facebook
twitter

Вие сте тук

18 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
"Левски" също потегли убедително в Лига Европа

"Левски" постигна победа с 2:0 в гостуването си срещу "Ружомберок" в първи мач от I квалификационен кръг за Лига Европа. Успехът без допуснат гол значително улеснява "сините" преди реванша в София в четвъртък. Така и вторият български участник в тази фаза на турнира стартира убедително, след като във вторник "ЦСКА-София" разгроми с 4:0 черногорския "Титоград". Носителят на Купата на България "Локомотив" (Пд) започва участие в следващата фаза.

През по-голямата част от мача в Словакия "Левски" показваше, че е по-класният отбор. В началото обаче "сините" осигуриха малко неспокойни минути за треньора си Петър Хубчев, който дебютира официално на поста. В 14-ата мин. дори Далибор Такач вкара гол за домакините, но той беше отменен заради засада.

След това положение "Левски" започна по-често да контраатакува и при един пробив отдясно на капитана Живко Миланов в 36-ата мин. той центрира и дребничкият Давиде Мариани засече топката с глава, прехвърляйки красиво вратаря на "Ружомберок" Иван Крайчирик.

Точно преди почивката Хали Тиам пропусна да удвои резултата, но това стори бразилецът Паулиньо в 51-ата мин., когато бе изведен чудесно от младия Станислав Иванов сам срещу Крайчирик, елиминира го и елегантно вкара.

Хубчев изненада със състава си, като освен Иванов, пусна още един талант като титуляр - Илия Юруков, а като резерви след почивката влязоха Илия Димитров и Здравко Димитров. "Бяхме по-добрият отбор. Мачът беше много тежък. Влязохме несигурни, смутени, но бяхме отбор. Това беше най-важното. Разделихме полувремената. Вкарахме в точния момент втория гол, но за мен е важно, че всеки помага на другия. Разбира се, че имаме да подобряваме на този етап, но това е. Постигнахме добър резултат. Казвах им, че не трябва да се отпускаме и да получим "евтин" гол. В никакъв случай мачът не е решен. Подобно на феновете и аз съм притеснен за селекцията", коментира Хубчев след мача пред "Диема спорт".

Към статията във в. СЕГА
Предводител на ...

Розенберг - Левски нул цу цвай ...?

Предводител на ...

Мъждукате ли, припс?

Evasion

Браво на Хубчев, за един месец разчисти сбирщината и направи отбор.

Предводител на ...

Сесекату как се справя в Задгробната лига?

доктор Гилотен

Очевадно трови съня на доносниците и милиционерите от "Динамо" Подуяне!

доктор Гилотен

Иначе, браво на Хубчев!

 

П.П.

Не ще бъда в състояние да влизам в полемика своевременно, за което много съжалявам!

Предводител на ...

Подуяне

Очевадно си раждан на две туби бензин от Подуене ...

доктор Гилотен

Истината е, че не съм раждан в Подуяне.

riapa

?

доктор Гилотен

До утре по българско време!

Предводител на ...

Истината е, че не съм раждан в Подуяне.

Истината е, че не си раждан и близо до Подуене.

Характерна особеност на феновете на споминалото се нящу и най-паче на припсовете сред тях е обстоятелството, че е требвало да инвестират двуцифрено число време и четири туби бензин, за да посетят мач на "любимците си".

Друга характерна особеност е това, че са имали два оДбора на сърДце им - един селски и един "софянски", като за селския сай викалу в мачуи срищу Льески, стига селският въобще да сай дубирал ду такивъ.

Прочее преди чесъните да се претърколят през Витиня, Вакарел и Владая и в условията на свободна продажба на билети за дербитата (без квоти домакин-гост) публиката на мачовете Левски - Чурбъспор на националния стадион беше в обичайно съотношение 5/6/7:1, като често имаше немалко син свят в "сектор Г защо мълчи" поради липса на място в останалите части на трибуните.

През това време бъдещите припсове са въртели като откАчени копчетата на своите Опери и Велики Търнови, за да гледат мача от почетно разстояние.

Но и това свърши през лето Господне 7525-то от Сътворението на света ...

доктор Гилотен

Какво значение има къде си роден, когато се държиш като  двукрако коледно животно?

Sapienti_sat

След двата гола "Левски" заигра като Барселона - "тики-така"! ? Е, нашето беше "тика-тика", но браво! ? Разбрано е, че тази работа става с тичане и то през цялото време. Ако имаш Меси или Роналдо - добре, но като ги нямаме и Паулиньо може да вкара гол, като се тича!

Solace

Хайде на последната спирка на 120 да се спрете малко, а? Команчът е изпростял яко в последно време, язък му за преподаването.

 

Ето сайт - ПодуЯне. Офишъл.

https://www.poduiane.info/

И после - на мачове на Армията ходех с автобус с червен номер, не зелен. По-късно - с метро за няколко спирки, или пеш за около 40 минути - таман да джапна бира-две. Никакви туби с бензин не са ми трябвали. Няколко пъти съм ходил и в ПодуЯне, със съответното запасяване със суха храна, че далечко иде. Другаде (а съм обиколил доста места, в т.ч. и по селата, когато ЦСКА съществуваше и беше във В група) не съм виждал такива гоблини, каквито живеят по бул. "Владимир Вазов", които мятат буркани със зимнина и кореноплодни по хората. Никъде. Местни гоблини ли са, чесъни ли - не знам. 

Живейте си с подарения стадион, с доносниците в управата, с доносноци и отрепки сред най-личните ви привърженици. Ако не ви харесва или ви натъжава - Таки и зет му ще ви продадат некой весел хап - пазаруват се от фенмагазините и фенклубовете. Аре, че си имам работа да върша...

protor

Като за евроидиоти - добре.

Предводител на ...

Ето сайт - ПодуЯне. Офишъл.

Това, че София се напълни с чесъни, които заляха администрацията и започнаха да й правят сайтовете, не е мой проблем.

 

Ето как се казва и пише ПодуЕне в лето Господне 1877-мо на актуализирана карта от 1910 г.:

https://kade.si/#bgt1878=14/2600230.03/5267036.77/0

 

Дребномащабна карта на София през 1878 г.:

http://stara-sofia.com/Sofia1878.jpg

 

Ето ви карта от 1928 г.:

http://stara-sofia.com/mapsf1928.jpg

 

Ето ви друга карта от 1928 г.

http://stara-sofia.com/mapsf1928.jpg

 

Ето ви карта от 1934 г.

http://stara-sofia.com/sofiamap1934red.jpg

 

Очесъняването не е стартирало дори в 1947 г.

http://stara-sofia.com/sofiamap1947.jpg

 

Дори не е Подуѣне името, че да се захванете за нещо.

 

Има и ПодуЕне блус бенд, сигурно Кръпката не е наясно как му се казва ма'алата ...

Предводител на ...
Solace: Живейте си с подарения стадион ...

През 1935 г. в Борисовата градина виждаме игрищата на ФК13, на АС23, на Левски, Колодрума и стадион Юнак, но не виждаме нищо, принадлежащо на хомункулуса на бай Добри: