Quantcast
САЩ призова Русия да предаде заподозрените за малайзийския самолет | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

99 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
САЩ призова Русия да предаде заподозрените за малайзийския самолет

Вашингтон поиска от Москва да гарантира, че ще има справедливост за свалянето на пътническия самолет Боинг на малайзийските авиолинии над Украйна през 2014 г., предава БНР.

Държавният секретар Майк Помпейо призова Русия да предаде на съда всички заподозрени, които се намират на нейна територия. 

"Това ще бъде важна стъпка в търсенето на истината", заяви Помпейо. Той има предвид обвиненията на международния разследващ екип срещу трима руснаци и един украинец. 

Процесът ще започне в Холандия през март идната година, добавя Националното радио.

 

 

Към статията във в. СЕГА

Страници

ablepsia

А пък Русия призова да бъде представено поне едно, поне едно доказателство!

 

Щото дори записите от разговорите на украинските диспечери липсват.

Гласът

Ами да прати подсъдимите и ще види всички доказателства, ако толкова много иска да ги види. 

ablepsia

Ами да прати подсъдимите 

 

Подсъдими няма.

Некви измислени институции са нарочили чужди граждани за заподозрени. Без да представят и едно-единствено доказателство за вината им.

 

Тотално наглосакско оскрипалване по всички линии.

JollyRoger's

Тцъ. Първо “доказателствата“, пък тогаз. 

Федя

Доказателства колкото искаш, стига да можеш да четеш.

Следствие пришло к выводу, что установка «Бук» была доставлена на территорию Донбасса из Курска — в составе конвоя 53-й бригады ПВО российской армии.

...

Международные следователи в своей работе опирались на анализ технических данных самого «Бука», уникальных отличительных признаков той установки, из которой был сбит Боинг, а также материалы российских очевидцев транспортировки ЗРК из Курска к границе с Украиной.

.....

Напомним, что предыдущий доклад JIT, представленный в сентябре 2016 года, содержал сведения о перемещении «Бука» по территории Донбасса. Тогда следователи установили, что в начале июля 2014 года зенитный комплекс заехал на территорию Украины, где к нему присоединилась группа сопровождения из людей в военной форме без опознавательных знаков. В их сопровождении «Бук», установленный на тягач «Вольво», проследовал сначала к Донецку, а затем в район села Первомайское под Снежным.

Докладите на JIT са публични и можеш да се запознаеш с тях. Версиите на ГЩ на РФ по случая са доста хаотични и смехотворни. Като се почне с испанския диспечер, та се стигне до СУ 25.

 

Gitcho
снимка на Gitcho

ablepsia, не само липсват разговорите с диспечера. Вече липсва и самия диспечер, водил самолета, преди да бъде свален. Изчезна от "хоризонта". Има различни версии за изчезването му, между другото. Едната е, че са го скрили, за да не дава показания. А другата е, че вече не е между живите.

Гласът

Подсъдими няма.

Значение на думата подсъдим:

Лице, което съдят; обвиняем. 

 

Тотално наглосакско оскрипалване по всички линии.

И холандците ли станаха "наглосакси"?

Гласът

ablepsia, не само липсват разговорите с диспечера. Вече липсва и самия диспечер, водил самолета, преди да бъде свален. Изчезна от "хоризонта". Има различни версии за изчезването му, между другото. Едната е, че са го скрили, за да не дава показания. А другата е, че вече не е между живите.

Ами ето, на Русия й се дава идеална възможност да изложи всички тези данни пред открит съд и да натрие носа на наглосаксите (по слепотата) в стил Георги Димитров. Само трябва да командирова обвинените до Холандия и да им наеме най-добрите руски/холандски адвокати (плюс някой друг български параграф или слепота като експерти). 

Iezuit
снимка на Iezuit

Дори и Карлос - испанския диспечер - не разпитаха, а после укрите го изчезнаха!

И за баятите трупове нищо не казаха - какво разледване е това тогава?

JollyRoger's

АхЪ! Майки се загрижил за “истината“...??

Я по-добре да каже как е хавата с Гайдю в Каракас...

ЗИП
снимка на ЗИП

Мълния !

 

"Арийска" Персия свали американски дрон MQ-4С над Ормузския пролив !

 

https://www.reuters.com/article/us-mideast-iran-usa-shootdown/u-s-drone-shot-down-by-iranian-missile-in-international-airspace-u-s-source-idUSKCN1TL0IR

 

p.s : Помпейчик, кво става ?  

 

:))

anton

ЗИПе, поне ти се узаптИ, давай го малко по-спокойно :) :) :)

Утринен зов

Има ли поне един прецедент кравария да е предала на Русия поне един кравар престъпник. Ако нема, да проумеят, че двойните стандарти вече не виреят. 

anton

Двойните стандарти действително не виреят, виреят мултистандартите.

 

Съжалявам, че ще те разочаровам, но е невъзможно Русия да не предаде "заподозрените".

 

 

 

Седем с един...

Абе такъв случай няма, както няма и случай техен гражданин да е предаден на каквото и да е чуждо правосъдие. Но виж, претенции за екстрадиция на чужди граждани предявяват към целия свят, т.е. сащисаната правосъдна система е най-таковата...и под нейните правомощия попада целият свят...

Недоверчив

Гласчето какво си завършил бе пич? Още нищо? Поне 8-ми клас? Ц...За да предаде някакви "заподозрени", трябва на руски съд да се представят някакви доказателства според които той да прецени, дали да ги предаде. Не си учил достатъчно - ОК. Поне вестници не четеш ли? Баневи, Арабаджиеви, това-онова, колко време се бавиха да ни ги екстрадират. Мисли бе момче, ако можеш...

dream team
снимка на dream team

За да издава звуци не е необходимо наличието на мозък.

