Quantcast
Борисов очаква нов "Костинброд" точно преди евроизборите | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

69 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Борисов очаква нов "Костинброд" точно преди евроизборите

Премиерът Бойко Борисов очаква нова политическа провокация от типа на скандала "Костинброд" в четвъртък-петък преди деня на евроизборите. Това обяви той на основното предизборно събитие на ГЕРБ, което се проведе в зала "Арена Армеец" в столицата.

"Близо 500 хил. автомобила ще излязат за 24 май. Затова - молете се на хората да се върнат до неделя на обяд и да гласуват", разтревожи се премиерът за изборната активност, защото преди изборите се събират няколко почивни дни и заради високите доходи хората ще идат на почивка в чужбина. И предупреди, че "четвъртък-петък се готви нов Костинброд". 

На 11 май 2013 г., в деня за размисъл преди изборите, тогавашният изпълнителен директор на TV7 Николай Бареков в пряко предаване от Костинброд, където се печатаха бюлетините, обяви, че се готви фалшификация и са отпечатани допълнително 400 хил. бюлетини. Сигналът до прокуратурата е подаден от Мая Манолова, тогава член на ръководството на БСП. Прокуратурата повдигна обвинение за престъпление по служба на Росен Желязков в качеството му на главен секретар на служебното правителство и през април 2015 г. той беше оправдан. На почти всички избори оттогава от ГЕРБ предупреждават за нов "Костинброд".

"ГЕРБ трябва да напомни на България, че гласът на българските евродепутати през последните 5 години се чуваше ясно", заяви кандидатът на ЕНП за председател на Европейската комисия Манфред Вебер. „Бойко Борисов води уверено България в първите редици за повече благоденствие и сигурност. Остава много работа. Европа трябва да бъде континентът на свободата и мира. Не бива да приемаме за даденост постигнатите резултати. Спомнете си Брекзит. Напускането на Великобритания е поредният пример, че сме най-успешни, когато сме заедно", отбеляза Вебер. Той заяви, че първото нещо, което ще направи, ако бъде избран за председател на комисията, е България да стане пълноправен член на Шенгенското пространство.

Друг оратор на събитието, на което присъстват хиляди привърженици на управляващите, беше Мария Габриел, водач на листата на ГЕРБ. "Не сме идеални, грешим, но бързо поправяме грешките си. Ще спечелим без манипулации, а с труд. Работим за по-добър жизнен стандарт и за силни региони“, каза Габриел, а към Вебер се обърна с думите: „Скъпи Манфред, можеш да разчиташ на знаещ и можещ сплотен отбор“.

"Тази кампания е по-различна, защото сме заедно със СДС, земеделците, Съюзът на репресираните, които дават допълнителна енергия за силна и обединена Европа", заяви председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той разказа преки впечатления от обиколките си из страната - навсякъде хората ги питали за местните важни проекти. „Имаме визия и знаем как да ги изпълним. Имаме избори, които трябва да бъдат спечелени и ще бъдат спечелени със силния отбор на ГЕРБ и партньорите“, добави той.

Очаквано, Йорданка Фандъкова заложи на сигурно в приветствието си, като изтъкна, че метрото е проект за пример на Брюксел. „Заварихме 10 км, а сега довършваме 42 км", заяви тя в стилистиката на премиера.

"След президентските избори сме изправени пред безпрецедентно политическо генно инженерство, което цели да свали правителството. За тях конституцията е като академично четиво", заяви министърът на финансите Владислав Горанов. Министърът отчете, че само за последните 5 години БВП е нараснал с 40 на сто. „Нямаме причина да нямаме самочувствие. Научихме си урока. Нашето общество се нуждае от реформи“, каза още той.

"Не слушайте тези, които ви обясняват, че Европа е стара и е загубила хъс. Докато има дръзка цел – тя е млада. Имаше времена в България, когато имаше разкол, сега е време да се надгражда България. Не слушайте тези, че България би тръгнала по-бързо напред, ако се върне назад. Ние имаме опит и експертиза. Без доверието обаче не са нищо. Не трябва да се къса нишката на доверието“, каза вицепремиерът Томислав Дончев.

Последната дума беше на премиера Бойко Борисов. "Манфред Вебер, който е основният кандидат на ЕНП, навремето хич не харесваше България. Сега е сред най-големите поддръжници. В тази зала са истинските десни. Другите „десни“ (в кавички) са помагачите на БСП, бившето БКП", каза той. По повод атаките срещу ГЕРБ Борисов изрече следната крилата фраза: „Ние сме като Кобрата (бел. ред. - Кубрат Пулев), продължаваме напред“.

"Ще видите следващите месеци какви заводи ще започнат да се строят в България. И то точно такива от каквито има нужда държавата, реални инвестиции", заяви Борисов от трибуната и вмъкна резултати от последната си обиколка из страната: „В Шумен им направихме индустриална зона. Само вчерашната инвестиция в Шумен е 100 млн. лв. Тогава ще се върнат ли висококвалифицираните българи? Ще се върнат, разбира се, и се връщат".

