Quantcast
МВР пусна снимки на 2-ма издирвани за погрома в София | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

5 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
МВР пусна снимки на 2-ма издирвани за погрома в София

От шестимата нападатели в заведението към настоящия момент са установени 4 лица. В процес на установяване е и 5-то лице. От тях са задържани две лица. Това каза директорът на Националната полиция главен комисар Христо Терзийски в ефира на „Здравей, България” на Нова тв.

Столичната дирекция на вътрешните работи обяви за издирване двама мъже, съпричастни към извършено престъпление в софийско заведение. Преди два дни група мъже буйстваха в известен бар, като чупиха мебели и оборудване. Трима от нападателите, както и предполагаем поръчител бяха задържани още във вторник. Сега се издирват - Веско Стоянов и Петър Паунов. Още днес петото лице щябо да бъде обявено за издирване и ще продължи работата по установяване на шестия участник. 

Терзийски представи и общия профил на извършителите на погрома. „Петимата, които до този момент са заподозрени, са млади мъже на възраст между 23-35 години. Само едно от тези лица не е криминално проявено. Всички са с различни деяния – унищожаване и повреждане на имущество, грабеж, кражба и хулиганство”, обясни той.

Двамата задържани отказвали да дават показания.

От думите на Терзийски се разбра, че имало спор за 500 000 лв между съдружници, но той не пожела да конкретизира, че именно това е било причина за погрома. Пак той съобщи, че още миналият петък в столично полицейско управление е имало подадена жалба, която може да има нещо общо със случая. От обърканите полицейски обяснение не стана ясно кой от кого всъщност се е жалвал.

Терзийски съобщи, че съдружникът, за който вчера се твърдеше, че бил задържан е бил само разпитан и пуснат, при това без обвинение. 

 

 

 

Към статията във в. СЕГА
TheExperience

Премиерът от СИК, министърчето на МВР от ВИС - това не е ли истинска (буржуазна) демокрация в действие?

2 години и полована „работили“ за неутрализирането на ОПГ и на финала от 32 -ма…25 се издирват!

Ашколсун и „спец“ прокурорско бопаджийска акция!

За тетрадката на Ланеца да не говорим, сега се чудят как да я скрият и унищожат, щото в рушветите там са навързани ченге до ченге, министър до министър… И очевадно тия 25-ма не са предупредени да възат от баба Фроса.

Важното е да сме живи и здрави и да ни дават по кабеларките МУ.

маркос

 

 

 

 

                                   Двамата задържани отказвали да дават показания.

 

                                  Защото няма милиция.

тютюн

Какви големи, умни чела! Възхитен съм.

Да не са шампиони по борба - наша гордост?

Или по-скоро ще е нещо с удари по главата.

Nigel

На тези могат да им дадат по 5 години и без разследване - само физиономиите им са достатъчно доказателство ?