Quantcast
Борисов: Цветанов е извън ГЕРБ, както Виденов от БСП | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

29 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Борисов: Цветанов е извън ГЕРБ, както Виденов от БСП

"Цветанов е извън ГЕРБ. Колкото БСП могат да ги питат какво прави Жан Виденов, или ДПС за Лютви Местан, толкова можете да ми зададете въпроса дали Цветанов е там или нe"

Това заяви след заседанието на коалиционния съвет премиерът Бойко Борисов, цитиран от КлубZ, при коментар за слуховете, че именно Цветанов стои зад компанията "Еврохолд", която купи активите на ЧЕЗ. Досега публично известно обаче беше, че Цветанов е само извън ръководството на ГЕРБ, а не извън партията. Когато подаде оставка заради скандала "Апартаментгейт" като зам.-председател и като лидер на парламентарната група, той заяви, че остава член на партията.

Борисов каза също така, че трябва да се изчака независимите регулатори да се произнесат по сделката. А на директно питане кой стои зад "Еврохолд" отговори с въпрос: "Този, който стои, сутринта беше по bTV и говори ясно (б.р. - шефът на "Еврохолд" Асен Христов). Вие не знаете ли кой е?"

Премиерът изтъкна, че сделката е извършена в Чехия от частна компания и добави: "Като премиер нямам право да коментирам такава сделка, защото подобно изказване може да нанесе тежки последици. Да бъдем осъдени като държава и да платим огромни пари. Не се меся в работата на независимите регулатори. Както не се намесихме, когато имаше предишен купувач (б.р. - Гинка Върбакова), така и днес. И предишния път се направи политическа атака, впоследствие се оказа, че не е основателна".

Към статията във в. СЕГА
SINDBAD

Не знам кой стои зад Еврохолд. Питайте Цветанов! Той вече не е от ГЕРБ.Колкото БСП могат да питат за Жан Виденов,  или ДПС за Местан, толкова и нас за Цветанов.

Това заяви премиерът Бойко Борисов след Коалиционния съвет и уточни, че дружеството, коието иска да купи ЧЕЗ, ще има проверки на КЕВР, КЗК и КФН.

 

http://epicenter.bg/article/Borisov-za-sdelkata-s-...

 

Ти да видиш, освен, че изритан от ръководните постове, сега разбрах, че ако стои зад горепосочените мераклии енергетици, божем, се оказва че Цвинокио е изритан и от ГРОБ. 

 

Значи, твърдението е вярно...

 

Бащицата яко натиска апартаментнока, щото му сега стана ясно, че му е откраднал и партията и структурите!

 

Ум царува...

Осил

Как ли пък има прилика между Жан Виденов и Цвъци.

mitkomm

Каква наглост, да ги сравняваш двамата:Единият с панелка влезе, с панелка излезе от политиката, а другия- гол влезе, милионер излезе/щеше да вкара тъста и тъщата в затвора за едни апартаменти/...От където и да ги погледнеш, двамата нямат нищо общо- те са коренно различни и по морал и по ум и по богатство.!

Яна

Е Виденов може да го обвиняваме за много неща, но не и, че е корумпиран. Същото обаче, въобще не може да се каже за ЦЦ и ОПГ-то. Чакам опорни точки срещу твърдението ми, но моля с конкретни аргументи, а не с политически лозунги, ако е възможно за групата Матросовци.

Тринити

Буцю се е опитал да направи сравнение,но както обикновено се е получило "една гаща плява".Ама к'во да напра'им,акълът Му толкоз.

Да сравняваш Вършецкия Мискинин с Жан и Наратива е меко казано неуместно.

Комсомолеца Жан,какъвто и да е,нито има ъмнайсе жилища,нито е прогонен от партията си заради тях и поради други золуми като   Цвъконий(кражби,хвалба за безнаказаност,гепване на Партията зад гъ3....гърба на Шефа и прочие простотии).В мозъчно отношение също няма грам прилика,тъй като единствената гънка при физкултурника е образувана вторично.След падане върху лост от успоредка.

Местан А'а също е далеч от битието и "умът" на бившия Буцюв измекяр.Последният нито е рипал дувари,нито е създал (макар и мизерна)партийка.Съответно Филологът,ако не друго,има къде-къде по бистра мисъл и обиграни речник и език.Докато Чудото от с.Шума като я подкара и с едно изречение (в което върти 50-60 думи)изкарва цяла "Панорама" и две-три предизборни събрания.Без никой нищичко да му разбере.Както и той самият,разбира се.

Пиркс
снимка на Пиркс

Империята Ц ще отвърне ли на удара?

Интервал

Преди години, още докато помпаха медийния балон с лика на Боце, мислех, че всичките му дълбокомислия, мъдрости, логически връзки и всичко свързано с начина на говорене, държание пред камерите, е било обмислена и тренирана стратегия за достигане до аудиторията с по-ограничени когнитивни способности, а и по-ниска култура. За пореден път се убеждавам, в какви чудовищни мащаби съм надценил ситуацията тогава. 

Zavinagi CSKAR
снимка на Zavinagi CSKAR

...всичко ми стана ясно...само не мога да разбера кой ще замести Цвитанов на молитвените закуски в САЩ..?

 

...няма го и Президента Роско да се хвали, че го сложили на съседна маса до Барак Обама...

 

...въобще позициите ни в САЩ отслабват....без Роско И  Ц.Ц...

