facebook
twitter

Вие сте тук

7 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Пеевски: Разговорите с ГЕРБ за субсидиите приключиха

"Разговорите с ГЕРБ за партийните субсидии приключиха. А ако те не си държат на думата за 1 лв., това си е техен проблем. ДПС винаги прави това, което казва – да видим ГЕРБ".

Това заяви пред журналисти депутатът от ДПС Делян Пеевски. Той отиде в Народното събрание в деня на консултациите за партийните субсидии, инициирани от "Обединени патриоти" след коалиционния съвет при министър-председателя.

ДПС обаче няма да участват в разговорите, тъй като вече имат ясна позиция по темата колко средства трябва да получават формациите в парламента и на какъв принцип.

"На второ четене в комисиите промените за партийните субсидии да бъдат 1 лв. бяха приети. Докладът е изготвен. Как ще го променят – има ли такава парламентарна техника?“, попита Пеевски.

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ пък съобщи, че вчера движението е превело обратно на финансовото министерство надвзетите субсидии.

Що се отнася до искането за промяна на ДДС, Пеевски посочи, че ДПС са внесли предложението, а сега управляващите трябва да решават.

„Щом са попарили българските деца и детските градини, да са живи и здрави“, каза той.

Към статията във в. СЕГА
скайспирит

Пеевски май е взел ДПС на ръчно управление, може би защото на "титуляра" Карадайъ нищо не му се разбира. 

Sapienti_sat

Как ще го променят – има ли такава парламентарна техника?“, попита Пеевски.

 

Ами, като не ходи в парламента и не знае, че има всякаква техника!

 

Както викат руснаците по друг повод, но със същия смисъл:
 

- Была бы водочка, а повод мы всегда найдем! 
 

Slava
снимка на Slava

Пеевски

„Щом са попарили българските деца и детските градини“...

 ?

Стоф

ДПС е най-ефикасният кремълски инструмент в България. 

dissidentbg

Изпокараха се по колко пари да вземат от народа, без да го питат дали иска да им ги даде.

 

Най-добре е, по време на избори да поставят по една урна за всяка партия участвувааща с кандидати за народни представители. Всеки гласуващ да пуска пари в урната, според преценка колко заслужава партията. Ще се види колко пари ще събере всяка партия.

Диагностик

От партиите най-отчаяни са БСП. Не стига, че нямат пари, но трябва да връщат надвзетото, както и 1.2 млн лв заеми от банки. Корнелата се оказа слаба икономистка.