facebook
twitter

Вие сте тук

108 постове / 0 нови
Последно съобщение

Страници

PlaNed
снимка на PlaNed

? Право, куме, в очи!  ?

Тони Йорданов

Бай Буй е еденица за измерване на простащината.

вила

И наглост 

iLimon0ff
снимка на iLimon0ff

Е, Станишев винаги е бил с класи отгоре, но не и за лява партия. 

Su38

Кво общо има Станишев с въпроса за Бойковата простотия?

Forza NATO

Панорама пак ли е направила Комиците на чеверме в реновиран парк?

 

Явно цоциолозите не са се наговорили вкупом за прогнозите.

(освен само за МВРО, както бдителният Васик разкри)

HBK

Тринити,

 

Всичко това е вярно. И искрено написано. Възхищавам се на възмущението Ви. Искрено.

 

Надявам се, че със същите думи ще се обърнете и към престъпниците от другия клон на мафията. Нещо повече, надаявам се, че дори ще назовете мафията – ако не поименно, то поне събирателно. Аз мисля, че това е НОМЕНКЛАТУРАТА на „БКП/БСП/ДС”. Ако греша ме поправете. Надявам се, аргументирано.

 

И последно – кой номинира, кой избира и кой подкрепя тези мафиоти? Къде са онези искрени и възмутени Българи, които по кръчми, по мегдани, по вестници, форуми и телевизии да изречят искрените и правдиви думи, които Вие изрекохте – но към двата клана на мафията. Не само към единия.

Тринити

Надявам се, че със същите думи ще се обърнете и към престъпниците от другия клон на мафията.

НВК,нямайте и грам съвмнение в това!

А иначе-това са двете страни на една и съща монета.И да,това е главно бившата номеклатура(лично,или най-вече чрез наследници и близки).Превърнала се успешно в сегашна такава.Няма оттърване от тях!На власт от десетилетие е единият им клон.Нормално и логично е в момента да бъдат критикувани техните золуми.Просто са днешни!Пред очите ни!Проблемът е,че и другите да дойдат на власт,нищо няма да се промени.Трябва кардинална промяна на самата система.На властовата структура в държавата.Разбира се в рамките на демокрацията.Колкото и несъвършена и ялова да е тя.За съжаление съм песимист.....

Su38

Хайде, след като накажем тези, които сме хванали по бели гащи, да накажем и другите, а? Но нека по ред на номерата, иначе... Разводняваме... А някои това целят, нали? НВК?

Петър Иванов Иванов

Бисери, много бисери отново. ТОЙ ли не е знаел къде от година и повече живее ЦВ. ЦВ????? Айде стига

Борисов: Грешката ми беше, че не ходих на гости на министрите си

http://www.rikoshet.eu/2019/05/03/%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%81%d0%be%d0%b2-%d0%b3%d1%80%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bc%d0%b8-%d0%b1%d0%b5%d1%88%d0%b5-%d1%87%d0%b5-%d0%bd%d0%b5-%d1%85%d0%be%d0%b4%d0%b8%d1%85-%d0%bd/

Neopol

Статията не пресъздава и малка част от това, което каза и най-вече показа Борисов. Които имат очи да гледат, уши да слушат и мозък да мислят. Но да си пуснат оригинала на участието му в "Панорама". За пореден път показа, при това най-ясно от всички пъти досега, защо кара трети мандат, а вероятно ще кара и четвърти и пети. Защото е единственият в българската политика на публично ниво, който разсъждава за нея политически. Направо разби задокеанския сценарий за преврата.

Sine_metu

Пет., 03/05/2019 - 23:40 (нов)

Neopol

Статията не пресъздава и малка част от това, което каза и най-вече показа Борисов. Които имат очи да гледат, уши да слушат и мозък да мислят.

 

Да ти имам представите за мозък.

Дето десет години не схваща една и съща пиеска

Джиджи

Направо разби задокеанския сценарий за преврата.

Ъъъъъъ ... ??? ???

ablepsia

Левите правеха приватизация за милиарди лева.

 

Драгалевският лаборант нооо ще се изкефи, че е наречен "ляв".

PlaNed
снимка на PlaNed

Поредното потвърждение за нивото до което докараха здравеопазването.

markoE

 

 

 

                      За пореден път показа, при това най-ясно от всички пъти досега, защо кара трети мандат, а вероятно ще кара и четвърти и пети. Защото е единственият в българската политика на публично ниво, който разсъждава за нея политически.

 

 

                                                     За пореден път показа , че е много добър когато му устроят кушия с един кон .И този дебел, спънат , лъжлив кон печели защото е сам . Б.Василев внимателно го е предпазил от съперници и от неудобни въпроси . И се лъже и маже като за последно . Ено асансьорченце вика а нито пита , нито казва от къде са парите и дали са декларирани . Двама Бойковци= на голямо безсрамие . Впрочем , след поредните ''преговори'' за газта май пак решиха да му дадат глътка въздух. Жална майка България.

Тъмно пиво

Жална майка България.

 Жална, наистина. Докарахме до там да избираме между БСП и ГЕРБ. С други думи - избор между чума и холера.

МногоУмен
снимка на МногоУмен

А добър ден ! Сигурно снощи сте открили този факт ...И при избора ГРРП/БСП се пак кое избрахте ? То се знае -? 