 

Към статията във в. СЕГА

Страници

Седем с един...

Само да попитам, и това събитие ли ще мине като извънреден разход на хазната или? Надявам се да е "или", щото Баце нещо много се е разпищолил да раздава държавната пара...

Sine_metu

Мани я парата. Къде не са я бактисали... Събитието е в „новия Костинброд“

Безкрайно простият ни народ казва в безкрайната си мъдрост

 

„Вдигнеш ли пръчка - виновната котка ще побегне“

 

lalluger

Този човек и в Германия го представят. Защото никой не го познава. А нека българите разберат мнението му някои въпроси и ще изгонят от Арена Армеец.

Johnny B. Goode
снимка на Johnny B. Goode

От държавата останаха само спомените в героите на работническата и класа.

SSlavov

Цоциалистите ги возят до чинията , а ББ на арената - могат да си гласуват по 50 лева издръжка на глас  за следващите избори с 240 за

geo_19

А дали и в "Армеец" Вебер публично ще е противопостави на Северен поток-2... а вероятно и на хъбът Му, щото ЕНП ще е против всякакви потоци идващи от Русия. 

Селинджър

Проявете разбиране. И Той прост, и те прости! Досега нито един от тях не е знаел кой е Мнафред Вебер.

До следващото им сборище, вероятно ще са забравили кой е и пак ще трябва да им го представят тържествено ?

sneaky_humanoid

"Царска пиеса" с незабравимият Тодор Колев, цитирам по памет: "Кой ви е казал, че за всяка пристигнала от чужбина отрепка трябва да се събира целия двор, и да се харчат толкова много пари?"

Каква ирония...

 

https://m.youtube.com/watch?v=OdOj-ZJ8fUM

Селинджър

И тази снимка на Манфред Вебер не е ли от конгреса на ЕНП, на който всички лидери на ЕНП демонстративно напуснаха залата когато Мутрьо Банкянски излезе на трибуната?

 

Сега 140000 гербери като го видят на трибуната в зала Армеец, могат да им го върнат, като вкупом се юрнат към изходите ?

wreckage
снимка на wreckage

ГЕРБ представя водещия кандидат на ЕНП Манфред Вебер в столичната „Арена Армеец“.

Излишъкът од Банки ще му резне лентата, произнасяйки традиционната си реч за магистралите, контрабандата, Онеа, моралния стандарт и...излишъка.

пролетарий о тв...

Някои от коментиращите тук питат кой е Манфред Вебер? За мен МВ е ястреб и служител на САЩ. Той се обявява против Северния поток, напада без задръжки Русия по всички фронтове. Влезте в чичко Гугъл и четете за него. За мен светът без МВ би бил малко по -добър или по - малко лош. Всеки със своите си убеждения. Във всеки случай МВ е грамотен и високообразован кариерист, фен на Тръмпи, америка фърст.

Johnny B. Goode
снимка на Johnny B. Goode

Няма две мнения кое е - враг нападащ Русия.

Предводител на ...

Той заяви, че първото нещо, което ще направи, ако бъде избран за председател на комисията е да направи България пълноправен член на Шенгенското пространство.

Мхм, ей ся и той лично. 

Invisible

   Никой не може да даде толкова, колкото аз мога да обещая.

сталкер пустиняк

 „Имаме визия и знаем как да ги изпълним“, заяви той.

 

Не мога да схвана дълбоката мисъл на Цветанов, но вероятно герберастите вникват без проблеми в семантиката на речта му. 

Zmeja

Събрали се 14 000 ГЕРБ-аджии - държавни и общински чиновници, всички на заплати в управлението на държавата. Партия - държава му викат някои. 

Гледах малко директното предаване по Канал 3 и едва не се просълзих. Също като преди 40 години!

independent_citizen

Вярно е, че сте като Kобрата, целувате се с джендъри!

kissсинджира

Кобрата вероятно ще го съдят, може и в затвора да влезе, а дано и Боеко, който е заслужил да влезе и да не излиза. 

Miranda
снимка на Miranda

Гледах малко директното предаване по Канал 3 и едва не се просълзих. Също като преди 40 години !

 

Признавам си, веднага превключих...

Явно научил се е ГЕРБ на такива мащабни мероприятия...

Това дали ще им помогне за повече проценти ? Та кой вярва вече на обещания ? Ясно е, че пред избори мащабно се лъже ...

