Quantcast
Обвиниха Дончо Атанасов и Светослав Глосов за катастрофата край Своге | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

14 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Обвиниха Дончо Атанасов и Светослав Глосов за катастрофата край Своге

Софийската градска прокуратура (СГП) обвини двама бивши членове на Управителния съвет и директор на дирекция в Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) за инцидента на 25 август 2018 г. край Своге, при който загинаха 20 души, а 8 бяха ранени.

Обвинените са Дончо Атанасов и Светослав Глосов, предаде news.bg

Обвинени са още:

- изпълнителният директор на строителната фирма "Трейс - София" ЕАД, която е изпълнител на ремонта на пътя;
- техническият ръководител;
- началникът на асфалтовата база и 
- инженерът, осъществяващ строителен надзор на строителните дейности.

Към статията във в. СЕГА
JR

Последните имена нямат ли?

Нов курбан-фишек за омилостивяване на пълзящата диктатура...

mi6osp.

 Твърде неловко, бахур- ти бе сигурен, че е виновен само шофьорът, който карал като селянин.

Даже и не е обвинен.

 

Поредната маневра, направена с надеждата да бъде отклонено вниманието на обществото от апартаментите на властта.

Оставаше да бъде обвинен шофьорът, а тези да бъдат покрити.

 

Само че, щом тези са обвинени, би трябвало да бъде проверен и оценен как е ремонтиран целият път, който са приели без забележки.

И да се ремонтират не само тези 300м.

С парите на виновните.

 

 

 

Wolf ACE

О, Дончо! Ти най-велик корифей на пътищата, лама, лама савахтани?

Добре, че е тая пълзяща диктатура, за да се размърдат /дано не само предизборно/ нЕкои дебели з.дници...

Ад мин

Дончо си е много добър специалист, но иначе си е кутка човек. Заслужава си малко годинки при Бай Ставри. А за Глосов направо 20 години - по една за всяка жертва.

Това ако имаме прокурватура и независим съд не такива, като каквито имаме

Шумахер
снимка на Шумахер

„Към никого няма да има нито закрила, нито пощада… Всяко длъжностно лице, което не си е свършило работата, ще бъде подведено под съдебна отговорност и ще му бъде поискана политическа отговорност…“
Тъй рече Боко.
Опитът показва, че ще стане точно така! 
Какво се случи с виновниците за потопа в Аспарухово? Чета в „Стандарт“: „Окончателно: Няма виновни за потопа в "Аспарухово." Пардон, тук опитът показва точно обратното… Ще потърся друг случай. Ще проверя какво стана с жертвите от наводнението в Полски Извор. И там нищо. Ако там няма наказани, вероятно ще има при взрива на влака край Хитрино, където загинаха 7 и бяха ранени няколко десетки. И там нищо. Ще видя също колко души влязоха в затвора заради загиналите 15 души при взрива в завода в Горни Лом. И там нищо. В краен случай ще видя за осъдени заради изгорелите осем души във влака София-Кардам…И там нищо.
Истината е, че няма да намерите осъден нито един от истинските виновници за жертвите от природните и човешки бедствия. И ще продължим да си мрем като кучета без история… Кой на пътя, кой във влака, кой под вода, кой от огън, кой от въздух… И никой няма да се трогне. Защото ние, братя, не сме част от гоблена...
Между другото, доклад на експерти от Института по пътна безопасност описва дълга серия от грешки и пропуски по шосето край Своге - от проекта и асфалта до знаците и мантинелите.
С други думи искам да Ви река, че живота на песимиста в България е лесен. Прекалено лесен! Потвърждения за провал дебнат отвсякъде...
Последното ми разочарование беше когато научих, че академик Антон Дончев, когото винаги съм смятал за светец, най-малкото заради "Време разделно", е член на Надзорния съвет на "Трейс груп", построила пътя за Своге!


 

sneaky_humanoid

А защо никой не проверява качеството на пътя, преди да бъде пуснат в експлоатация? Плащаш и бегаш? Или все пак някой е проверил, но го прикриват, щото си е затворил очите?

Лoвkия

На този завой шофьорът също е допуснал грешка, навлиза в отсрещното платно и после рязко се опитва да си поправи грешката, при което рейса пада в дерето. Настилката, гумите, шофьора, завоя, насрещната кола...

Две.

Две насрещни коли, които автобусът е закачил странично.

И тримата очевидци от двете коли заявиха, че автобусът е излязъл прекалено бързо от завоя и че шофьорът не е гледал в пътя, а си е говорил с някого. 

Domi

Няма път в България от последните 10 години който да не е изпълнен по този начин...лично съм констатирал пропуските . Защо АПИ ОПУ приемат обектите на юнашко доверие....и назначават за началници мишоци....

New Vance

    Настилката била  положена от Корни и две други социалистки.. Бабите в рейса запеяли гърлено и вибрациите  по резонансите изместили превозното средство в другото платно..Дъжд имало, но АПИ не била уведомена за валежите 

 

 ПП   По версия на други Бойковисти

Гaндaлф

Още двама за изпиране.

 

Simplified Solu...
снимка на Simplified Solutions 2

Говорил

ама ся нито дума за вината му. Хвърлят прах в очите на хората..дават двама корумпирани уж .А народеца си кара сякаш се е сейфнал.

 

Нито дума във възкратката дописка. Но говорителката на главния прокурор говори цял час пред медиите, телевизии предаваха на живо, в новините показваха откъси. Шофьорът е обвинен наравно с другите.

Обаче кой да слуша и чете, преди да се изкаже...

Лoвkия

Разни ?

Звън®
снимка на Звън®

Да си припомним, че Глосов има типичните за  масонската ложа  "Братство и чест" торбички под очите.  Това му гарантира в най-лошия случай условна  присъда от девет месеца. Освен това, катастрофата е станала в неделя - ден, който според древните правила масоните са освободени от съдебна отговорност.

 

Дончо също ще бъде оневинен. В деня на катастрофата той е ял ванилов сладолед, никога не е имал сестра-валдхорнистка и освен това е бил образцов кремиковски металург.