PlaNed
снимка на PlaNed

En Bulgarie, un scandale de détournements de fonds européens secoue le gouvernement

Plusieurs ministres et un proche du premier ministre ont démissionné à la suite 

https://www.lemonde.fr/international/article/2019/05/02/en-bulgarie-un-scandale-de-detournements-de-fonds-europeens-secoue-le-gouvernement_5457393_3210.html

Петър Иванов Иванов

Какво не каза Борисов в “Панорама”?

http://www.rikoshet.eu/2019/05/04/%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%be-%d0%bd%d0%b5-%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%b0-%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%81%d0%be%d0%b2-%d0%b2-%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%be%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b0/

markoE

 

 

 

 

                                               Докарахме до там да избираме между БСП и ГЕРБ. С други думи - избор между чума и холера.

 

                      Хайде , за БСП е ясно , камунези, ДС-ари , кагебешници и квито искаш . Ами другите , дето демократична и цивилизована Европа ги финансира , радва им се на корупцията и ги тупа по рамената (и не само ) за тях какво да кажем ? А, и много разчитахме ,че ЕС ще въведе ред а той Боко каза , че там корупцията е в пъти по голяма . Само дето не каза , че тези ''къщи за гости'' са част от хибридната война .

ata

?Тато беше класи над него. ;-)))))

Аладар

Ако правеше реформи нямаше да му

се случат скандалите. Парите които

дава без реформи ще потънат в пясъка.

Дори пътищата ще се саморазрушат

без реформи. Цялата изпълнителна комисия на

ГЕРБ   която следи дали има съответствие

между стандарт на живот и доходи и нищо

не е казала според думите му. Имат и тайни

контрольори които следят и най-малкия ГЕРБ-

началник но и те са мълчали. Следователно Бойко

не може да контролира ръководството на  партията си.    

Няма как да не знае че българина отива в политиката

ако е некадърен да забогатее  с  професията си.

Няма идеалисти има материалисти.

 

Аладар

Данъчните декларации на администрацията и политиците

трябва да са във видеоформат, а не текст и всичко да

е в Youtube. Да се вижда в какво живеят, какво

карат или ги возят и колко пари получават за 1 месец и 1 година.

При всяка промяна видеоклипа да се допълва.

Begemot
снимка на Begemot

Mного се занимаваме с  Бай Бойко и много малко - с причините, докарали байко и всяко малко байковче. Бойко е конюнктурен, той е преди всичко опортюнист и гледа филията да е намазана с мас.  Това идеологии, визии, бъдеще, страна, народ - бош лаф работи са това, точно по Алеко. Баят е сега западняк и европеец, защото такава е конюнктурата, преди е бил партиец и русофил, утре може да е китаец или марсианец - за него има значение доминацията, властта и парите. Чрез обслужване на център на властта извън България. Ако не е конкретния персонаж, ще е някакъв друг такъв, подобен.

А защо това е така? Защото ние не сме страна, народ и държава, ние сме територия и население. Уви. Бсъщност, ние не сме субект на историята и на собственото си развиие, ние сме обект.  Оставям настрана причините, констатирам факта. Същото положение, макар и не дотам,  беше и със СССР. Затова Байко и Тошо така си приличат. И при това положение няма как начело да има визионери,  мислители, водачи - няма нужда от такива, защото няма път, няма посока - има конюнктура и каквото кажат началниците. Който по добре се справя, той е, назначена обслуга. Ако и да е прочел една книга. И въобще да не знае да чете, все тая. Има ли изход от това положение - не знам. Лично аз съм песимист.

аман бе

? За съжаление.

Седем с един...

При очертаващата се загуба, до колкото може да се нарече загуба, на предстоящите евроизбори, нашия човек се опитва да се изкара жертва и да предизвика съжалението на гласоподавателите, като по този начин да предизвика онова чувство на състрадание, характерно за нашенците и да пуснат гласа си за неговите хора. Не знам колко народ ще се хване на тая въдица, но стане ли така, ще стане ясно, че за последните години не сме научили нищо и че сами сме си виновни за дереджето си, оставяйки се в ръцете на едни жалки манипулатори и отявлени демагози да ни третират като стадо овце. Заслужаваме си съдбата, след като десет години даваме власт един определено неук човек, с доста мътно минало, болезнено амбициозен нарцис и доказан лъжец, да решава съдбините на държавата...Жалко, но вредата, която нанесе този индивид на страната ни, а и не само той, ще се помни дълго, ако въобще остане някой, който да помни...Вървим по нанадолнището с постоянно ускорение и вече май връщането назад е почти невъможно...Получи се така, че ни ограбиха не само материално, но и духовно, ограбиха ни съзнанието и ни направиха жалки консуматори и крайни нихилисти...Ето това сториха с красивата ни Родина и с хубавия народ, населяващ я...все още...

Бъчваров

Еех, Алеко, къде си да го опишеш сега!

"Златен" фонд за българската телевизия.

Докъде само стигнахме...

 

Simplicissima
снимка на Simplicissima

 

Освен ей това,

нищо ново не се чу снощи:

България е журналистическа република.

И сам Бойко Борисов не може да ни помогне,

ако не са журналистите да наложат ред и справедливост.

 

За Бойко и журналистите, за двата бойкове -- хип хип ура! Да живей!

Диагностик

"Дори да искам, няма на кого да предам държавата"

 

За разлика от Радев, той говори директно в ефир, без монтаж, без предварително подготвени, съгласувани и заизустени отговори, написани от Иво... Не притежава красноречието на литератор или журналист, но това е част от харизмата му, с която побеждава. И ще побеждава. Има доблестта да посочва проблемите в партията си и показва желание да се бори с тях, доколкото може. 

Знаем, че всички идеални хора у нас са в БСП, както и поддържащите ги в този форум, на които им се плаща, за да ги аплодират. ?

Страници

×