Интервал

"Цвинокио" е незаменим.  :) 
Чакам с нетърпение неговите мемоари и автобиография, издадени на български и Американски.
Дано поне са му позволили да задържи ръкавелите. ?

пенка пенева

цецу, уа - извън греб - ами ако си отвори устата?

Johnny B. Goode
снимка на Johnny B. Goode

Снимката кърти миФки. 

Боко нахилен, подходил в задна полусфера на Цецо, на фона на надпис "Национална работна среща".

И Комарницки не може по-добре да ги издокара.

 

Тодор1

Тоз пък откога се е загрижил ,че държавата Му щяла да плаща неустойки?

Сумата и пари плащаме заради умелото ръководство на Цвинокио ,заради къщите за гости  и кой знае какви още кражби европейски....

Що не накара (нали Той е всички власти) всички калинки ,сгафили под негово ръководство да си платят ?

Аман от селски тарикати!

E66

Баце май почва да се ужасява от пипалата на Цвък. Правейки се на Франк Лойд Райт, Бжежински, Ван Гог и Ибро Лолов въобще не се е усетил оня какви мрежи е изплел. Тепърва ще усеща какво е да си в паяжина. Колкото повече мърдаш - толкова повече се оплиташ. Честно казано, не бих искал да имам Цецо за враг. Докато Онзи ходи по стадионите да бие дузпи - този само прави комбинации. Ако Цецо верно е взел ЧЕЗ той може да Го свали за 3 дни (тук вече сме го коментирали).

Баце ужасно закъсня...

Тодор1

Така е ама по-добре Баце отколкото Цв.Цв.

Тодор1

Оня ден Баце плачеше ,че Цв.Це.Му бил като семейство ,днес го извергна от храма  на герп.

Банкянска му работа ...

Bozhilko

Абе има някои разлики. Виденов живее в панелката на жена си.

торбаЛан

Виденов се оттегли заради золумите на съпартийците си, а Цв Цв го оттеглиха заради неговите такива.

Sapienti_sat

Цветанов, с това "няма кой да ме накаже", си изяде не само главата, но и някои висящи части, като при любимия тук коч, на един любител на операта. ?

jovani
снимка на jovani

Хайде нормално да я караме. Виденов се оттегли от БСП четири години след като подаде оставка като премиер и шеф на партията-майка. Между 1996 и 2000 бе там, където сега е Гочету - шеф на БСП Пловдив.

Цецерона на мисълта го оттеглиха, ако зависеше от него : "няма кой да ме накаже".

Първо от шеф на изборния щаб, после от ГЕРБ - ама дали е така, кой ще ни каже.

Понеже Баце ги плещи как му дойде.

И двамата са (засега) доказано некорумпирани. 

 

Друг морал има ББ - мръднеш/гърмиш.

 

Иронията е, че Виденов преподава икономика, а Цв сигурно ще стане шеф на КНКОНПИ.

JollyRoger's

Хъбибий е изпаднал в любовно отрицание на семейната Му половинка...? Щотоооо - Еврохолд-Евроинс-СИК... А се обади, а ще плаща контрибуции...

Порното процъфтява! Ура и да живей! МЕтайте бомбета и цилиндри!???

vvatkov

   Ако тока е в ръцете на Цв. начи е в ръцете на бб. Гиди мушмороци ньедни!

fractal
снимка на fractal
Жан Виденов беше в борда на директорите на месопреработвателна фирма след 1996 После го назначиха в борда на директорите на софтуерна фирма
Яна

Хайде сега точните имена и града моля. Омръзнаха ни подмятанията тип "една жена на пазара каза". Троленето вече с факти, моля. Иначе да се намали тарифата; тъй и тъй се плаща от нашите данъци през партийната субсидия.

Pstr

Е Виденов може да го обвиняваме за много неща, но не и, че е корумпиран. 

Позабравила си корупционните скандали около кръга "Орион", отпускането на кредити на правилните хора, пълното отсъствие на банков надзор, зърнените доставки и още куп подобни. Жан Виденов със сигурност беше некадърник и докара държавата до пълен провал. А при хората, с които беше обграден, никога няма да ме убедиш, че е бил чист като сълза при това море от червени мафиоти. 

Яна

Нямам никакво намерение да те убеждавам или разубеждавам. Искам факти  за корупцията лично на Виденов, така  както имаше достатъчно за ЦЦ и компания.  Ако няма  - това си просто  клевета. Да можем да обвиняваме Виденов за политически грешки, но това не означава че е корумпиран.

Реймбранд

⭐️Хората от минивано Крайслер май беше имат видео на Цв Цв и малолетен ром в интимни роли

 

 

Shaaban_bin_Robert
снимка на Shaaban_bin_Robert

ББ с мнооого тъп номер. "Вие що биете негрите, а?" А от устава на БКП е преписал, че "Комунист извършил престъпление автоматично се изключва от Партията."

ИвКо

 Жан Виденов със сигурност беше некадърник и докара държавата до пълен провал.

Тези дето си продаваха апратментите за да си внесат парите на срочен влог или за да участват в талонната игра, или да купуват долари заедно с  райфайзен банк под  благият поглед на управителя на БНБ Тодор Вълчев фалираха държавата тогава. И разбира се онези стари кучета от БСП дето им изтичаха лигите от мерак да се приватизира на безценица държавата и същите тези дето видяха в лицето на Иван Костов по добрата батерия за осъществяване на целите си. Не и без личното участие и амбиция на Рем Вяхирев да си отмъсти на Виденов за това, че не му се подчиняваше безпрекословно.