facebook
twitter

Вие сте тук

4 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Играчи и фенове на Ботев" (Пд) се изпокараха при изненадващата загуба от "Царско село"

Двете звезди на отбора на "Ботев" (Пд) - Тодор Неделев и Лъчезар Балтанов, започнаха да се разправят с феновете на отбора по време на домакинския мач срещу новака "Царско село", завършил с изненадваща загуба 0:2.

Малко преди първото от двете попадения на холандския голмайстор на гостите Родни Антви, които бяха в края на двубоя, двамата футболисти си размениха остри реплики с привържениците, които непрестанно освиркваха грешките и вялата игра на тима. Изнервен от дюдюканията, Балтанов им изкрещя: „Айде стига сте викали на всяко отиграване“. После и капитанът Неделев отиде до страничната линия и подвикна на феновете: „Какво искате? Слезте вие да играете!", като получи в отговор доста подигравки и освирквания.

След това паднаха головете на Антви (84-та и 89-а мин.), които донесоха историческа първа победа на новака в елитната група и внесоха още повече напрежение по трибуните. Изненадващо треньорът на "Ботев" Желко Петрович обвини за загубата жегата.

"Няма да използвам загубата за извинение. Но първо искам да кажа, че съм много разочарован от организацията, защото мачът се игра в 18 часа. Всеки знае колко е топло през август в Пловдив. Може би днес беше над 40 градуса - каза черногорецът. - Не зная кой прави програмата, но това е много опасно за нас и за футболистите. Не е добре за футбола. Не говоря само за този мач - мисля, че имаме още един или два, които ще изиграем в 18 часа. Ако тези хора не уважават футболистите и клуба - добре, няма проблем, ние ще играем и в 3 часа следобед, може би ще е 60 градуса и някой ще умре на терена."

Петрович обаче не счита, че противникът е бил по-добрият: "Наистина е невероятно, че взеха три точки днес. Контролирахме играта, играхме добре, но когато не бележиш голове, и да правиш всичко както трябва, няма как да спечелиш мача."

Собственикът на "Царско село" Стойне Манолов, разбираемо, бе изключително доволен от историческата победа. "Нямам представа докъде може да стигнем в шампионата и дали може да спънем грандовете. Знам само, че трябва да ни приемат на сериозно. Ако не го правят, ще страдат", закани се той.

Към статията във в. СЕГА
maznilsav

Красота, вяра , ПЕТА!  :)

Самуил Петков

Платете си тока!

 

Muktata
снимка на Muktata

http://hooligans.bg/gallery/albums/userpics/normal_SANY0130.JPG