Quantcast
Цветни картинки | Page 67 | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

5992 постове / 0 нови
Последно съобщение

Страници

Investigator
Investigator
Investigator
LePenseur
снимка на LePenseur
Едно от любимите ми пролетни дървета, дивият рожков. Наричат го още дърво на Юда, защото според преданието той се бил обесил на него след предателството си. Но не затова ми е любимо, а заради цветовете си, които излизат направо от кората на стеблото и клоните:

Investigator
Извинявам се за "субтитрите". Натиснал съм нещо връз камерата без да искам.
Investigator
Investigator
Плажът стартира с две глоби по 2000 крони - около 200 бритиш паунда.

Докато си пиех бирата в ресторанта до брега моята спътничка надуши някаква швейцарка, и то от Женева. Не можах да разбера какво стана. Чувах че си говорят на французойски да се цамбурнат във водата и о, Небеса - съблякоха се дибидюз голи и скочиха.

Мурафетът тъдява е, че полицията е 'невидима' - без униформи, като каруцарите от нашата НРБ Държавна Сигурност.

Нито обяснения и извинения помогнаха, нито UN blue IDs, ни дявол. Двете дебели милиционерни тьоти любезно декларираха, че и американската Първа Дама да гепат по безгащи или щерката на Дончо, глобата ще влезе в сила моменталически. Денмаркски закони, нихната....

Същите пари "девойките" платиха и за женски бански от някакъв трепач-експенсив магазин за гащи, зад ресторанта.
Снимах двете бамбини и чистак голи, но фотките няма да бъдат публикувани, за да не разпалваме страстите на сънародните моралисти или разваляме форума с нездрава капиталистическа еротика.
Investigator
Приятна петъчна нощ. Пиенето продължава, а времето за чат, изтече. Бъдете живи, здрави и нови трудови победи по форумните фронтове!
LePenseur
снимка на LePenseur

Младежо, зарежи глупавите банки и безизразните тротоари. Дотук единствено си заслужаваше кеят. Вдигни си дисагите, да не ти ги открадне някой, па отиди до замъка Фредериксборг (ама не Фредериксберг и не Фреденсборг!), да видиш автентичен барок от началото на 17. век. Явно Елсинор много на север ще ти дойде, но поне Розенборг е в Копенхаген. Отиди да снимаш регалиите на датската кралица, да видиш финес само с изумруди, а не натруфените шарении по английската корона. Тичай Лиузиана да видиш - отпреде ти Швеция, отзаде ти туловищата на Хенри Мур... Хайде, та да има за какво да си говорим.

Investigator
Младежо, зарежи глупавите банки и безизразните тротоари. Дотук единствено си заслужаваше кеят. Вдигни си дисагите, да не ти ги открадне някой, па отиди до замъка Фредериксборг (ама не Фредериксберг и не Фреденсборг!), да видиш автентичен барок от началото на 17. век. Явно Елсинор много на север ще ти дойде, но поне Розенборг е в Копенхаген. Отиди да снимаш регалиите на датската кралица, да видиш финес само с изумруди, а не натруфените шарении по английската корона. Тичай Лиузиана да видиш - отпреде ти Швеция, отзаде ти туловищата на Хенри Мур... Хайде, та да има за какво да си говорим.
А бре, Мислителю, кво мъ напрай?! Ти да не мислиш, че съм някой от родните цървули, дето ходи насам-натам, като муха без глава, за да фотка разни джамии, църкви, исторически съборетини, да търси историята и да я преоткрива ?!

Върша си работата! Не съм по гюзме или теферидж.

