Quantcast
Цветни картинки | Page 66 | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

5998 постове / 0 нови
Последно съобщение

Страници

sneaky_humanoid

Ако пишем научен труд по география или сме редактори в Нешънъл Джиографи, тогава нещата ще получат други измерения. Това пространство, Мислителю, е ФОРУМ, ЧАТ, МИЗЛИЧ, СЕДЯНКА, РАЗГОВОРНИК, ТЛАКА, въпреки че много хора са се вживели в натрапливата идея, че едва ли не преоткриват и коригират света.

 

Мания, Мислителю, мания за доказване на превъзходство в познанията, кухи философии на "Отнесени от вихъра" индивиди със зле прикрита злоба и завист.

https://www.segabg.com/comment/275304#comment-275304

 

Нюманщини. ?

LePenseur
снимка на LePenseur
Малка разходка заради ашладисани на българска почва японски красоти. Първо емблематичната сакура:Следва японската ябълка:А това е най-красивата магнолия, нигра:

Здравка
снимка на Здравка

Кра-со-та!

LePenseur
снимка на LePenseur

Красота, ама не се яде, бе Здравке! А онуй, дето се яде, дори за снимка не ражда. Е, и него си го чувам пак за красота.

Miranda
снимка на Miranda

Наистина красота !

 

.......

Вчера слязох до града с автобуса. По Евлоги Георгиев сега е толкова красиво, всичко е цветна градина, най-вече с любимите ми цветя - лалетата.

После, като вървях по Гурко, срещнах брезичка .... Обичам брезите, листенцата им така нежно трептят. Пред моя прозорец има бреза, порасна и вече виждам върховете й на високото...

Изобщо пролет - красота, живот, нови надежди ...

 

https://www.youtube.com/watch?v=NShX0ONStnU

 

П.И.Чайковский- "Сентиментальный вальс" - Tchaikovsky "Valse Sentimentale"

Investigator
sneaky_humanoid, здрасти ГрийнВич! Научили си урока?
Ако не, да ти пратя една швейцарка току-що поизрусена, и отгоре и отдолу, да те научи на женевски френски.
Един час си търси паспорта. Мислех, че само българките са залухани.
Investigator
С гюллето на Барон Фон Мюнхаузен, директно към Копенхаген. Летците из форума и форумните бойци да подскажат марката на самальота, щото я казаха, но не успях да я чуя.
Investigator
Преди десетина дни бяхме на осемдневна конференция в Дания и нямах време да снимам. Прелетяхме до Лондон за няколко дни по задачи, но СЕГА наред с лудото ядене и пиене, което ни очаква, ще се опитам да фотна туй-онуй.
Investigator
Мислителю, специално за тебе - противоядрени колони в Копенхейгън. В тази сграда съдят или оправдават.
Investigator
И не така брутално яки колони. Лично си падам по нежните такива, а тези горе са даже и полирани. Отдолу има червени фенери, за адет. Жестоко.
Investigator
Копенхейгън е много интересен град. Ако някога сте посещавали или работили в Амстердам, може да го "припознаете". Интересното е, че тукашните се разбират със шведите, говорейки на техните езици. Доколкото успявам да схвана, разликата между двата езика е нещо подобно на български и македонски, но не съм полиглот, като двама форумни участници, за да долавям нюансите на молекулярно ниво.
Датчаните, и особено датчанките, са невероятно любезни и отзивчиви. Говорят много чист английски, готови да помогна и дори да те заведат до местото, за което си попитал.
Лошото е, че сме поканени от шефа на ядреното разоръжаване Мр. К****** (немец) и гаджето му Юта (много готина датчанка), в някаква настояща Овенна база, където явно няма да може да се снима.

Юта е толкова енергична, че най-накрая я попитах дали не закусва бензин. Колегите ми паднаха от смях, а тя моментално се влюби в мен "а прима виста".

Част от положителните качества на Инвестигаторите, е, че винаги отгатват женските мераци, колкото и добре да са прикрити. Жените обичат комплименти, шоу мъже, създаващи готина атмосфера, а като притурка и свирещи на пиано и китара.

Очакват ви луди изненади, масови напивания, датски ръченици, топлес хора, летящи слонове и шахматни турнири.
LePenseur
снимка на LePenseur
Инвестигаторе, след толкова ходене насам-натам, мисля си, подметките ти бая ще са се износили. Вярвам, че не носиш друго освен естествен гьон. Затова ти препоръчвам една обущарница в центъра на Лондон. Не взимат скъпо, особено ако видят скъсани чорапи (пише го в дипляната им).