 

Тринити

Крайно време е Народът ни(ако е останал такъв) да осъзнае,че тия от сликата са си чисто и  просто една(поредната) мафиотска структура,която го е яхнала и му смуче кръвта.Иначе с нас наистина е свършено.Приключваме.Огромната част от тия 14 000 во главе с Оранжевия Зеленчук са в тая "Партия" с една-единствена цел:Лично облагодетелстване!И го правят!Крадат,като за последно!Първа и неотложна задача трябва да бъде сваляне на тая хайдушка и продажна Власт и съответно съд.Съд,но независим и обективен.Ако трябва от чужбина.Също така незабавна лустрация на всички лица били в управлението през последните 30 години.Включително и на най-ниско ниво.Без значение дали са от ГЕП,Импексовци,Кобурги,Костовци,Дръндарци и т.н.! Доживот да нямат право да участват в политическия живот и да заемат постове.Да отиват в "заводите" Му,дето ги бил "построил".На струга.А не да се правят на началници!Незабавна смяна на политическата система и забрана на партии и други подобни организирани престъпни групи.Ако трябва с Велико Народно Събрание и нова Конституция.Гангрената е повсеместна,трябва да се реже до кокъл.Накъся времето вече.От 9 ,останахме има-няма 6 милиона,от които 3 пенсионери(да им даде Господ дълъг живот) и 1 ромейци.Всичко друго или избяга(и продължва да бяга) или измря!Тая вакханалия трябва бъде спряна веднъж завинаги!

Miranda
снимка на Miranda

И кой да дойде Тринити ? БСП, ДПС ?

Тринити

Миранда,не си ме прочела внимателно.Писал съм ясно:Без партии!

kissсинджира

А така, пази безкрайно корумпирания ГЕРБ, плашейки хората с камунезите. Те и тия 14000 дето викат за Мунчо от Германия са пещерни антикомунисти и като чуят за БСП им избива зелена пяна на устата, като Бойко в Стара Загора. 

SSlavov

Може да има клубове по интереси , футболни агитки , самодейни състави и т.д. 

Група самодейци съставиха правителство от професионалисти в областта на безмоторното летене преминаващо в свободно падане без парашут ..............

Miranda
снимка на Miranda

Да, извинявай ! Много добре, но няма как да се реализира...

Sine_metu

Има как. Иди под „речника“ на Донков, не лапай само от топлия щанд

SINDBAD

Да не забравим славното минало- самосъзерцателни трели, лозунги за парт. сбирката. Натъртено към Цвъки

 

Созопол, юни 2011
„Мойте [кучета] са страхотни, но са точно като българите - трябва здраво да се държат”.

18 ноември 2010, пред журналисти
„Това да мачкаш Цветанов е все едно с голо дупе таралеж да мачкаш.”

Август 2007
„Аз съм фонтанът, Сергей Димитриевич - падащата баня отсреща” – на откриването на фонтана пред банята в Банкя.

Юни 2011
„... вече съм се променил и изкривил. Преди ми беше най-любимо да отида на мач на "Левски" на "Герена". По къси гащи и да люпя семки. Сега вече въобще не ми се ходи там. Ето това вече в мен е пречупената нормалност” - интервю за в. "Труд" по повод рождения му ден

Януари 2011
„Всеки се радва, когато началникът му е зле” - пред Медиапул.

Интервю за в. „24 часа”
„Аз моята история съм я написал, та написал… От мен зависи да направя председател на парламента, премиер. Под нулата съм тръгнал. Това никой не може да ми го вземе. Гледах днес от балкона на парламента и отчетох, че самичък съм направил толкова много. Самичък. Цяла партия. Апарат огромен.”


Януари 2010 в Берлин
"За първи път сега се пропукаха организираните групи и пропяха в арестите или споделиха с нас в арестите и отидоха и посочиха трупове. Ние в момента разкриваме поръчкови убийства. Отиват и показват: "Ей тука в тая ливада има труп, ей тука някъде го копахме". Колегата Цветанов с един багер копае и вади трупове!"

SINDBAD

Юни 2011
„Нито ме интересува дали някой ми вярва, нито пък ще седна на някого да се обяснявам. Ето, качете се горе в спалнята и разгледайте. И ако намерите едни гащи, или една женска дреха, или нещо, кажете ми “Хасан” - интервю за в. "Труд" по повод рождения му ден

Юни 2011
„Преди да имам рожден ден ми беше любимото нещо. Аз си правех рождените дни в НДК горе. Има ли по-хубав ден от тоя? Идваха всички. А сега вече не искам никого да виждам!” - интервю за в. "Труд

 

има и суеверия, щото накъде без тях:

 Юни 2011
„В понеделник не се бръсна, не си режа ноктите и не давам пари. Открай време е така... Има неща, които не се правят. Ако черна котка ми мине път, се въртя три пъти и тогава минавам... ако съм с колите, им казвам върнете се и да минем по другата улица. Мине ли черна котка - завиваме обратно!” - интервю за в. "Труд

 

 

те така се управлява държава!!!!
 

SINDBAD

да не забравя и

 

И още :
 "Как няма работа бе, например за овчар в момента.. и така се търси агнешко месо и овчо във целия Европейски съюз... просто във зеленчуко производството .. ма той нямал щото бил АЙ ТИ специалист.."

 

No comment!

buratinob

Напускането на Великобритания е поредният пример, че сме най-успешни, когато сме заедно", отбеляза Вебер.

 

И в неговата глава е каша като в Боковата.

Краставите магарета през 10 дерета се подушват.?

 

 

Страници