Гласът

Няма "заподозрени". Има обвинени. 

 

трябва на руски съд да се представят някакви доказателства според които той да прецени, дали да ги предаде

Руски съд няма как да ги предаде, колкото и доказателства да има за техни престъпления. Няма теоретичен вариант как да стане. Но руската държава може да ги убеди доброволно да отидат в Холандия, и с помоща на руската държава да изчистят името си и името на Русия. 

Седем с един...

Недейте задава подобни въпроси на Гласовития ни "колега"! То е ясно! Съученик е на Цецо от онова училище за хора със специални потребности у Вършец...

Weed361

Не мога до повярвам до какво дъно са паднали холандците. Това си е гавра  със загиналите и близките им. 

Cixi 2

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BD%D1%86%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82_%D1%81_%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%95%D1%8A%D1%80%D0%B1%D1%8A%D1%81_(1988)

 

След този инцидент, дали САЩ предадоха на Иран виновните, за да бъдат съдени?

Най-мразя двойните стандарти.

Гласът

След този инцидент САЩ не лъгаха като Русия, че не са свалили самолета, и да търсят испански диспечери или да показват картинки с иракски суйки наблизо или присъствието на съветски кораби недалеч от инцидента (и още сто други врътки и лъжи). Платиха и кръвнина. Но ако Путин признае руската вина ще се разплете цялото кълбо - годините лъжи, нарушаването на международното право в Украйна, руската диверсия там, и т.н.

Truncho
снимка на Truncho

След този инцидент САЩ не лъгаха като Русия, че не са свалили самолета

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Гласчето, това по-горното е само твое мнение. А мнението ти най-малкото ме интересува.

Индженеро

Платиха кръвнина като доброволен акт, без да признаят вина. А капитана, въпреки изключителната му некомпетентност /ведно с екипажа/, беше посрещнат като герой и му дадоха некакво сърце- розово ли, не помня. За некомпетентността - бяха взели издигащ се самолет за снижаващ се, тоест атакуващ. Оттогава и историите с памперсите.

Не си спомням да е имало международно разследване, нито искане капитанът да бъде предаден на Иран, въпреки че и корабът и самолетът бяха  в и над ирански териториални води.

ИвКо

Колко време продължи разследването за крушението на самолета? За съизмеримо с това време руснаците би следвало да си подготвят и възраженията и после пак за толкова време би следвало да отговорят дали има смисъл да предадат заподозрените. Реципрочността в действията си има своето значение. Иначе някои постановки се нуждаят от по убедителни доказателства. Например за разходката на ракетата от СССР до Украйна, после от Украйна да Грузия, после от Грузия до Русия, после от Русия пак до Украйна и един следствен експеримент с преминаването на един комплекс Бук по предполагаемият маршрут ще разсее с поне малко съмненията. 

Weed361

Следствен експеримент???    Разследващите показаха останките от ракетата и поискаха който има информация за поделението, където е пратена. От руското МО дадоха детайли, покрепени с документи - къде е ппроизведена, кога, къде е пратена. Разследващите просто игнорираха това като недостоверно, без даад дадат каквито и да е аргументи. Иначе всякакви клипчена без дата, автор, разговор на войник с момиче - това за тях е 100% сигурно.

 

Този филм вече сме го гледали - помните каква помия се изля върху Сергей Антонов и другите двама, набедени за атентата срещу папат.

Nashenec

СЕГА много опростя !

Не знам това дали е редакционна дописка или са публикували спуснато окръжно, ама Майк Помпейо не е казал такова нещо - буквално е казал, че призовава Москва да привлече под отговорност всички заподозрени. Къде Редакцията видя "предаде", не знам.

Nashenec

По повод великите доказателствата има нещо по-ново, но още по смешно.

Като основно доказателство в доклада се спомената намерена кореспонденция на момиче (Анастасия Дорохова) и войник от 53 зенитна бригада. Това е кореспонденция между двама потребители в руската клюкарка ВКонтакте.

Та в тази кореспонденция, се намеквало че подразделения от тази бригада през 2014 г. били в Украйна. Естествено няма кога са били, кога са се върнали, нищо за стрелби, нищо за друго инфо по случая. То даже и войникът не е от ходилите на гурбет.

Странното е, че даже руските прозападни списания, списвани от чужбина (The Bell - https://thebell.io/about/) и те са се усъмнили и разровили. Оказало се, че поне момичешкия акаунт си е чист фейк, а в мъжкия няма такава кореспонденция. 

А след това ми говорят как руските хакери разбили американските избори. Кога ли да им вярваш на задокеанските умници?

Гегата

Ето какво е мнението на краваря за международните наказателни съдилища:

 

"Днес обявявам политика на американски визови ограничения срещу служители, пряко отговорни за всякакви разследвания на МНС срещу американски военнослужещи"

 

https://offnews.bg/sviat/sasht-vavedoha-sanktcii-sreshtu-mezhdunarodnia-nakazatelen-sad-v-haga-699406.html

nanyac

Абе има ли тук такива наивници да вярват, че някакви си доказателствата биха накарали Кремъл да ги предаде? Да ги предаде на разследващите, че да се раздрънкат? Наивно е, и аз съм сигурен че и в САЩ и в Холандия не са такива будали.

Кремъл ще обезпечи мълчанието на тези заподозрени. Може първо да ги покаже по телевизията като Чепига и Мишкин. Но в крайна сметка ще им затвори устите, най-вероятно по начин изключващ дишане.

 

Страници