На времето кеф ти Ню Йорк, кеф ти Шикаго (дето кретените му викат "Чикаго"), а на щата - ИлиноиС, пък он е Илиной, после чак но Сан Франсиско и Лос Енджълиз, Флорида...., та Париж ли не беше, та Амстердама и Хага ли, Брюксел и Лондон - башка, френска Швейцария (Женева), СЕГА - Копенхаген, след това Рейкявик, а и снимки от радная Масква и Свети Ленинград съм публикувал в чата, и т.н.
Ако карах с едни папуци, като показаните от тебе, не само табаните ми, но и чорапите щяха да са заминали отдавна, а на краката да имам мазоли, като босоходстващият 'д-р' Чаушев от село Влас, черноморска губерния.
Казах ти сто пъти, станах банален, но пак ще ти кажа: Не съм на гурбет и имам много работа за вършене. Виждаш, че не пиша под други теми и ако го правя, то е за кеф, а една картинка ми отнема точно 45 секунди, за да я вкарам във форума и около две минути да напиша текст, като този, щото чаткам с десетте пръста, а не като кокошка - с двата.
Апартаментът ни с Дулцинеята е на три пресечки разстояние от твоят любим замък, но времето през което е отворен не ме устройва. В момента пия и си правя кефа в един жесток бар и нямам време да се разкатавам на 50-60 км разстояние и повече, за да снимам разни исторически отломки, за които дори не се знае истината.
LePenseur
снимка на LePenseur

"В момента пия и си правя кефа в един жесток бар и нямам време да се разкатавам на 50-60 км разстояние и повече, за да снимам разни исторически отломки"

 

Е, и аз за кефа ти говорех, де...

Investigator
Ха, наздравичката с "Туборг" наливна от бара на Бара и така до зори, или Барът тесен за мойта душа е!
LePenseur
снимка на LePenseur

Бар тесен, душа широка, не я свърта... Оставям те с проблемите ти и лягам да подремна. Че утре някоя работа имам.

Investigator
Душа я не свърта и днес сабахлен запраших за "великата обител".
Investigator
Investigator
Рано сутринта заваля. Стана хладно и приспивно, но зелените цветове и чуруликането на птиците ме засилиха към "великия замък". Вече съм в двора, с поглед към далечното минало на разни величия, хвърляли къчове наоколо и измисляли разни перверзии.
LePenseur
снимка на LePenseur

Хванал си пътеката, давай нататък!

Investigator
Пристигам на мястото на събитията, Мислителю, и що да видя. Стотици путешественици в шпалир като пред караулно помещение готови да измръзнат и намокрят до кости, даже и да пукнат, но да видят парцалите, папуците, ибриците и дрънкулките на живяли преди векове величия със "синя кръв".
Иронично и тъжно.

Тези прошляци пристигат тук с идеалната цел да се снимат 'интериорно и екстериорно', халюцинирайки че са се потопили сред благородниците, а когато се завърнат в техните държави се разпърдяват наляво и надясно какво са видяли, какви духовни ерекции са получили, в каква дълбочина на изкуството са проникнали, как са се въздигнали духовно и променили от виденията.

В Инглиша има една изключително точна дума за подобни парвенюта - SNOBS (fucking snobs)
Тази гнъс не може да отсее и асимилира, че ВСИЧКО - абсолютно ВСИЧКО - не е било създадено то сур-льо-курите, а от велики творци, много често избивани, за да не компрометират "синьокръвните" говеда, че не те, а обикновен майстор е бил създателят.
Тези "три синджира сноби", ме гледаха доста интересно - само аз бях с костюм и вратовръзка.
Investigator
Въпреки че имах сериозното желание да се слея със снобите, котка ми мина път.
От нейде придойдоха на талази френско говорящи мъжки курви с прозрачни сини полички и това сложи край на желанието ми да се гмурна унутре.
Намерих компромисен вариант в кафенето на замъка, монтирано вляво по посока на движението на снобарите. Виж снимката по-долу.
Снощи ти фотнах работното време на "великата обител". За съжаление от Понеделник до Петък не съм в града и работните часове на замъка ми бягат по периферията. Следващата събота или неделя ще снимам, ако съм на кеф и ако няма разни пеерасти тъдява.
LePenseur
снимка на LePenseur

