facebook
twitter

Вие сте тук

11 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
"Атака" ще внася всеки ден искане за коалиционен съвет на ОП

"Атака" започва всекидневно да внася искане за свикване на Коалиционния съвет на "Обединени патриоти". Това са съобщили пред БНР от партията. Темата на евентуално заседание трябва да бъде отстраняването на Волен Сидеров като председател на парламентарната група на патриотите. Днес свикването на съвета на малката коалиция се провали заради заетост на лидерите на НФСБ и ВМРО.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов е отказал заради служебни ангажименти, а председателят на НФСБ Валери Симеонов обяснил отсъствието си с командировка в чужбина. Той посочва освен това, че не приема провеждането на политически съвет, на който промените в групата тенденциозно се определят като нелегитимни. 

Волен Сидеров настоява да бъде обсъдено нелегитимното, според него, решение, с което той беше свален от поста председател на парламентарната група на коалицията. Той вече оспори рокадата пред председателя на НС Цвета Караянчева и очаква нейното решение. От "Атака" очакват отговора и на премиера Бойко Борисов за свикване на голям коалиционен съвет, допълва БНР.

Към статията във в. СЕГА
Sapienti_sat

Като един Сула Картагенски са! ? Е, и като Марк Порций Катон Стари, чиито думи ползва авторът на "Сега".

труфалдин

Защо винаги парламентите на Б Б застаряват преждевременно. Като гроздето, започнало да гние преди да е узряло.

Един мандат не е толкова дълъг, в кр на краищата.

тома

 

 

 

 

                                     Атака" ще внася всеки ден искане за коалиционен съвет на ОП

 

                             Тъпо и упорито ще рИве като убодено мЕче. Малко достоинство да му беше останало ...

paragraph39

Май е прав Сидеров, че решението за отстраняването му от поста председател на ПГ "Обединени патриоти" е нелегитимно?!

Защото, доколкото ми е известно, според коалиционното споразумение между НДСВ+ВМРО+"Атака", коалиционни решения в Коалицията се вземат с КОНСЕНСУС/ а НЕ с Мнозинство!/. А при сключването на коалиционното споразумение е решено и записано в него/ и подписано!/, че В. Сидеров ще е председател на ПГ на парламентарната коалиция "Обединени патриоти", а В. Симеонов и Кр. Каракачанов ще бъдат предложени за вицепремиери в коалиционното Правителство "Борисов-3"/ ГЕРБ+ "Обединени патриоти"! Както и стана!

А сега решението/?!/ на НФСБ и ВМРО за отстраняването на Сидеров от поста председател на ПГ на "Обединени патриоти" НЕ е консенсусно, тъй като е взето само от двама от тримата коалиционни партньори! А Сидеров и депутатите от "Атака" дори НЕ са били уведомени и поканени, и НЕ са присътвали при вземането на това решение!!!

Отделно, че в това /решение?!/ на НФСБ и ВМРО се решава/?!/, че ПГ ще има само ДВАМА съпредседатели и само двама зам.-съпредседатели- и те ще са само от НФСБ и ВМРО, по един от всяка от тези две партии! Сиреч, все едно партия "Атака" я няма в коалицията!!!

Т.е., НЕ става въпрос просто за отстраняване на Сидеров от поста председател на ПГ "Обединени патриоти" и /не/заменянето му с друг от "Атака", а става въпрос за отстраняване на "Атака" от участие в ръководството на ПГ "Обединени патриоти"!!! А това противоречи на коалиционното Споразумение между НФСБ, ВМРО и "Атака"! Отделно, пък, колко е партньорско и морално това решение на НФСБ и ВМРО, освен, че е в противоречие с коалиционното Споразумение! ПФУ!

onzitam

Какво пречи от коалиция ОП да отпадне АТАКА?

Пиркс
снимка на Пиркс

Отново безредици в маалата на ПатрЕотите ?

paragraph39

ПИРКС,

/:/ Отново безредици в маалата на ПатрЕотите

.........................................................................................................................

ЪХЪ!

За радост на противниците на  "Обединени патриоти" и на "Атака" и Сидеров, в частност!

Браво на "ПатрЕотите" В. Симеонов и Кр. Каракачанов!

Сега вече сащските Ф-16 бл. 70 могат да идват- Сидеров и "Атака" са "обезвредени"!

Миряна Б.

Махленски вражди за някаква дребна тв. Освен това, убедена съм, че завиждат на Сидеров за къде по-голямата му ерудиция и литературна дарба. Волене, върни се към литературата. Реконтри и сатирични стихове! Ти можеш. А сега имаш и две едри мишени.

onzitam

Има и нещо друго! След развода си с Капка Сидеров не е написал и ред. Случайност....може би!

vasilevil

Колко е жалък Сидеров а хората навремето бяха изпълнени с надежда че нещо ще промени.Явно гробарите го купиха с пКолко е жалък Сидеров а хората навремето бяха изпълнени с надежда че нещо ще промени.Явно гробарите го купиха с парцалите!????На него специално трябваше да му стане ясно че ще провали партията си с това близане задника на мутрите!!!!