facebook
twitter

Вие сте тук

6 постове / 0 нови
Последно съобщение
Вестник СЕГА
Шефът на столичното 6-то районно е отстранен

Среднощен скандал в кръчма взе главата на началника на 6-о Районно управление (РУ) в София Петър Василев, предаде Дарик. Отстраненият временно шеф на управлението снощи е буйствал в заведение в столичния квартал "Лозенец" със свой приятел. Към 3:30 е бил получен сигнал, че двамата буйстват и блъскат маси. След подаден сигнал за поведението Василев е тръгнал с автомобила си и отказал алкохолна проба, след като бил спрян от полицаи от Четвърто районно управление. Той отказал проба с дрегер и му е била издадена бележка за медицинско изследване, но шефът на 6-о РУ не се явил на него.

Шефът на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) Георги Хаджиев е съобщил, че Василев е бил отстранен от длъжност. Назначена е проверка, а материалите ще бъдат докладвани в прокуратурата, която да прецени дали има данни за хулиганство.

По време на брифинг министърът на вътрешните работи Младен Маринов каза, че е работил преди с Василев и го определи като добър полицай. Въпреки това той заяви, че не толерира такова отношение независимо от кого и на каква длъжност.

 

Към статията във в. СЕГА
duzov2

"Недосегаемите!"

 

 

Буци и ги е подпукал яко! Явно "социологията" не е много оптимистична. Трябва да се натрупат много положителни точки, та да са гарантирани изборите наесен.

JollyRoger's

Разгорещил се е в кючека.... Щом не е пуцал в тавана, Сичко е шеС...🎃🎃🎃

seyko

Забелязва се, че най-тежките и груби наручения са от служители на МВР. До кога?

HBK

Доживях да съчувствам на родния полицай. На човекът му се припикало, а охраната му забранила достъп до тоалетната. Бедният човечец, да им беше строшил главите, вместо инвентара.  

Джиджи

Доживях да съчувствам на родния полицай. На човекът му се припикало, а охраната му забранила достъп до тоалетната.

Забраил си и памперсите ... 😭

×