Лелей, Инвестигаторе, къде те пратих! Ама и ти си много остър към мен. Все пак не съм те пратил да гледаш фустите на лейди Даяна в Кенсингтън, а да гледаш върхове на ювелирното изкуство. Внимавай, и тук проявявам избирателност и никога няма да те пратя да гледаш големите яйца на Фаберже, ако че е Великден! Това, което е в Розенборг, наистина си заслужава. Съжалявам, че нямам фотоилюстрации, защото по него време изобщо нямах фотоапарат. По идейни съображения , както сега нямам смартфон с андроид и вайбър, от който да ми се дзверят разни туитващи фейсове. Виждам, че малко са те изнервили снобите, а най-вече пеерастите сред тях. И все пак, драги, ако бъдем честни към историята, то в повечето случаи сноби убийци са плащали на пеерасти творци да им украсяват живота. Така е, уви! Като видиш тълпите обезумели селфмейкъри пред защитената с три бронебойни стъкла Мона Лиза, бягаш в съседния коридор, където има друг, по-велик портрет от Леонардо, но пред него никой се не спира, щото бърза за Джокондата. Но ние с теб не сме част от тази гмеж, покваряваща дори само с присъствието си богоравните Творения, нали? Това ни издига в собствените ни уши и поне отчасти убива неприятната миризма на тълпата. Прочее, убедих се, че обувките са наистина твои. Допада ми естествената кожа с нюанси на кафяното.  

Investigator
Мислителю, нищо лично! Само споделих какво ми дойде до главата.
Тукашните са 90% руси по рождение със сини, синьо-зелени и пъстри очички. Много спокойни и не очакват Путин да ги нападне.
Петдесет и девет секундна видео разходка из чаршията.
https://www.youtube.com/watch?v=lKqn68SeyE0
Investigator
Любимата игра на датчани и датчанки. Хвърлят тежки метални топки, като гюллета, и се стремят да изместят топката на опонента или да шибнат едно малко червено топче, което се намира в центъра на полето. Казаха, че тази игра действа бързо изтрезняващо.
Вернер - дългият по чехли - събу обувките си, защото му влизал пясък. Пиенето продължава и не виждам някой да е изтрезнял. Много държат на пиене. Мислех си, че ние, българите, сме връхта, но май ще се наложи лека преоценка на мнението ми за издръжливост.

Шоуто продължава и съм щастлив, че все още мога да пиша. Тези на снимката положително няма да могат.

LePenseur
снимка на LePenseur

"Шоуто продължава и съм щастлив, че все още мога да пиша."

 

Нашето щастие е несъизмеримо по-голямо!

Investigator
Голямата глава е на мъжка сърна турната баш във фоайето на овенно-частна вила, в която ще продължим "заседанията".

За съжаление все още не съм видял трофейна колекция от глави на политически лидери и техни съратници.

Днес е ден за авджалък, но не с огнестрелни оръжия, а само с лъкове и арбалети, защото е размножителен период. Позовавайки се на тъдявашните закони, отстреляното животно ще е недъгаво, осакатяло и правилно убито. (При двукраките хайвани нещата стоят малко по-различно)
Сутринта не ударихме нищо, но се надявам днес, по-късно, или утре, да ви възрадвам.
Investigator
За съжаление в този овенен район влизането е забранено, а тоже и снимането.
Незивестна овенна база в още по-неизвестен район отстоящ от Копенхаген на 25-минутен полет с чартърно самолетче.
LePenseur
снимка на LePenseur
Три патици в крайградско езеро, след като са снесли великденските си яйца:

Думи думи

Тези патици са ми любими!

С кисело зеле.

ddantgwyn
снимка на ddantgwyn

Investigator
Изказвам специални благодарности на Принца, като автор на темата, дала възможност на трудовите хора във форума да творят и се забавляват, карашик с гостите и другите участници, предоставяйки им ъмейзинг колорит.
На 19/02/2019, когато "разследванията" стартираха, броячът показваше 16,795 прегледа. Днес 29/04/2019, или 2 месеца и кусур по-късно прочитанията са нараснали с 11,940, достигайки цифрата 28,735 и 'ескалацията' продължава.
Ще продължим и с отстрел на дивеч, който е даден от Бог за изхранване на приматите, а днес и за развлечение на някои еволюирали двуноги.
ddantgwyn
снимка на ddantgwyn

Вт., 30/04/2019 - 03:02 (нов)

@Investigator

Поради огромен читателски интерес ще продължим и с отстрел на дивеч, който е даден от Бог за изхранване на приматите, а днес и за развлечение на някои еволюирали двуноги. Поради късните европейски часове, авджийските снимки ще бъдат представени на зрителите сабахлянта. Сега е 12 Midnight.

По-добре не продължавай с тези снимки на безсмислен отстрел на дивеч за забавление.

Страници