facebook
twitter

Вие сте тук

4 постове / 0 нови
Последно съобщение
Вестник СЕГА
Треньорът на "Левски" е привикал двама футболисти за обяснения

Обяснения пред треньора Георги Дерменджиев и пред целия отбор на "Левски" е трябвало да дават защитниците Нуно Рейш и Живко Миланов след загубата с 0:2 от "Лудогорец". Португалецът - заради реакцията при смяната си, а Миланов - заради изказването си, че представянето е било срамно, а обстановката в тима не е добра, щом "сините" са на трето място.

"Говорих пред всички с Нуно Рейш за неговата реакция - не е от смяната, защото ако е от смяната, ще му отиде и заплата, и всичко. Той каза, че е реагирал така, защото самият той сам се е представил слабо и не е бил доволен от това нещо, точно това му бяха думите. С Живко Миланов също имах разговор за това негово говорене. Не може по такъв начин един играч да говори как било, що не било и какво трябвало да бъде. Няма как той да иска да изглежда добре в очите на някои", заяви Дерменджиев и така даде да се разбере, че ще държи много на дисциплината в отбора.

В анализа си за загубата наставникът на "Левски" отдаде резултата на психологическа затормозеност от предишни неуспехи в първенството и за Купата на България, както и от натиска на публиката за задължителна победа. "Има разлика между нас и "Лудогорец", всички го виждат. Но тя не е толкова голяма, според мен... Ние направихме много грешки. С това помогнахме и на "Лудогорец". Искаме да изградим един отбор, колко време ще ми дадат е друго нещо", каза Дерменджиев.

Той обяви, че има шанс Валери Божинов да бъде възстановен за съботното гостуване срещу "Верея", макар нападателят още да има проблеми с десния глезен. Казахстанският национал  Еркебулан Сейдахмет ще попадне в групата и има шанс да дебютира в Стара Загора.

Вчера договор с "Левски" до края на сезона, с опция за още 2 г., подписа бенинският национал Седрик Унтонджи (25 г.), който идва като свободен агент от "Ню Йорк Сити". Преди това е играл в "Рен", "Шатору", "Оксер" и "Аячо". Той има нужда от още малко време за адаптация и едва ли ще играе срещу "Верея". "Обожавам футбола и се надявам да постигна много с "Левски". Готов съм на 100% за игра. Феновете са фантастични и ние се нуждаем от тяхната помощ", коментира защитникът.

Дерменджиев призна, че го е привлякъл, тъй като в отбрана разполага само с двама по-опитни (Давид Яблонски и Нуно Рейш) и двама по-млади (Деян Иванов и Томислав Папазов), а Холмар Ейолфсон лекува тежка контузия. 

Треньорът допълни, че продължават преговорите за нови договори с  Давид Яблонски, Милош Цветкович и Жерсон Кабрал, но тяхното преподписване зависело от много фактори.

Към статията във в. СЕГА
Adolff

Трябвало не да повикая за обяснения съдията,задето не е подпирал достатъчно леФски.Домузът навремето изхвърли тоя мудак, ,защото му писна да купува мачове и да хваща съдии.

Evasion

натиска на публиката за задължителна победа

А за какво друго може да натиска публиката, за да не затормозява крехката психика на неукрепналите играчи?!? 

Лoвkия

Е стига де, верно ли Левски бие Верея с 4:3?

И верно ли Божигол избута щатния изпълнител на дузпи, за да бие втората?

Ейй, тоя и на 50 години да стане, пак ще си е същият чесън.

×