Quantcast
БСП: 1 лв. субсидия цели опозицията да бъде унищожена преди местните избори | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

28 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
БСП: 1 лв. субсидия цели опозицията да бъде унищожена преди местните избори

Целта на предложението за субсидия от 1 лв. е опозицията да бъде унищожена преди местните избори, каза зам.-председателят на парламентарната група на „БСП за България“ Драгомир Стойнев (вторият отдясно на снимката) след среща с ДПС за размера на партийните субсидии, предаде "Фокус“. „Проведохме среща с ДПС относно актуализацията на бюджета, чухме и техните предложения за второ четене, както и те нашите“, обясни Стойнев. Според него е хубаво да има диалог, за да се разбере кой на каква позиция е, кой какви идеи и ценности защитава. „И двете политически сили се обединихме да продължи европейският модел на финансиране на политическите сили, но в крайна сметка всичко зависи от управляващите и правителството“, каза още Стойнев.

Според него вече личи ясно, че управляващите няма да отстъпят. „Идеята е още в петък да бъде гласуван законопроектът и преди 1 юли да бъде одобрен, така че опозицията да не може да получи това финансиране, което е залегнало в нейния личен бюджет. Това финансиране отговаря на банките кредиторки, които са ни заели своите средства да ги използваме в предизборната си кампания. Целта е ясна – опозицията да бъде ликвидирана и унищожена преди едни толкова важни избори като местните, които предстоят. За нас е важно и затова апелираме към управляващите - нека тази промяна да бъде съпътствана с един продължителен диалог. Нека не се бърза. Прокрадва се идеята дайте да смачкаме опозицията за местните избори, ако може да ги ликвидираме, а след това към края на годината отново да върнем дебата и да върнем субсидията, защото видяхме, че сгрешихме“, каза Стойнев.

Зам.-председателят на парламентарната група на БСП посочи още, че партията ще направи всичко възможно, за да се разбере какво се случва в страната. „Навремето един бивш лидер на ГЕРБ говореше за едни евроатлантически ценности, ако диктатурата е евроатантическа ценност – здраве му кажи“, допълни Стойнев.

Към статията във в. СЕГА
Kurt Meyer

Охо, изплюха камъчето, теглени са банкови кредити, които трябва да се връщат с лихвите. И са теглени за няколко години напреде и отдавна изхарчени, не са само за рекламата на последните избори. Държавата искат да управляват. Еманация на корупция и глупост. Тежки зависимости , не само с "ДПС" и Пеевски.

Кара Колю

Другари, не се плашете. Другарката Нинова - с оглед на променената ситуация - отново ще промени своя морал, и ще удари коляно пред врага с партиен билет - другаря Гергов. А той, като верен народен син, за да не се клати партията преди местните избори, ще изклати нещо друго. Защото ситуацията е такава, другари. Другарят Гергов все някого трябва да изклати ?

Manrico
снимка на Manrico

Прокрадва се идеята дайте да смачкаме опозицията за местните избори, ако може да ги ликвидираме, а след това към края на годината отново да върнем дебата и да върнем субсидията, защото видяхме, че сгрешихме“, каза Стойнев.

Добра идея! И морална. Към края на годината ситуацията ще е променена.

ефрейтора

Философа Стойнев да си спомни , как 2.5 милиона българи гласуваха тази субсидия на референдум. А никой/освен дпс/ не иска да се среща с комунетата , защото имат бълхи...

Nashenec

И кога беше това?

И кой беше на власт та едва сега се предлага да се реализира?

Nashenec

Ясно е, че на ГЕРБ тази субсидия не им трябва, защото те направо си използват парите на държавата за собствена реклама. Затова и субсидията си я държат на сметка (да тече лихвата), а не са я харчили даже и за един клип.

Някой спомня ли си платен клип на ГЕРБ на последната кампания, щото аз видях много прояви на Боко, но все обявявани като обиколки на министър-председателя.

Те и задължителното участие на Габриел в Уебит-а (нали е комисар по цифровизацията) го представиха като предизборно мероприятие на ГЕРБ. Естествено, не пропуснаха да използват годишният отчет по проектите (иновационните програми) като предизборно мероприятие на ГЕРБ под мотото "Колко пари сме дали на България" - вярно, Гарбиел участваше, но като проверяващ използването на европарите. Даже в БАН вече има виц по този случай "Успя ли да си похарчиш вече парите от рекламния клип на ГЕРБ?"

Neopol

"това финансиране, което е залегнало в нейния личен бюджет."
В чий личен бюджет е залегнало ? На Нинова ?

paragraph39

RE:

Хубуууу, нека да е 1 лв., вместо 11 лв., държавната субсидия за партиите в НЕнародната/след 1989 г./ "демократична" Република България!

Нека!

Аз- СЪГЛАСЕН!

Но, никакви други пари/ от спонсорство, "спомоществувателство", дарения, собствена стопанска дейност, наеми и подобни/ за издръжка и дейност на партиите- а САМО по 1 лв. държавна субсидия за получен на Избори действителен глас, ПЛЮС парите от членски внос/еднакъв по размер за всички партии, определен със закон! ТЧК

И плащанията на партиите за техни разходи да се извършват САМО през банкова сметка на Сметната палата, чрез техни вътрешни сметки/партиди/ там!!!

КАЗАХ!

