Quantcast
Руснаците в Грузия не искат да бъдат евакуирани | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

8 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Руснаците в Грузия не искат да бъдат евакуирани

Руските граждани, намиращи се в Грузия, отказват да изпълнят нареждането на президента Владимир Путин и да се приберат в родината си заради безредиците, предизвикани от визита в парламента на руски депутати, предадоха информационните агенции. "Не искам да си тръгвам и не ми трябва никаква "евакуация", защото в Грузия нищо не ме заплашва. Никога не съм се сблъсквала с русофобия, насочена лично към мен. Лозунгите (срещу Русия като окупатор) са претенции към политиката на Русия, а не към народа й", казват руски граждани, които живеят и имат бизнес в Грузия пред московското издание РБК. Така те коментират нареждането на Путин руското МВнР да евакуира намиращите се в Грузия руснаци и от 8 юли временно да бъдат прекратени всички полети на руски авиокомпании до страната.

Туристите от Русия трябва да продължат да идват в Грузия, защото обичат тази страна, а политиците трябва да решават проблемите, заяви грузинският президент Саломе Зурабишвили в интервю за "Евронюз". М.г. Грузия е била посетена от 1.5 млн. руснаци, като приходите от тях възлизат на стотици милиони долари.

Към статията във в. СЕГА
Mavrodinov
Който се е измъкнал от Путинландия не иска да го връщат. За нас би било добре руснаците от България да бъдат прибрани в матушката.
ablepsia

 РуснациТЕ в 

 

московското издание РБК

 

Петоколонката РБК е пропущила да съобщи, че само за два дни вече над 3 000 руснациТЕ в РФ анулираха резервации за хотели и екскурзии в Грузия.

 

Типично за петоколнка, РБК е пропущила да цитира и други мнения, например  на Валерий Меладзе, което е  къде по-важно от некви си безфамилни Марии, въртящи бизнес в Грузия. 

 

РуснациТЕ ще идат на почивка в страни, където ги посрещат с отворени обятия, а грузинският туризъм ще си скубе косите заради загубата на най-многобройните чужди туристи, и то по вина на шепа кресливи соросоидчета, изкарани и предварително рекрутирани да вилнеят по "Руставели" заради изсмукан от пръстите предлог.

Поредната инсенировка по сценарийче отвън, защото плакатчетата им бяха подготвени още преди  протоколът на грузинския парламент да настани председателя на международната конференция на въпросния стол, а една депутатка си беше приготвиала националния флаг и се беше загърнала с него също предварително. Ще покрякат и ще се разпръснат, бездруго с всеки изминал ден броят им намалява.

 

 

ablepsia

Грузия две години се утрепа да настоява за домакинството на международната конференция, но преди началото й грузинските медии бяха пълни със заплахи как няма да пуснат руската делегация и предварително подклаждаха антируска истерия. ЦРУ с помощта на Сорос  като пръв сценарист и режисьор на провокации и  шаренки революцийки.

ablepsia

А по същото време в Тбилиси трябваше да се проведе гей парад, но патриархът го забрани. Както го забрани и миналата година, защото е в разрез с православните семейни ценности.

В Украйна обаче се проведе - мижав и оплют от гражданите и евакуиран от полицията, която молеше парадиращите да скрият сичките си ЛГБТ символи.

ablepsia

А в Русия, в Петербург се състоя приказната феерия "Алени платна" - тамошният абитуриенски бал - традиция, датираща  още от 1965 г.

 

Но надали ще ни осведомят за него.

ablepsia

Армения обяви, че е  готова да приеме всички руски туристи, които  анулурат ваканцията си в Грузия! ?

Реймбранд

?Сталин се обръща в гроба