facebook
twitter

Вие сте тук

108 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Борисов се нарече "дете на народа" и се закани да размаже лошите в ГЕРБ

Всеки, немислил с главата си или всеки, отдал се на манталитета си, ще понесе най-тежката отговорност. Тази заявка даде премиерът Бойко Борисов пред "Панорама" по БНТ за скандалите с имотите на властта и с къщите за гости. Борисов беше доста нервен, гласът му преминаваше във фалцет.  Припомни, че живее в семейната си къща в Банкя и "там ще умра. След 10-15 години".

Няма да остане ненаказан човек, увери той. Или парите ще бъдат върнати, или имотите ще бъдат конфискувани. А злоупотребителите ще си понесат отговорността. Яд ме е, посочи Борисов. Той сподели, че не е ходил на гости на министрите си. "Ако бях ходи на гости, да видя как живеят..." заяви Борисов и на практика се оневини за корупцията, предизвикана от ГЕРБ.

Премиерът благодари на медиите, които разкриват аферите. Сгрешил съм, че не съм се интересувал. Единственият изход от ситуацията е справедливост, закани се Борисов. В същото време обяви, че няма да "хвърли кърпата" и да се оттегли от властта. 

Скандалите не били диагноза за управлението. При мен има един с апартамент с асансьор, а тези, които искат да идват, са си купили цели сгради с асансьори, атакува той. Бойко Борисов не е съгласен да се слага етикет на партията му заради няколко човека.

Той не пропусна да нападне и БСП, и президента Радев. На моменти наричаше държавния глава "тоя не ща да му казвам името, говори глупости". 

Ние знаем, че другите са маскари. Левите правеха приватизация за милиарди лева. Нашите симпатизанти ще оценят направеното, каза премиерът. "Ще искам оставки, колкото трябва". Борисов иска партията да е честна. "Аз съм дете на народа, ще действам много брутално. Обичам Цветанов като дете, много години е покрай мен", коментира той най-близкия си в партията. Цветанов  сложил лъжицата с катран в кацата  и стана ясно, че бъдещето му в ГЕРБ ще се реши от резултата от изборите на 26 май. С апартамента си заличил всичко добро, което направил до момента. Изводите съм си ги направил, изтъкна Бойко Борисов.

На 26 май щяло да се види дали хората са простили на ГЕРБ. "Чеверме социалистите" не са проблем на Борисов. "Те вътре помежду си не се понасят. Проблем ми е моята партия.  Никога не съм искал да ставам президент ", каза Борисов.

Планирал реформи в партията. Глупости били критиките на социалистите за пълзящата диктатура. "Няма диктатура, защото всеки може да излезе и да ме напсува. ГЕРБ се клати сама. Няма външна намеса в скандалите", увери Бойко Борисов.

Важни сме за Русия, както и за всички останали, стана ясно от думите му. Може да сме и с Китай, със САЩ, с Орбан и Юнкер, според министър-председателя. В здравеопазването не е правено толкова, колкото досега, похвали се Борисов.

"Много работа се върши. Не се чувствам уморен". Амбицията му е да построи АМ Хемус. За 2-3 години Северна България ще е друга. За цената на властта той си спомни възхода и падението на Тодор Живков и на Симеон Сакскобургготски. Затова ме е яд на партията, каза Борисов. Никой политик не е обичан приживе. Няма да си отидем като маскари, закани се той. Десетилетия ще се говори за това, което сме направили, още имаме сили, допълни Бойко Борисов. За пръв път той сподели и плановете си за оттегляне от политиката. Изкарвам си мандата, отивам си в Банкя и давам път на млади хора, каза премиерът и лидер на ГЕРБ.

Борисов призова за още малко търпение  по отношение на решението на германския автомобилостроител дали инвестицията му в нов завод да е в България или в Турция. Той съобщи, че бордът на компанията вече бил поръчал самолет и ще бъде в България след няколко дни и ще каже решението си. "Досега такава инвестиция у нас не е имало. Да изчакаме две седмици", посъветва той,. От думите му стана ясно, че решението вероятно ще е в полза на страната ни.