LePenseur
снимка на LePenseur
"Част от положителните качества на Инвестигаторите, е, че винаги отгатват женските мераци, колкото и добре да са прикрити. Жените обичат комплименти, шоу мъже, създаващи готина атмосфера, а като притурка и свирещи на пиано и китара."

Инвестигаторе, съдейки по гимназисткия ти бошлаф, не те бива много във висшия секс. Затова наблегни повече на средния секс. Препоръчвам ти една лондонска улица, където той се практикува - уроци, помощни материали и пр.

Investigator
Инвестигаторе, след толкова ходене насам-натам, мисля си, подметките ти бая ще са се износили. Вярвам, че не носиш друго освен естествен гьон. Затова ти препоръчвам една обущарница в центъра на Лондон. Не взимат скъпо, особено ако видят скъсани чорапи (пише го в дипляната им).
Мислителю, личи си, че си с як експириънс от Лондон. Прави ти чест, запазил си обувките за спомен. Дори фамозният Урхо Кеконен имаше този адет.

Що се касае до моите такива, то ще ти снимам един чифт, с който тепам в момента по калдаръмите на Копенхейгън. Като гледам си вещ в търсенето из нета и ще намериш ценоразписа за същите.

Investigator
По отношение на Инглиш брекфаста в 7-звезден хотел в Лондон, можеш да ми именуваш този хотел, за да го песетим през Май и направя екранизация с професионална камера, КАК сервират въпросната "манджа" в 5 и 7 лондонски звездни хотели.
Поради индукция реших да ти фотна Инглиш Брекфаст по Денмаркски.
LePenseur
снимка на LePenseur

А, Инвестигаторе, не с тоя номер! Без касовата бележка мога само да подозирам, че си снимал обувките върху черджето в магазина. Уж да ги пробваш - "дайте ми и лявата, моля, че имам дефект в палеца!". 

 

P.S. Аз не съм твърдял, че английската закуска само в Англия е отвратителна! Снимката ти доказва точно каква е тя навсякъде - отвратителна. Сутрин боб, гъби и ловджийска наденица, Боже! Отделям яйцата с бекона, останалото в коша. А, и печения домат задържам.

Investigator
Инвестигаторе, съдейки по гимназисткия ти бошлаф, не те бива много във висшия секс.
Като изучиш Калинамала Анангаранга, и задължително вкараш в практиката, можем да говорим за ВИСШ СЕКС. Иначе, забрави. Сексът е хамалска работа. Не е за интелектуалци.
LePenseur
снимка на LePenseur

Инвестигаторе, засега чета от тебе само за Авантагаранти с пияни секретарки. Но да не се отдалечаваме от красивите картинки. Не ме отвличай!

Investigator
Мразя да снимам кьорсофри или каквито и да е, и затова по-рано снимах разни изгорели мръвки, салати в алпака и т.н., не като култ, а под формата на гавра. Логично, "интелектуалният" елит, който отлетя оттук, кълвеше като шаран на червей, а моя милост играеше ролята на много ядосан, но шоуто вървеше с пълен размах. Даже два пъти им споменавах за Станславски и за "сквозното действие", но тук явно няма актьори и актриси... Ени уей... Продължаваме с картинки от Копенхейгън, докато все още не сме запрашили за Овенната база.
Investigator
LePenseur --- @ ---

Инвестигаторе, засега чета от тебе само за Авантагаранти с пияни секретарки. Но да не се отдалечаваме от красивите картинки. Не ме отвличай!

Трябва ли да разбирам, че мразиш жените, тъй като преекспонираш събитията от снимковия материал изтрещян от мен, в който има САМО две снимки на неоскеретаршата и една на Наташа, снимана отзад, кога бързахме за парти на Канарите.
Нима не считаш жените за красиви картинки и достойни обекти за фотографиране ?! Странно, много странно...
LePenseur
снимка на LePenseur
Инвестигаторе, връщам се на любезно посветената ми снимка 1987 с "противоядрените колони". Хиляди пъти съм им казвал - след Фидий и Поликлет не правете колони, дори да се водите по Витрувий. Не ме слушат, бе! И ето го резултата - епигон епигони гони. Че и кариатиди понечили да ваят! Ей ги ингилизите, прелест, нали? Направо лондонски Ерехтейон! Не им стига, че най-брутално са откраднали от гърците едната кариатида, ами искат пет да си имат. А червената врата ще да е вход за противоатомното скривалище, освен че преследва естетическа цел:

