Меркел, Брюксел, ленти, оргия, белот, Пеевски, Котараци, избори, Цецо, белот, тенис, мачле, футбол, ленти, министерски съвет, ловни стопанства…Това не е метафора, а ужасяващата реалност. Казвам го като журналист, който е проучил достатъчен брой достоверни източници. И това го знаят всички. За Боко какво да кажем – от мияч на колите на Маргините, Васил Божков и със спомените си за Винету (филма с Гойко Митич, а не книгата и затова е запомнил това заглавие) стана премиер (каквото каже г-жа Меркел, каквото кажат от Брюксел, каквото кажат от Козяк, каквото поиска Ердоган).”

ThePal
снимка на ThePal

Скоро ще издаде стихосбирка "Магистрала"

vasilevil

Охраната на колите на Маджо пак се изживява като човек от народа.

Magi

Ако ще и на танк да се качи/ как ли Каракачанов не му е предложил/, все тая.

Страници