тютюн

Ти да не си Винету?

paragraph39

Драгомир Стойнев, БСП: Ще предложим от 3 юни всички налични пари на депозит на партиите да бъдат върнати в бюджета

18.06.2019

тютюн

Че изговореното от ДСт. е вярно, е ясно като бял ден. Бацилът си купува и продава "демокрация", както си иска. Нема кво да го спре - милиардите са в него, а от мутренските времена се е научил как да къта и ползва парсата по предназначение. Ех, че на инвеститор случихме. Бай Ганьо Балкански.

Калинки от тукашната седянка имат спешна нужда от психиатрична помощ.

dobadoba

тютюн,

Спомням си през 1990г новоизгряващите демократи ни разправяха, че бай Тошо и БКП-то държат милиарди на влог в Швейцария и къде ли не. Дори ги бяха изчислили, че са достатъчно да върнат половината държавен дълг/голям проблем по това време/.

Твърдяха още, че Запада щял да плати другата половина от дължимото, ако се присъединим към него.

Резултат: ами нямаше пари в банките и нищо не ни опростиха.

⚓️

Лично аз съм ЗА 1лв за партиите.

РКП(болшевики) побеждават и без рубла субсидия, нашите червени ореваха Света, че ще умрат от глад.

Сократ-май

А Кака се спотайва като мишка в трици...

SSlavov

всички налични пари 

 

на фирмите на цоциалистите , които им са дадени за управление от зората на демокрацията и преди 1989г. в партийната каса. Др.Кирил да се заеме със стягане на редиците на другарите  с куфарчетата  :  поне фифти/фифти - морал трябва 

 В противен случай банките ще  сложат на търг емблема , слоган , коне ,каруци  и т.д. преди да са разбрали какво става в страната

 

Едно да е ходиш на избори с държавната кола и да спиш в къща за гости , а друго да си с колелото ,магарето ,коня и да спиш на нивата или в някоя плевня

 

 

Сократ-май

Зам.-председателят на парламентарната група на БСП посочи още, че партията ще направи всичко възможно, за да се разбере какво се случва в страната.

Оплачете се на ПЕС и нейния председател.

(И да повторя казаното другаде: Не плюй в колодец!)

eric marsai
снимка на eric marsai
Колега, тоя американски къде го учихте? Сигурно в савецкия съюз, личи си по акцента.
Manrico
снимка на Manrico

Зам.-председателят на парламентарната група на БСП посочи още, че партията ще направи всичко възможно, за да се разбере какво се случва в страната.

Те нали имаха най-супер-хипер-топ разследваща журналистка, която знаеше какво се случва не само в страната, ами и в чужбина? Къде изчезна, не сме чували нови грандиозни разкрития и разобличения?

Ся, ако знаят какво се случва, но не им стига акълът да го разберат, друго нещо...

Manrico
снимка на Manrico

А, сега видях и снимката. Хем хубавци, хем с интелигентно и одухотворено излъчване...

дъртреалист

Стойнев имаше наченки на отвратяга, като по-млад, но сега е разгърнал таланта си и вече е направо отвратителен.

Може да изпълнява само хейтърски роли.

И в този чист казус, удобно повдигната топка, отскочи грозно и заби в мрежата. 

Слаба ракия.

 

 

бонго-бонго
снимка на бонго-бонго

Стойнев имаше наченки на отвратяга като по-млад, но сега е разгърнал таланта си и вече е направо отвратителен.

?

 

Мен живо ме интересува с какво изхранваха себе си и семействата си червените депутати , които в продължение на 5 месеца бяха извън НС и уж не получаваха заплати.

Сократ-май

Навремето един бивш лидер на ГЕРБ говореше за едни евроатлантически ценности

Е, тоя път Драго Стойнев наистина ме шашна!

В едно изречение да направи реверанс и към Цецоу, и към омразните ЕТАЦ.

Дежурния

Другарят Стойнев се бори за Европейските Ценности, за държавни пари и да разбере какво става в страната, а Кака язди...?

бонго-бонго
снимка на бонго-бонго

банките кредиторки, които са ни заели своите средства да ги използваме в предизборната си кампания

По официални отчети, БСП е покарчила 681 896 лв. без ДДС за евроизборите. Защо им се е налагало да вземат кредити при условие, че само за миналата година са получили 12, 6 млн. лв субсидия?

https://btvnovinite.bg/bulgaria/kakva-subsidija-poluchavat-razlichnite-partii.html

Дежурния

За Телевизиятя 3 милиона, за Вестника 1 милион, за другия Вестник, за Мадам В и сие, които не пишат панегирици безплатно...

Хр_Атанасов_2

".... Защо им се е налагало да вземат кредити при условие, че само за миналата година са получили 12, 6 млн. лв субсидия?..."

 

бонго-бонго,

БСП не е партия бонзай, дребна, ситна, като камилче...;-) Що бонзи има да издържа, сонм и чет нямат. И тез за име едно красно едва ли  "работят" на ползу избранику...

Инак - Вие ни пари дайте, ние ке я наредим! 

"Банзай! Да гътнем Боку! Банзай!"

дъртреалист

За Телевизиятя 3 милиона, за Вестника 1 милион, за другия Вестник

Това организационна работа ли е?

 

принцеса Даяна

"Защо им се е налагало да вземат кредити"

*

Защото според плана Барбароса Корнелията вече трябваше да е поела властта. Планът е бил: вземат три гласа повече на евроизборите и пищят, че народа мрази Борисов и иска Нинова; Радев обявява предсрочни парламентарни избори и назначава служебно правителство по списък на Нинова. Във връзка с този велик театър Корнелията изкара БСП от парламента без изобщо да ги е питала. Поради пресоляване  на манджата "план барбароса" стана на загори тенджера.

Мачкай, Корни!