LePenseur
снимка на LePenseur
Напротив, Инвестигаторе, обожавам жените, жените - ах, ангели са те... Точно затова ме дразни, когато разни пръчове (извън този форум, сакън!) си позволяват да ги унижават и унизяват. Че на мен това ми е приспивната песен: "Дай ми целувка, мила, бързо дай, скучен без теб е и самият рай!”
Investigator
Животът, Мислителю, е шахматна игра. Срещу 40 крони можеш да разиграваш и в центъра на Копенхейгън. С черните фигури съм. След 5 хода Натали е матирана.
LePenseur
снимка на LePenseur

Съжалявам, владея само руския мат! А ти и в София можеш да играеш шах с разни безделници в Градската градина. Не знам колко взимат.

Investigator
Подсети ме! Към банките и велосипедите трябва да се отнасяма с уважение. Първо, защото банките са задължителна необходимост и второ, защото в "Лавина от евтини велосипеди", Яков Исидорович Перельман описва начините за забогатяване и пирамидалната структура на разиграване, която беше внедрена в България непосредствено след 10 Ноември от бивши затворници.

Цитираната по-горе книга беше настолно четиво на вси тарикати из затворите на НРБ.

Investigator
Остап Бендер също е направил опит да разиграва шах с няколко противника, но взел парите и бегал!
За първи, а може би и за последен път в живота си срещнах на живо индивид с феноменална памет. Това се случи в Страсбург, през 20** година в "Градината на Европа", баш до сградата на ЕС и недалеч от Съдилището за правата на человеците.

Онова франсе, мъж около 40-те беше в центъра, а шахматните дъски - 30 на брой - описваха правоъгълна структура около него. Разиграването започна. Мой познат, бегал от съветската демокрация, да го наречем Ю***, реши да премести една пешка, а след това и един офицер. Франсето играеше с всеки по отделно и се местеше отляво на дясно и когато се завъртя към масата на Ю***, каза: Мосю, вие сте преместили две фигури, пешка и фриц, които бяха на еди-коя-си позиция.

Гледах като гръмнат. ТОВА беше ФЕНОМЕН. Друг играч, също от нашите региони, се опита да тришира по своему и ... "удари на греда".
Нямаше камери, франсето не пишеше никъде нищо - помнеше. Притежаваше фотографическа памет. Уникат, който надали някога ще срещна.
LePenseur
снимка на LePenseur

"Цитираната по-горе книга беше настолно четиво на вси тарикати из затворите на НРБ."

 

В начетена компания си попаднал, Инвестигаторе. Затова си излязъл човек... А за велосипедите те поздравявам с песента

 

По софийско равно поле
едно звънче звони,
се зададе Свети Георги
со велисопедо
:

 

https://www.youtube.com/watch?v=ue2UCPkU8uY

 

Investigator
Копенхейгънският Сентръл Парк.
Investigator
Мислителю, отлични учители имах и нищо не пропуснах от думите им. Вси беха комундета с мераци да правят пари по всякакви възможни начини. Не си мисли, че Лукавия, Оги Доги, Илийката Павлов и други не са разигравали по подобен начин.

Големите печалби се крият във факта, че хората, които могат да печелят не трябва да са много умни. Умните много мислят и са слаби практически реализатори.

Освен това, в бизнеса, колкото по-малко мислиш, толкова вероятността да забогатееш или влезеш в затвора се увеличава. Всеизвестен факт е, че всички големи пари са направени по нечестни начини.

Въпросът опира до възможността реализаторите да бъдат разкрити, или както започва книгата на Марио Пузо, "Кръстникът", 'Зад всяка голяма сполука се крие по едно престъпление' (Балзак - преводът от френски е мой, тъй като на английски беше 'осакатен')

Т. нар. "Фашистка църква", приютила и спасила много немски висши офицери и генералитет от посегателствата на разни руски партенки и американски реднеци. Информация старателно почистена в перверзните Уикита и дори сериозните Енциклопедии, но съхранена сред кореняците в Копенхейгън.
Investigator
И кубето на църквата Sankt Petri Kirke.

Страници