Премиерът съобщи още, че на 7 май българска делегация заминава за САЩ за започване на преговорите по доставката на изтребителите F-16 и заяви, че ще се преговаря за набелязаната цена и ще се иска 10 процента реинвестиция, която той искал да отиде за военното летище за летци в Долна Митрополия, за което се ангажира да бъде възстановено. На критиките, че правителството му е съсредоточено само върху строителството на пътища, Борисов отвърна, че "в здравеопазването никой не е правил колкото нас досега“ и възкликна "колко босове и олигарси са в арестите и разследванията продължават?"

Към статията във в. СЕГА

Страници

buratinob

Десетилетия ще се говори за това, което сме направили, 

 

Е, кога е прав не моЕм да Му противоречим.?

Асол
снимка на Асол

При мен има един с апартамент с асансьор, 

Видехте ли до кво беше сведен Цуци!? Баси унижението...баси безпардонността! Цуци, ако и да си МУ верен и безнаказан, фатяш ли как те представи пред публиката и даже пред структурите ти? Като "един с асансьор"..ти кво си? Ами ..нищо.....просто един..с нещо си.  А важното е..."неговата партия". Честито, суджуци - за патрона ви сте само това - суджуци с краен  срок на годност?

Compay
снимка на Compay

А , бъдете коректна до край ! Той каза също - "Цветанов ми е като дете!" ? Т.е. той си бие детето (щото си го обича) ?

Тони Йорданов

И изтривалки.

NATURAL

Ооо за цуци се загрижила горката. И за суджуците. Трябва да е доста елементарно едно мозъче,за да си помисли . че е набарало златна мина с такава манипулация. Отделно. че адресати в този форум няма. Не съм сигурен, че мозъчето осъзнава, че ситуацията е както Неопол я е описал по-долу или точно това се опитва да замаскира.

Sine_metu

Съб., 04/05/2019 - 02:06 (нов)

NATURAL

Не съм сигурен, че мозъчето осъзнава, че ситуацията е

 

Ситуацията е обида за българския народ. Донякъде заслужена, но обида

NATURAL

Обида и срам е. Отдавна и задълго. Затова е противно да се четат платените и безплатните агитатори на статуквото.

Sine_metu

Съб., 04/05/2019 - 08:14 (нов)

NATURAL

Обида и срам е. Отдавна и задълго. Затова е противно да се четат платените и безплатните агитатори на статуквото.

 

Така е. Но агитаторите са по- малкият от статуквото проблем.

Или поне по- малката обида

bD

Асол-е,

ти вярваш ли Му на приказките ? Съмняваш се в двуличието Му ? Не бъди найвник.Това което Той е рекъл е за пред електората да знаеш.

Джиджи

Видехте ли до кво беше сведен Цуци!? Баси унижението...баси безпардонността!

Ъъъъ ... ??? ???

 

А Цуци какво заслужава – пардонност ли❓❓❓

protor

Изкарвам си мандата, отивам си в Банкя и давам път на млади хора

???? 

Асол
снимка на Асол

Тва с изкарването на мандата е повече от спорно...ама много спорно

buratinob

А, той още помни"

"Петилетката за три години!"
Има опит, един мандат може да го изкара за 1,2 или 3 години!?

Stern

Ясно, не ходел по гости и затова хич и не подозирал, че има корупция. Не чул, не видял, не разбрал, ерго невинен.

А тази чистка, дето я е почнал ... по случайност само цецовите хора засяга. Май чудесно ще се възползва от ситуацията и ще опита да си върне партията.

Sine_metu

Ми да помогнем на „детето на народа“.

На изборите всички срещу ГЕРБ, Цветанов аут и връщаме на детето партията

HBK

С годините Борисов става симпатичен. Духовно узряване. На младини като бандит; на старини като охранител. Разбира се, на „онеправданите” (от него самия). Копие -  едновременно на „Първия”, на Царя и на Кръстника. Трогателна еволюция. Може и да се замонаши.

 

Без ирония. Възможно е и да бъде оценен в Бъдещето. Той бе единственият, който раздаде шамари на мафията. Разбира се на част от нея – тази на „парти-функционерите”. Дете на народа. Робин Худ. Тези от нас, които са достатъчно самокритични ще признаят, че дезертирахме – кой в чужбина, кой в мимикрирали „партии”. Матрялът по Територията не беше много ... героичен.

ablepsia

 Духовно узряване

Той бе единственият, който раздаде шамари на мафията. 

