facebook
twitter

Вие сте тук

13 постове / 0 нови
Последно съобщение
Вестник СЕГА
Цацаров разказа текущи разследвания на първия вицепрезидент на ЕК

Главният прокурор Сотир Цацаров проведе в Брюксел работна среща с Франс Тимерманс, първи вицепрезидент на Европейската комисия, предаде БГНЕС. Основна тема на разговора бяха необходимите действия за изпълнение на препоръките от докладите на ЕК по Механизма за сътрудничество и проверка от януари 2017 г. и ноември 2018 г.

Подчертан бе постигнатият напредък по реформите в българската съдебна система, бяха обсъдени и проблемите, които все още са в процес на решаване, съобщиха от прокуратурата. Сотир Цацаров и Франс Тимерманс дискутираха и следващите стъпки и мерки, които следва да се предприемат, включително чрез необходими законодателни промени.

Главният прокурор информира зам.-председателя на ЕК за резултатите от противодействието на корупцията и организираната престъпност, като го запозна с актуални текущи разследвания. Предмет на разговора бе и работата на специализираните органи на съдебната власт. Дейността на Специализираната прокуратура бе оценена като успешна, особено след разширяване на компетентността ѝ с корупционни престъпления, извършвани от лица, заемащи висши публични длъжности.

Към статията във в. СЕГА
JR

Сатир “работно“ е извикан на килимчето за подлагане на манерката. Обсъжданите теми са били шокови. Домакинът го е изпратил с чембер и “офицерски врат“...???

Тринити

Главният прокурор се похвали с "напредък по реформите в българската съдебна система"

Хахаха!Това предполагам е някакъв виц,с който Сотето е искал да впечатли другаря Франс!Последният няма как да се е вързал на анекдота.По-скоро му е "нашокал канчето".

Forza NATO

На гости на бяло сладко.

 

Как върви реформата, шегуваше се Франс.

Екстра е, пошегува се Сотир.

volog2

Какво ли е му е разказал: имаше един кметица, избрана по случайност в гербава София, сложихме я в пранги и аквариум за назидание. Фалирах една банка, докато търсех убийците на един депутат - сега свидетелите по делото са за постоянно в ареста. Създадохме си цял съд под наш пряк контрол. Видими успехи, показвайки снимки с пранги.9

Oxoboxo

..

Звън®
снимка на Звън®

Как съблазнително се е издула прокурорската чанта на Цацаря! Вътре сигурно са се сбрали: три суджука, парче филе "Елена", буркан домашна салата "Прокурорска разядка", печени кокоши кълки от птицеферма "Правен свят", бахур - дар от харманлийския районен съд, бутилка червено вино  "Станимъшка мисирка", домашна питка, месена от гола младша прокурорка, банкянски тиквеник  ал денте. И всичко това подредено от грижовните ръце на съпругата му Меглена!

 

ПС Сменили са снимката и апетитната чанта е изчезнала, уви!

christo

Вече е предадена, затуй!

sega_reader

Чантата е сменена, но коремът си е пак там.

Цацаров е разказвал приказки, заглавието е съвсем точно.

Целият му мандат е една безконечна приказка, за него, за политиците, за уж обвиняемите, всички са доволни.

Неговият незаменим слоган:"Няма данни за извършено престъпление" се конкурира успешно с друг незабравим слоган на колегите му от МВР "Образувано е разследване срещу неизвестен извършител".

С такива институции не ти трябва да имаш досег с държавата.

По-добре е в планината в кошарите.

Simplicissima
снимка на Simplicissima

Снимката демонстрира чудесата на дигиталната фотография.

Благодарение на нея Тимерманс не е размазан, въпреки че е бързал между две срещи, когато на минаване покрай едно кьоше го е хванал някакъв странен чичо с вид на чудовищно голямо бебе и го е извъртял ловко съм фотографа.

Хулиган

...като го запозна с актуални текущи разследвания.

Разследвания? Актуални? Текущи?

По-актуално от разследването за асансьора не се сещам.

И там ли се прочу полезният цветан на Герп...

http://www.drago.info/

полк. дървингов
снимка на полк. дървингов

Франс Тимерманс, първи вицепрезидент на Европейската комисия,

 

...дайба таз крива нива - моля тутакси уволнете дописника за това "вицепрезидент на ЕК"  - Тимерманс е първи заместник-председател на Европейската комисия и европейски комисар за междуинституционалните връзки и администрацията в Комисията „Юнкер“.

buratinob

А на салфетка нарисувал ли е нещо?

Че то иначе как??

 

 

×