 

Вицовете на деня.

Хеле пък туй, дето "дезертирали", вместо да помогнат Нему да узрее духовно и да емне сичката мафия.

 

Желязко Желев

Ьа съжеление си прав

.Народа дезертира.

Елита от ибрикчии и мекерета.

Борисов се опита,но господ да бе сам е за никъде.Време е сам да разпусне ГЕРБ

Тя партията му е за затвора.

Дано осъзнае действителното положение на нещата.

Никога не съм гласувал за ГЕРБ никога не съм се заблуждавал за резултата от управлението им.

Един човек с партия еднодмевка нищо не може да промени.

А да.Ще му повярвам като видя съпартийците му в затвора.

дена

 Аз не го задържам . може да си тръгне и по - рано .

premier

***

Compay
снимка на Compay

Той бе единственият, който раздаде шамари на мафията. 

 https://youtu.be/gdUEWm_EK5Y 

vvatkov

??

revolver

Това е. Г-н премиерът изтрещя окончателно.

iLimon0ff
снимка на iLimon0ff

В началото беше трагедия, но напоследък се понаучи да управлява нормално.

Sine_metu

Да. В началото му пазеха поведение, напоследък изобщо не им пука.

И пейките станаха по десет хилки

Тата-ра

Никакъв човек от народа не е . Той е един самовлюбен нарцис с мания за валечие . Аз никога няма да забравя кога ми стана отвратителен . Беше паднало правителството на БСП и герб бяха на власт . Имаше информация за раздадени огромни бонуси към заплатите в порядъка на премии от десетки хиляди за персона . Разпърдя се работата и Борисов отне някои бонуси , Беше викнал журналисти , камери ...срещу него седеше русокос младеж болен който трябваше да се лекува в Германия . ББ говореше на болното момче "ето давам ти ги тези пари , но защо не отиде да ги търсиш от Станишев "Момчето и без това болно с тежка диагноза мълчеше и гледаше тъжно , докато нарциса си правише пиар върху него . Такова същество неспособно на човешко чувство и срам  ...ме погнусява 

ivoo77

?

 

ivoo77

Ами върха на цинизма, когато препоръчваше да наградят кучетата намерили трупа на убитото момиче от Перник с "три-четири телешки пържолки" през 2012 помните ли?

 

Тринити

Въпросният за пореден път се прави на"умряла лисица"!Този път на много умряла!Щото Му гори куйрука!Не знаел,не чул,не видял!Белким Му мине пак номера!И разбира се са Му виновни Радев,"комунистите" и т.н.!Неговите крадели,обаче "червените" крали повече!А по какво ,бе байно Твоята Партия се различава от тях?Ония имаха "батко и братко",Р.Овч.,заменки и т.н.,а Ти цяла - кохорта крадци!Не кохорта-легиони!Няколко даже!На всякакво ниво.От обикновения селски кмет и редовия чиновник в някоя агенцийка,до последния Ти министър!Крадат!Ама здраво крадат!Като за последно!И воглаве пред тях Вършецкото Чудо!А народът ни или се изнесе или измря!Останаха администрацията Ти,пенсионери и ромеи!Нали преди десет(!) години дойде на власт за да накажеш разбойниците?!Нали затова те избрахме!Един няма в пандиза!Нито един!Ни от твойте,ни от другите!Съд,прокуратура,цялата властова мощ е ръцете ти!Къде спа?!

Така наречената Ви "държава" е на последно място в ЕС по всички показатели.По абсолютно всички!На последно!Влачим се на опашката и ако не им трябваме на Ония главно като плацдарм срещу лошавите рашки,отдавна да са ни изгонили от тоя съюз.Разбира се за това ни положение са виновни Орешарски,Лешников,червените,пембените и прочие гадове!Най-вероятно и Хан Аспарух!Е,сега имало съгрешили и няколко от "неговите",ама Той щял да ги накаже!Единият даже Му бил "дете"!Оня със "специалните потребности".Отвратително е всичко това!

Понякога ме е гнус дори да Го коментирам тоя.....

Шумахер
снимка на Шумахер

?

Страници